reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

czesc dziewczyny :) naprawde wielkie dzieki za wsparcie , to dla mnie wiele znaczy :)
co do piersi dzis bola tak jak bolaly wczesniej wiec jestem spokojna :)
jak mija poranek ? :)

reklama
Witam Brzuszki w sobotni poranek...
magdus92- piersi nadal bolą ale już nie tak mocno, są chyba bardziej wrażliwe. Biustonosze chyba większe lada dzień trzeba będzie kupic.
zachciało mi się jajka z majonezem, a teraz cierp ciało coś chciało...
Pozdrawiam gorąco....

:-D :-D Jak co rano po obudzeniu sięgnęłam po pudełko z tabletkami. Zamiast Euthyroxu położyłam na język Luteinę dopochwową. Dobrze, że nie połknęłam ;-)

Sunovia - co tam u Ciebie? Już troszkę lepiej?

Babeczki, wklejajcie zdjęcia brzuszków. Toć nasze brzuszki to dobro narodowe! :-D

Ja wiem, że większa ilość śluzu jest normalna w ciąży, ale zdziwiłam się, że jest rozciągliwy (podobny do tego, co w dniach płodnych).

Ostatnia edycja:
Cyntia padlam z tej tabletki :D
Od razu wyobraznia zadzialala :D

A co do sluzu tez mialam taki jak w dni plodne ;) moze nadal jestesmy plodne i mozna dorabiac :D to ja moze podziekuje juz ;) i tak z wielkosci brzucha boje sie zeby nie byly blizniaki :)

Witajcie moje drogie w sobotni poranek :-) Ja jak w każdą już sobotę powtórzyłam swój rytuał, czyli zrobiłam cotygodniowe ważenie. Póki co nie odnotowuje żadnych przyrostów wagi więc nie jest najgorzej. Mimo tego wydaje mi się że brzuszek mam jakiś chyba bardziej... większy? hmmm czyżby już rósł... Potem zrobiłam pyszne śniadanko i stwierdziłam że muszę do Was zajrzeć ;)

Jeśli chodzi o moderatorki też jestem za Cyntią i Sunovią - w końcu dziewczyny od początku trzymają tu porządek.

Miłej soboty wszystkim październikówkom i dużo słońca :)

Ja tez jestem za Cyntią i Sunowią;-)

Ja mam taki sluz białawy,rozciągliwy. A piersi bolą,no niestety muszą pobolec. Ale tylko jak na nich spie.

mdłosci mi dały chyba spokój,od 3 dni w miare normalnie,ale za to przed spaniem zgaga sie odzywa.

reklama
Ja też jestew za sunovia i cyntia :-)

Cyntia ja też mam dużo białego rozciągliwego śluzu jak w płodne :-) więc to norma zwłaszcza przy luteine dowcipnej:-)

Do góry