reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Anecznik bardzo podoba mi się twoje podejście ;) zarażaj optymizmem Kochana ;) co do brzucha - dobrze że mam dużo treginsow :-D i jedną parę spodni z poprzedniej ciąży, mam nadzieję że te wydatki mi odejdą ;)

reklama
Kurcze a ja wszystko rozdająm koleżance i już raczej nic nie odzyskam trzeba będzie nowe zakupy zrobić :-) na szczęście znam fajna hurtownie gdzie za grosze kupię odzież ciążowa w drodze na wizytę za miesiąc lub dwa trzeba będzie się tam wybrać:-)

Trzeba myśleć pozytywnie bo będzie tylko dobrze :-)

U mnie mdłości rozkręciły się na dobre i dziś zaliczyłam pierwsze przytulanko z kibelkiem. Zaczyna się. Ale przynajmniej mi ulżyło na jakiś czas.
Jak ja nie lubię tego I trym.

Też już mi strasznie niewygodnie w moich spodniach. Mam 3 pary ciążowych, ale jeszcze są za duże na brzuchu, w poprzedniej ciąży zaczęłam w nich chodzić ok. 5 msc. Kupiłam sobie ostatnio sukienkę, to znów rajstopy mi brzuch ścisnęły - te już chyba muszę mieć ciążowe.

Dobrze że czas największego brzucha przypada na cieplejsze miesiące a nie środek zimy:) Więc dresiki i legginsy do tego luźniejsza (albo i nie:D) tunika i już:) Ehh mnie od tych leków strasznie żołądek boli:( Nawet rano nie miałam już czym i wymiotowałam trochę krwią ale nie takimi fusami tylko żywą:/ Wizyta za 2 dni to muszę powiedzieć o tym ginowi...

Ja o takich rzeczach nie myślę za szczupła jestem. Mam luźne ciuchy i jestem baaaardzo szczupła :(

Kotulcia mam nadzieję że to tylko krew z podraznionego przełyku, nic gorszego.
Mnie też dopadaja wymioty ale popołudniami. Rano czuję się świetnie.

A mnie właśnie ten duży brzuch latem przeraża. Ja bardzo źle znoszę wysokie temperatury, puchnę, a z brzuchem to już w ogóle makabra. Dlatego mój plan zakładał poród grudzień/styczeń, no ale dzidzia się pospieszyła ;)

Ja chodziłam w ciąży w zimnie i jak sobie przypomnę te kurtki w których teraz się topie to jednak wolę tunike i leginsy, w pracy mamy zawsze chłodno więc dam radę :-)
Kotulcia- współczuję takiej męki :-(
LISICA - zaczyna się? Mnie jeszcze nie męczy ale z synem zaczęło się koło 8-9 tyg więc pewnie przede mną wszystko

Mnie też lato przeraża. Sunovia mam dokładnie to samo.
Monarti to dla mnie nowość, nie miałam tak w pierwszej ciąży.

reklama
Każda ciążą jest inna :-) moja znajoma w pierwszej ciąży męczyła się do końca z mdłościami a w drugiej nie miała ich wcale i córeczka zdrowiutka się urodziła:-) no nic czas wyjść po syna do przedszkola na spacer trochę ruchu się przyda :-)

Do góry