reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
rano posprzątałam mieszkanko i teraz się lenie :-) w kubkiem kawy :-) ja dziś poszłam na łatwiznę z obiadem bo będę miała drób pieczony :-D do tego jakaś sałatka ...
pscółka i spółka: :-D:-D:-D:-D dobre z tymi tabletkami :-)

Wy tu o brzuszkach, a ja nie ma jeszcze się czym chwalić ...mam duzy brzuch ale to raczej nie z powodu ciąży :-) a raczej został po ciąży :-D

kotulcia ja to obejrzałam wszystkie odcinki "O matko" jeszcze przed ciążą tak mnie zainteresowało :)

A dzięki "Wiem co jem..." zaczęłam czytać etykiety w sklepie i myślę, że wreszcie umiem zrobić zdrowe zakupy. Choć kiedyś jak szukałam serka do smarowania pieczywa to się załamałam. Na 20 różnych rodzajów był 1 bez konserwantów, szok! Teraz tylko ten kupuje.

U mnie dziś czyszczenie lodówki więc wyjadamy wszystko co zostało z tygodnia + sałatka jarzynowa na wieczór mniam :)

Któraś z Was kiedyś pisała że ma duży apetyt na owoce, ja mam to samo. Jabłka, gruszki, kiwi, mandarynki i banany znikają u mnie w naprawdę dużych ilościach.

Śluzu też mam dużo, muszę nawet spać w bieliźnie (wcześniej wolałam bez z wygody) żeby nie brudzić wszystkiego.
Takie uroki ciąży :-)

P.s. Wiecie może co tam u Lisicy? Jakoś nie mogę przestać myśleć...

Ostatnia edycja:
Kochane ale piszecie dużo

Mam pytanie odnośnie jedzenia , oglądałam przez żołądek do serca i kobieta ciężarna jadła krewetki smażone , mam pytanie czy można gotowand i smażon na stronie parenting znalazłam inf że krewetki mają dużo kwasówm omega 3, ja kocham krewetki i teraz pytanie czy mogę je jeść?

ja tez jestem za Cyntia i Suniowa jako moderatorki.
sorki ze sie malo udzielam ale czasu malo a do tego dzisiaj mam parszywy humor.hormony zaczynaja burzowac i dzisiaj sie dostalo mojej psinie opiernicz za to ze mnie lizala po rece na przywitanie:zawstydzona/y:.

reklama
Monarti ja właśnie na obiad jadłam Tagliatelle ze śmietankowym sosem z krewetek koktailowych i pomidorów - ja je dusiłam długo na masełku:D (dla mnie miała być zupka a dla męża ten makaron ale w trakcie próbowania jakoś tak mi się odechciało mojego krupniczku ale cały gar zupki też się nie zmarnuje) Teraz lenistwo poobiednie:)

Aha pierwszy raz używałam do gotowania płatków drożdzowych - zamiast glutaminianu sodu też poprawiają smak.

Czarna_85 Ja nawet kukurydzę kupuję po przeczytaniu etykiety na puszce - bardzo mało jest takich bez dodatku cukru - po co oni go wszędzie pakują? Albo kefir bez dodatku mleka w proszku... Też ciężko znaleźć...

Do góry