reklama
MonaG1985
Fanka BB :)
Kurcze a ja wszystko rozdająm koleżance i już raczej nic nie odzyskam trzeba będzie nowe zakupy zrobić :-) na szczęście znam fajna hurtownie gdzie za grosze kupię odzież ciążowa w drodze na wizytę za miesiąc lub dwa trzeba będzie się tam wybrać:-)
Trzeba myśleć pozytywnie bo będzie tylko dobrze :-)
Trzeba myśleć pozytywnie bo będzie tylko dobrze :-)
sunovia
U mnie mdłości rozkręciły się na dobre i dziś zaliczyłam pierwsze przytulanko z kibelkiem. Zaczyna się. Ale przynajmniej mi ulżyło na jakiś czas.
Jak ja nie lubię tego I trym.
Też już mi strasznie niewygodnie w moich spodniach. Mam 3 pary ciążowych, ale jeszcze są za duże na brzuchu, w poprzedniej ciąży zaczęłam w nich chodzić ok. 5 msc. Kupiłam sobie ostatnio sukienkę, to znów rajstopy mi brzuch ścisnęły - te już chyba muszę mieć ciążowe.
Jak ja nie lubię tego I trym.
Też już mi strasznie niewygodnie w moich spodniach. Mam 3 pary ciążowych, ale jeszcze są za duże na brzuchu, w poprzedniej ciąży zaczęłam w nich chodzić ok. 5 msc. Kupiłam sobie ostatnio sukienkę, to znów rajstopy mi brzuch ścisnęły - te już chyba muszę mieć ciążowe.
Dobrze że czas największego brzucha przypada na cieplejsze miesiące a nie środek zimy Więc dresiki i legginsy do tego luźniejsza (albo i nie) tunika i już Ehh mnie od tych leków strasznie żołądek boli Nawet rano nie miałam już czym i wymiotowałam trochę krwią ale nie takimi fusami tylko żywą:/ Wizyta za 2 dni to muszę powiedzieć o tym ginowi...
MonaG1985
Ja chodziłam w ciąży w zimnie i jak sobie przypomnę te kurtki w których teraz się topie to jednak wolę tunike i leginsy, w pracy mamy zawsze chłodno więc dam radę :-)
Kotulcia- współczuję takiej męki :-(
LISICA - zaczyna się? Mnie jeszcze nie męczy ale z synem zaczęło się koło 8-9 tyg więc pewnie przede mną wszystko
Kotulcia- współczuję takiej męki :-(
LISICA - zaczyna się? Mnie jeszcze nie męczy ale z synem zaczęło się koło 8-9 tyg więc pewnie przede mną wszystko
reklama
MonaG1985
Każda ciążą jest inna :-) moja znajoma w pierwszej ciąży męczyła się do końca z mdłościami a w drugiej nie miała ich wcale i córeczka zdrowiutka się urodziła:-) no nic czas wyjść po syna do przedszkola na spacer trochę ruchu się przyda :-)
Podziel się: