reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Ja też czekam, aż moja mała wstanie i pójdziemy się trochę rozruszać. Dobrze mi to robi.
Gotuję zupę na obiad i na samą myśl o skosztowaniu jej robi mi się niedobrze.

reklama
A ja nie mam żadnych dziwnych objawów. Ciągnie mnie macica, dalej pobolewa pachwina i mam cały czas wrażenie, że dostałam okresu a to takie dziwne upławy :/ Dodatkow pobolewa trochę podbrzusze ale inaczej niż na okres. Wzdęcia są, niestety, chce mi się dużo pić, sikam trochę więcej, szybciej się męczę ale zaparć brak.
I ciągle muszę czekać na skierowanie na bete i USG. Chore uk :(

Sarah no wlasnie dostsniesz skierowsnie na bete?... Od gp czy poloznej? ja mialam wczoraj plamienie i chyba pojde prywatnie na usg w pn... nie dam rady czekac jeszcze 5-6 tygodni... :zawstydzona/y:

Hej dolanczam sie i ja :)
termin wg moich obliczen wychodzi na 15 pazdziernika :)
to bedzie moje 2 dziecko i mam nadzieje ze i ta ciaza bedzie ksiazkowa i idealna :)
pozdrawiam mamuski pazdziernikowe :)

hej dziewczyny. Pojawiły mi się 2 kreski w niedzielę takie dosyc intensywne po 10 dniach spoźnionego okresu wow!! Od razu zadzwoniłam do lekarza, kazał mi iść na betę. Beta: 7790,9 to chyba dobrze.... Cały czas bolą mnie piersi no i brzuch jak na @. Dzisiaj przed chwilą pojawiły mi się plamienia... taka kawa z mlekiem i jakby jakieś grudki. za pare godzin mam wizytę. Boje się...czy to coś złego? czy to normalne?

reklama
Do góry