reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Widzę że coraz więcej nas:) Ehh a ja raz że senna non stop, niedobrze mi też cały czas i marudna jestem że ho ho:p Ale humorek mi się poprawia że już w czwartek wizyta:D Nie mogę się doczekać:)

reklama
Byłam dziś na wizycie. Jest okruszek 0,57 cm w pęcherzyku 2,49 cm. Serduszko bije mu bardzo ładnie :-) Muszę odtajać psychicznie. ALE JESTEM HAPPY! Doktor powiedział, że w porównaniu do tego, co było 2 tygodnie temu jest niebo a ziemia. No, ale w związku z tym, że ciągle plamię od tych 2 tygodni (od brązu po beż, 2x krew z wodnistym śluzem była), to dostałam zwolnienie z pracy na kolejne 2 tygodnie.

Mam już założoną kartę ciąży, a tam lekarz wpisał termin porodu na 1 października. Sunovia, Kochana, no teraz możesz mnie dopisać do listy :happy2:

A, bardzo dziękuję za wiadomości prywatne. To wsparcie było dla mnie cenne i wzruszające. Przepraszam, że paru kobietkom nie odpisałam :sorry2: Aż mi głupio - niemniej jestem bardzo wdzięczna za ciepłe słowa :*

Wczoraj zaliczyłam pierwszego, małego pawika, choć całodniowe mdłości i torsje szczególnie jak gotuję, to standard, hihi.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry