reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Ja też czekam, aż moja mała wstanie i pójdziemy się trochę rozruszać. Dobrze mi to robi.
Gotuję zupę na obiad i na samą myśl o skosztowaniu jej robi mi się niedobrze.

reklama
A ja nie mam żadnych dziwnych objawów. Ciągnie mnie macica, dalej pobolewa pachwina i mam cały czas wrażenie, że dostałam okresu a to takie dziwne upławy :/ Dodatkow pobolewa trochę podbrzusze ale inaczej niż na okres. Wzdęcia są, niestety, chce mi się dużo pić, sikam trochę więcej, szybciej się męczę ale zaparć brak.
I ciągle muszę czekać na skierowanie na bete i USG. Chore uk :(

Sarah no wlasnie dostsniesz skierowsnie na bete?... Od gp czy poloznej? ja mialam wczoraj plamienie i chyba pojde prywatnie na usg w pn... nie dam rady czekac jeszcze 5-6 tygodni... :zawstydzona/y:

Hej dolanczam sie i ja :)
termin wg moich obliczen wychodzi na 15 pazdziernika :)
to bedzie moje 2 dziecko i mam nadzieje ze i ta ciaza bedzie ksiazkowa i idealna :)
pozdrawiam mamuski pazdziernikowe :)

hej dziewczyny. Pojawiły mi się 2 kreski w niedzielę takie dosyc intensywne po 10 dniach spoźnionego okresu wow!! Od razu zadzwoniłam do lekarza, kazał mi iść na betę. Beta: 7790,9 to chyba dobrze.... Cały czas bolą mnie piersi no i brzuch jak na @. Dzisiaj przed chwilą pojawiły mi się plamienia... taka kawa z mlekiem i jakby jakieś grudki. za pare godzin mam wizytę. Boje się...czy to coś złego? czy to normalne?

reklama
Do góry