reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Rany dziewczyny jutro usg dzisiaj snily mi sie jakieś robaki masakra. Którąś z was widziała serdycho w mniejszym zarodku niż mój mam nadzieję ze to sprzet. Bo ost usg wciazy nie wykazało mi serca i poronilam. Chce juz jutro

Witajci

ANNAM :-) mnie koszmary męczą codziennie :-) jutro na pewno usłyszysz serduszko:-)
Dziewczyny możecie dopisać się do grupy na fb nikt nie widzi że jesteście w niej i co piszecie a przy okazji można podzielić się swoimi dolegliwościani i bliżej poznać a tutaj też oczywiście należy się udzielać:p zachęcam :-)

O matko pije kawę ale coraz mniej mi smakuje

Dzień dobry!
Witam się i ja :-) wczoraj robiłam test i wyszło :-) co ciekawe było to 9/10 dni po zapłodnieniu, więc szybko. To moja druga ciąża. Z pierwszej mam super córkę.
Życzę wszystkim, jak i sobie ;) powodzenia i zdrowia!!

Ojej, to już PAŹDZIERNIK?:what:

No więc super!

Życzę Wam spokojnych, nudnych miesięcy ciąży, zdrowych dzieci, łatwych i krótkich porodów, oczywiście w terminach(!) I dużo wytrwałości!
Wszystkiego najlepszego Dziewczyny:)

Marcowka'14

Oj BoboMama- mnie to już spanie taka męczy ze jakby mi ktoś położył na biurku poduszkę od razu bym zasnęła- dobrze, że dużo pracy nie ma:)

Witaj ZOŚ :)

Hej, mi został równiutko tydzień do kolejnego USG. W tym już ma słychać serduszko....zaczyna mi się dłużyć. A poza tym jest ok! Troszkę czasem pobolewa w podbrzuszu, czasem mnie delikatnie zemdli, ale nic poważnego i nic mi się nie chce, ale to też nie coś wybiegającego od normy :-p

P.S i Miód jak najbardziej można a w połączeniu z cytryną jest fenomenalny no i przy przyziębieniu jak znalazł.

reklama
Witaj Zoś.

Cyntia a czemu się zastanawiasz nad miodem? Jeśli cię nie uczula to nie ma żadnych przeciwwskazań :tak:

Do góry