reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
MX6 - witam i podziwiam.:tak: Co do mdłości - jem mało aleczęsto.
agatka - super, mam ochotę powiedzieć "a niemówiłam".;-) Dziewczyny nigdy nie wolno się poddawać. Kto ma uwierzyć w Waszedzieciaczki jeśli nie ich własna mama!:tak:

agatka- tak sie cieszę;)) a ja powiem,a nie mówiłam;p a ja dzisisaj miałam chwile zwątpienia bo ten śluz sie pojawił, a objawy minęly, ale znowu sie naładowalam pozytywnie i powtarzam sobie, że musi być dobrze:)))

Odebrałam wyniki badań i wszystko ok poza tym, że w moczu wyszły mi jakieś bakterie i ślad leukocytów :-( podobno w ciąży dość często to się zdarza. pewnie dostanę jakiś antybiotyk albo coś, ale wizytę mam dopiero 22.03. Miała tak któraś z Was?

czarna - tak, to faktycznie częsta przypadłość w ciąży. Proponuję idź nawet do internisty, zwłaszcza jak zacznie swędzieć. Do tego czasu dużo pij, kup jakiś preparat z żurawiną, jeśli się nie mylę to chyba urofuraginum jest bez recepty. Ja w takim czasie zapodawałam sobie Lacibios Femina na odbudowę dobrej flory bakteryjnej, żeby nic od pęcherza nie przeszło na pochwę.

Czarną85 ja w poprzedniej ciąży ciągle miałam coś nie tak w ciąży i leciała nestatyna :-( niestety w tym stanie mamy ciągle problemy z infekcja :-( dostaniesz jakiś lek i przejdzie :-)

Agatka- widzisz wszystko jest w porządku teraz tylko się relaksuj :-)

U mnie bez zmian mdłości i okropne bóle piersi ;-) rosną, rosną jak szalone ;-) razem ze mną ;-) wizyta 19 będzie to już 10 tc i 4 dzień a ostatnio byłam w 5 tc więc jestem bardzo ciekawa jak moje maleństwo rośnie no i w piątek czeka mnie całą seria badań ciekawe ile razy będę kluta bo zawsze jest problem z moimi żyłani bo są nie widoczne ;-) i ciężko jakąś znaleść ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry