reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
MX6 - witam i podziwiam.:tak: Co do mdłości - jem mało aleczęsto.
agatka - super, mam ochotę powiedzieć "a niemówiłam".;-) Dziewczyny nigdy nie wolno się poddawać. Kto ma uwierzyć w Waszedzieciaczki jeśli nie ich własna mama!:tak:

agatka- tak sie cieszę;)) a ja powiem,a nie mówiłam;p a ja dzisisaj miałam chwile zwątpienia bo ten śluz sie pojawił, a objawy minęly, ale znowu sie naładowalam pozytywnie i powtarzam sobie, że musi być dobrze:)))

Odebrałam wyniki badań i wszystko ok poza tym, że w moczu wyszły mi jakieś bakterie i ślad leukocytów :-( podobno w ciąży dość często to się zdarza. pewnie dostanę jakiś antybiotyk albo coś, ale wizytę mam dopiero 22.03. Miała tak któraś z Was?

czarna - tak, to faktycznie częsta przypadłość w ciąży. Proponuję idź nawet do internisty, zwłaszcza jak zacznie swędzieć. Do tego czasu dużo pij, kup jakiś preparat z żurawiną, jeśli się nie mylę to chyba urofuraginum jest bez recepty. Ja w takim czasie zapodawałam sobie Lacibios Femina na odbudowę dobrej flory bakteryjnej, żeby nic od pęcherza nie przeszło na pochwę.

Czarną85 ja w poprzedniej ciąży ciągle miałam coś nie tak w ciąży i leciała nestatyna :-( niestety w tym stanie mamy ciągle problemy z infekcja :-( dostaniesz jakiś lek i przejdzie :-)

Agatka- widzisz wszystko jest w porządku teraz tylko się relaksuj :-)

U mnie bez zmian mdłości i okropne bóle piersi ;-) rosną, rosną jak szalone ;-) razem ze mną ;-) wizyta 19 będzie to już 10 tc i 4 dzień a ostatnio byłam w 5 tc więc jestem bardzo ciekawa jak moje maleństwo rośnie no i w piątek czeka mnie całą seria badań ciekawe ile razy będę kluta bo zawsze jest problem z moimi żyłani bo są nie widoczne ;-) i ciężko jakąś znaleść ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry