reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Anecznik bardzo podoba mi się twoje podejście ;) zarażaj optymizmem Kochana ;) co do brzucha - dobrze że mam dużo treginsow :-D i jedną parę spodni z poprzedniej ciąży, mam nadzieję że te wydatki mi odejdą ;)

reklama
Kurcze a ja wszystko rozdająm koleżance i już raczej nic nie odzyskam trzeba będzie nowe zakupy zrobić :-) na szczęście znam fajna hurtownie gdzie za grosze kupię odzież ciążowa w drodze na wizytę za miesiąc lub dwa trzeba będzie się tam wybrać:-)

Trzeba myśleć pozytywnie bo będzie tylko dobrze :-)

U mnie mdłości rozkręciły się na dobre i dziś zaliczyłam pierwsze przytulanko z kibelkiem. Zaczyna się. Ale przynajmniej mi ulżyło na jakiś czas.
Jak ja nie lubię tego I trym.

Też już mi strasznie niewygodnie w moich spodniach. Mam 3 pary ciążowych, ale jeszcze są za duże na brzuchu, w poprzedniej ciąży zaczęłam w nich chodzić ok. 5 msc. Kupiłam sobie ostatnio sukienkę, to znów rajstopy mi brzuch ścisnęły - te już chyba muszę mieć ciążowe.

Dobrze że czas największego brzucha przypada na cieplejsze miesiące a nie środek zimy:) Więc dresiki i legginsy do tego luźniejsza (albo i nie:D) tunika i już:) Ehh mnie od tych leków strasznie żołądek boli:( Nawet rano nie miałam już czym i wymiotowałam trochę krwią ale nie takimi fusami tylko żywą:/ Wizyta za 2 dni to muszę powiedzieć o tym ginowi...

Ja o takich rzeczach nie myślę za szczupła jestem. Mam luźne ciuchy i jestem baaaardzo szczupła :(

Kotulcia mam nadzieję że to tylko krew z podraznionego przełyku, nic gorszego.
Mnie też dopadaja wymioty ale popołudniami. Rano czuję się świetnie.

A mnie właśnie ten duży brzuch latem przeraża. Ja bardzo źle znoszę wysokie temperatury, puchnę, a z brzuchem to już w ogóle makabra. Dlatego mój plan zakładał poród grudzień/styczeń, no ale dzidzia się pospieszyła ;)

Ja chodziłam w ciąży w zimnie i jak sobie przypomnę te kurtki w których teraz się topie to jednak wolę tunike i leginsy, w pracy mamy zawsze chłodno więc dam radę :-)
Kotulcia- współczuję takiej męki :-(
LISICA - zaczyna się? Mnie jeszcze nie męczy ale z synem zaczęło się koło 8-9 tyg więc pewnie przede mną wszystko

Mnie też lato przeraża. Sunovia mam dokładnie to samo.
Monarti to dla mnie nowość, nie miałam tak w pierwszej ciąży.

reklama
Każda ciążą jest inna :-) moja znajoma w pierwszej ciąży męczyła się do końca z mdłościami a w drugiej nie miała ich wcale i córeczka zdrowiutka się urodziła:-) no nic czas wyjść po syna do przedszkola na spacer trochę ruchu się przyda :-)

Do góry