reklama
hej. Jestem już po badaniu. Wszystko jest dobrze Lekarz mi przepisał luteine. Poza tym mam torbiel a lewym jajniku ale to ponoć normalne. Na usg było widać pęcherzyk... na początku lekarz mnie przestraszył myśląc, że to bliźniaki! Ale okazało się, że pęcherzyk jest tak zagięty, a powinien być połączony, taki bardziej okrągły. Powiedział, że jeszcze czegoś takiego nie widział, nie wie czy to dobrze czy źle... ale zazwyczaj wychodzi dobrze. Miała któraś z Was coś takiego? Mam przyjść jeszcze za 2 tyg, lub za tydzień jak nie wytrzymam jak będzie wtedy serduszko to dobrze... Nie mogę się doczekać
annam03
Fanka BB :)
własnie stanełam przed lustrem (co dziwne rzadko to robie) moje piersi sa okrągle i podniesione do góry (przez co widze blizne na piersi) wow takich ich nie widzialam. kluje mnie podbrzusze dzisiaj ale beta mnie pociesza. Nasprzatalam sie troche i teraz plecy mnie bola;/
skrzatowa nie martw sie!! ja jak bylam w zeszlym tygodniu na usg...(to byl poczatek 6 tygodnia) babka mnie tak nastraszyla...powiedziala, ze pecherzyk jest nisko zagniezdzony w macicy i ma podłuzny ksztalt..i ze trzeba czekac...ale dala mi odczuc, ze jest cos nie tak...w ogole byla bardzo niemila...wyszlam z rykiem od niej i od razu pojechalam z mezem prywatnie do ginekologa...a tam zupełnie inna gadka...ze wszytsko jest dobrze, ze w dobrym miejscu zagniezdzony...i ksztalt jak najbardziej ok...w ogole powiedzial, ze nie bedzie komentowal tego co powiedziala Pani dr....itd wiec troche krwi mi napsula....juz wiecej do niej nie pojde
reklama
Asiulka87Sosnowiec
Fanka BB :)
Napewno będzie dobrze dziewczyny. Ja juz bym chciała lecieć do lekarza czy tym razem jest pęcherzyk ale się boje juz wole iść troszke później zeby widać bylo serduszko. Przyszła tesciowa ma znajoma położna i ta mi poleciła ginekologa i szybko mnie zapisze jak coś z tym ze panstwowo i nie maja usg ;/ ten daje skierowania do szpitala i tam wykonują beznadzieja troche mi się to nie uśmiecha ale wole jak narazie to bo u tej mojej lekarki za badanie usg i zwykle badanie 130 zł samo usg chyba 80. A jest super ta lekarka bede do niej szła ale po l4.
w pracy masakra! Jeszcze mnie wyrolowali ze caly tydzień drugi z rzędu jestem na 9 ;/ bo koleżanka nie ma co ze swoimi dziećmi po południu zrobić (co jest nie prawda) obie mamy ta sama zmianę druga koleżanka miała wrócić a poszła dalej na tydzień na l4 ;( i dwie pozostałe do konca mc będą na l4 :/ super;( a ja czuje się coraz gorzej bo mam mdlosci. Nie mam siły dobrze ze z dzieciakami siedze na dywanie z tym ze te rzucają się na mnie i musze uważać siedze i zakrywam brzuch spuchlam z Zuza jak byłam w ciąży do 4 mc mały brzuch miałam potem woda się zatrzymała i w 7 i 8 mc po 8 kg przytyłam łącznie 27 kg ;/ został brzuch flaczek niestety i rozstępy na całym brzuchu które są ledwo widoczne teraz. Teraz skoczył mi brzuch i wyglądam jak w 4 mc ;/ ja się niby cieszę ale w pracy wczoraj jedna zaczęła się śmiać ze ciągle jem i to juz widać jak mi się przytylo powiedzialam ze to na zimę ;p
w pracy masakra! Jeszcze mnie wyrolowali ze caly tydzień drugi z rzędu jestem na 9 ;/ bo koleżanka nie ma co ze swoimi dziećmi po południu zrobić (co jest nie prawda) obie mamy ta sama zmianę druga koleżanka miała wrócić a poszła dalej na tydzień na l4 ;( i dwie pozostałe do konca mc będą na l4 :/ super;( a ja czuje się coraz gorzej bo mam mdlosci. Nie mam siły dobrze ze z dzieciakami siedze na dywanie z tym ze te rzucają się na mnie i musze uważać siedze i zakrywam brzuch spuchlam z Zuza jak byłam w ciąży do 4 mc mały brzuch miałam potem woda się zatrzymała i w 7 i 8 mc po 8 kg przytyłam łącznie 27 kg ;/ został brzuch flaczek niestety i rozstępy na całym brzuchu które są ledwo widoczne teraz. Teraz skoczył mi brzuch i wyglądam jak w 4 mc ;/ ja się niby cieszę ale w pracy wczoraj jedna zaczęła się śmiać ze ciągle jem i to juz widać jak mi się przytylo powiedzialam ze to na zimę ;p
Podziel się: