reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Domka12 jak to zgubili? Ehh to kpina jakaś i to w dodatku takie ważne... Po moje wyniki wybieram się w środę - ale mi jeszcze nigdy coś takiego się nie zdarzyło...

Ja mam +2kg i tak się to zmienia raz +1kg potem +2kg potem znowu tylko +1kg od początkowej wagi (ale moi koledzy z pracy stwierdzili że +/- 1,5kg to jedno dobre posiedzenie na kibelku - to ja nie wiem ile oni gromadzą w swoich bebechach), wygrzebałam starą kartę ciaży i porównuję kg:D

Kurczę USG genetyczne już w ten czwartek - zaczynam lekko się denerwować i mam nadzieję że z dzidziullą wszystko ok. W końcu poznam może termin porodu:-)

Aaa zarzucam link do fajnych spodni ciążowych - długo szukałam bo lubię rurki a wszędzie ciążówki były takie jak dla babci jakiejś:p I spodenki tanie co ważne;) Mam nadzieję że się przyda - ja już chyba musze zamówić bo mnie cisną wszystkie spodnie akurat w miejscu gdzie dzidziulla przebywa:)

Only Smile • spodnie ciążowe

https://www.facebook.com/pages/ONLY-SMILE-Moda-dla-kobiet-w-ciąży-i-upominki/212046715525732

na fb mają jakieś nowe modele:p Co do rozmiaru to trzeba się zmierzyć - ale wychodzi taki standard bo jak na wymiary patrzę to ja noszę S-kę małą i tak właśnie na stronie wychodzi XS lub S:) Wiem że spodenki fajne - takie po prostu na czasie - ja uważam że w ciąży tym bardziej trzeba robić wszystko żeby czuć się atrakcyjnie:) Ja dalej chodzę w moich 11cm botkach ale dopóki nie ma dużego brzuchola i problemów z równowagą to dlaczego nie:) Zresztą śmiać mi się chce jak widzę że jakiś facet mnie obczaja na ulicy/w sklepie a potem z profilu widzi mój zaokrąglony już brzuszek w obcisłej bluzce i robi dziwną minę:D Mój mąż już się tym irytuje jak ze mną idzie;)

czesc laski byłąm dzis na wiztcie. Ni i tak zgubili moje badania na WR i HIV i musze powtarzac,dostałam tez skierowanie na badania różyczki mimo to ze ją przechodziłam.
Toksoplazmowa wyszła mi IgG <0,50 IgM ujemne??? Jak mam to rozumiec,ze ja przechodziłąm juz?
HCV ujemny.
Dostałąm skierowanie na USG dopiero 4 kwietnia.
Miałąm miec cytologie ale mówiła ze mam jakies upławy i nie pobrała,dała nystatyne na tydzien i w nastepny czwartek kolejna wizyta.

Aaaa i schudłam znowu 2 kg. Normalnie wazyłam 67 a teraz juz 64

Domka ja mam IgG 25 i tzn, że przechodziłam toxo, a IgM ujemne tzn , że obecnie nie choruje, ale ty masz niską wartość tego IgG ... jakie masz normy na badaniu?

Spodnie fajne ale rurki nie do mojej figury niestety:-p

reklama
Hej dziewczynki jestem Marta mieszkam w IE :) Mam 4 dzieci Madzie 17 Lat Martysie 14 Mareczka 7 i Matiego 5 lat oboje z męzem uwielbiamy swoje dzieci i dlatego też decyzja o pojawieniu się następnego z czego jesteśmy ogromnie szczęśliwi :) z chęcią podziele się z wami swoimi doświadczeniami ale też chciałabym się dowiedzieć jakie mamcie sposoby na lepsze samopoczucie? mnie dopadły mdłości nie zjem źle zjem jeszcze gorzej :( Serdecznie pozdrawiam

Do góry