reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Pscolka, witam w świecie ruskich czołgów. Odkąd zaszlam to ten czołg stoi w zasiekach z drutu kolczastego.
U mnie to chyba efekt długich starań: lata kochania sie na gwizdek, niezależnie od okoliczności i samopoczucia. Nic tak nie zabija fanu.
Zazdroszczę Wam wzrostu apetytu, och jak strasznie!

Ostatnia edycja:
cyntia- lekarzowi nie, tylko mąż widział.:zawstydzona/y: One wyglądały jakstandardowe tabletki, nawet mi do głowy nie przyszło, że sposób aplikacji inny:-D
kotulcia - dobre i wspomnienia, mój ciągle wspomina takijeden pamiętny sylwester;-). Ja mam przodozgięcie, ale podobno jestem wmniejszości tzn. tyłozgięcie jest częściej spotykane. Mój M jest odpowiednio"ustawiony" zje to co ugotuję, co najwyżej powie, żebym nie gotowałatego więcej. ;-)Pierwsze słyszę o tych płatkach drożdżowych, muszę o nich poczytać.Lepiej od puszkowanych rzeczy kupować te w szklanych pojemnikach lubkartonikach, a kukurydzę to można mrożoną.
czarna - ja mam skrzywienie zawodowe i czytam etykiety (boteż i robię etykiety), a powiedz z ciekawości jaki to serek?
agatka13- biedna psinka, pewnie nie rozumiał o co chodzi:cool2:
rjoanka - o tak, to była masakra. Nabrałam takiej awersji doseksu, że jak przychodziła owulacja to byłam zołzowata i kąśliwa na maxa, nawetsama ze sobą nie mogłam wytrzymać. Teraz jest co prawda rzadziej, ale w 100% zprzyjemnością:tak:.

Lisica napisała na innym wątku, że dostała skierowanie na zabieg :-( Kochana, bardzo mi przykro :-( To takie niesprawiedliwe.... Nie powinno tak się dziać....

Pscółka chodziło mi o serek naturalny firmy piątnica.

Lisica nawet nie wiem co napisać, brak słów. Ale przypomina mi się zdanie które już kiedyś padło na tym forum: "że dzieci nie odchodzą tylko zmieniają datę przyjścia na świat". I tego się trzymajmy...

Lisica tak mi przykro...takie to smutne...
Dziewczyny ja też mam zwiększone libido, ale niestety mój J. narazie nie chce słyszeć o żadnych zbliżeniach.Dziwne facet podobno zawsze gotowy....
Rano miałam troszeczkę rewolucji żołądkowych,ale przeszło. Czasem mam tylko zawroty głowy ale jak za szybko wstanę albo się odwrócę...
No i owoce w każdej postaci jadłabym kilogramami....
Pozdrawiam............................

reklama
Mi libido spadło do zera :-( na czym oboje z mężem cierpimy :-(

Codziennie muszę zjeść po 2 - 3 jabłka gdzie nigdy nie przesadałam za owocami

Ale od jogurtów mnie zupełnie odrzuciło a obowiązkowo musiałam zjeść w pracy na drugie śniadanie teraz tylko jabłka :-) i mandarynki :-) słodkie też nie wchodzi :-) na szczęście ale mięso musi być codziennie :p

Herbata też nie byle jaka, miałam z Biedronki to mnie od razu kibelek witał ale angielska herbata PG wchodzi jak złoto ;-)tylko się skończyła :-( które koleżanka z wysp podesle do PL ;-);-)

Do góry