reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

A mi powiedzieli ze nigdy nie będę mogła mieć dzidziusia bo mam wadliwa macice i jeden jajnik. No i mam ten swój mały cud.

Kochane!

Będę zaglądać, ale ze trochę się obsrałam z robotą może byc ciężko z pisaniem.

Życzę Wam cudownych Świąt. Niech upłynął w radosnej i spokojnej atmosferze. Życzę Wam i Waszym Malenstwom duuuuuuzo zdrowia bo to podstawa wszystkiego. Cierpliwości i umiejętności cieszenia się z malych rzeczy. Życzę Wam znalezienia zagubionej iskry do rozpalenia na nowo miłości między Wami i Waszymi partnerami. Niech o północy przemowia ludzkim głosem. I nie życzę Wam dużo prezentów bo ten najważniejszy jest już z Wami i obdarza Was najpiękniejszym bezzebnym uśmiechem.

Cyntia, Garmelka, Sunovia, Pscółka, Wawka, Renisus, Rjoanka, Judy, Marrika, Gosiak, Goska03, Domka, Agniecha, Peluches, Babina, Madziula, Ruda, Syla (jeśli któraś pominelam wybaczcie,piszę z pamięci -kolejność przypadkowa; )) - DZIEKUJĘ ŻE JESTESCIE!!♡

Wesołych Świąt!

Ostatnia edycja:
reklama
Alez jestem dzisiaj placzliwa, Mizzah poplakalam sie przy Twoich zyczeniach.

Ok zbieram tymek w troki i jazda robic karpatke.

Milego dnia Mamusie, nieszalejcie dzisiaj z robota.

Dzień dobry :)

Mizzah, :) dziękujemy :)

Marrika, ja też się pomodlę za Twoją Kruszynkę!!!!!

Garmelko, a Ty gdzie? Zostaw juz te ryby i napisz nam tu coś!!!!

Cyntia, jak tam z mężem?

ja już się wykąpałam, idę robić sałatkę. We Wrocławiu słonko się przebija przez chmurki, normalnie jakby wiosna miała zaraz przyjść.

Mi w tamte świeta też wszyscy życzyli drugiego dzidziusia. Miałam nadzieję że już sie udało, to był jakoś 8 m-c starań no i 1.01 przyszła niechciana @. No ale na szczęście kolejnej już nie było :) I teraz jeden cud ogląda bajkę a drugi śpi slodko w łóżeczku.
Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Ależ mieliśmy noc! Karmienie 20-6-9! Młoda zrobiła nam prezent i przespała po raz pierwszy 10 godzin:szok: Już mogłoby tak zostać:rofl2: Ja i tak nie wyspana, bo jakieś choróbsko próbowało się przyplątać i miałam w nocy gorączkę. Ale już jest lepiej.

A ja życzę Wam (w sumie to nam) dwóch rzeczy - MIŁOŚCI, aby zawsze z nami była, abyśmy kochały z cierpliwością i wyrozumiałością i abyśmy były prawdziwie kochane, nie tylko słowami, ale przede wszystkim czynami. Oraz ZDROWIA, bo je niejednokrotnie doceniamy dopiero jak tracimy, zarówno dla nas, jak i naszych maleństw (dla Twojej kruszyny Marrika podwójnie!). Jak będziemy mieć te dwie rzeczy, czego chcieć więcej? -oczywiście w pojęciu zdrowie zawiera się figura, o jakiej marzymy:-D Wszystkiego dobrego!

Zmykam się ogarnąć, a potem została mi ryba i makowiec.

IMAG0289_1.jpg
Dziewczyny życze I ja Wam wesołych I pogodnych świąt Bożego Narodzenia. Dużo zdrowia dla Waszych pociech, dużo miłości oraz cierpliwości:) nas Mikołaj odwiedził już z samego rana:)

Załączniki

• IMAG0289_1.jpg
    IMAG0289_1.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Do góry