reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

To chyba możemy założyć" Klub kwękajacych maluchów". My na początku na każde stekniecie, kwilniecie, sapniecie wstawalismy do łóżeczka:rolleyes: Teraz wiem, że w większości przypadków oczy ma zamknięte. Np. Dziś robiła pierdka i kupe. Przez 40 min takie niezidentyfikowane dźwięki wydawała, że ciężko było mi usunąć.

Dziś o 17 umowilam nas na prywatną wizytę do pediatry. Oby było warto

reklama
Cześć dziewczyny :-) nie nadrobię was:-) dziwiłam sie ze nas tak
mało na forum, teraz rozumiem jak to jest nie miec na nic czasu jak dzidzia pojawi sie na Świecie he he!

Gratuluje wszystkim rozpakowanym mamusiom i tym które jeszcze sa 2w1 i życzę szybkiego porodu:-)

Dziewczyny, mam pytanie, któraś z Was miała po porodzie problem z henoroidem co mi sie przypomina!
Możecie mi polecić cos na ta bolesna przypadłość ?
Nie wiem czy sie nie obejdzie bez zabiegu bo straszny mam ten henoroid i nie wiem czy mi jakieś kremy i czopki wogole cos w stanie sa pomoc :-(

Cyntia - noc straszna... Od 23 do 3:30 non stop krzyk... Znowu brzuch. Jestem tak załamana ze ciagle
Płacze:( teraz znowu sie napina - lezy mi na brzuchu i co kilka minut wrzask... Ale widzę ze juz odlatuje.
Mój od środy do pracy wiec dzis ostatnia noc bedzie do wspólnej opieki... Ona mi w nocy z rak leci ze zmęczenia :( mam mega nerwice co chwile biegam z biegunka do kibla

judy38 No to chyba zapowiada się że będziemy listopadówki :p Mnie to nic nie boli tylko stopa jedna puchnie prawa i siku jak to zawsze bywa ale plecy bolały jak latałam z mopem po domu a mam ponad 100m2 - 5 pokoi kuchnia i łazienka wiec jest co robić to tylko wtedy:p Staram się ruszać by coś ruszyc a tu nic mąż krzyczy na mnie bardzo że mam odpoczywać ale jak tu odpoczywać jak odpoczywanie męczy :p

Ja będe rodzić w Zdrojach bo najbliżej mam ;)
Jutro przyjeżdża teściowa... to może urodze hahaha :p :-D

Ja zmieniłam mleko na humana antycolic, chyba pomoglo, chociaż mały pijąc strasznie wypuszcza bokiem mleczko. Może temu ze jest rzadsze niż poprzednie i nie nadaza z piciem. Sama nie wiem butelkę ma z najmniejszym smoczkiem. A pije tak lapczywie ze aż strach,już kilka razy mi się zakrztusil.

Babina ja tez zmieniałam z enfamilu na bebilon comfort antykolkowy... To mleko z kolei jest bardziej ziarniste az smok często sie zayyka.
A ty karmisz piersią? Bo ja wogole... Próbowałam ale przez moja nerwice i wrzaski małej to prędzej osiwieje... Teraz ściągam laktatorem i wychodzi Że mojego dostaje max 200ml na dobę w większości modyfikowane

Malinka ja mam małe mieszkanie i dopiero co sie wprowadziliśmy wiec dopiero co było gruntowne sprzątanie i układanie wiec teraz nawet nie ma ci robic ;) pewnie są już listopadówki co nas przegoniły ;) no nic małe uparciuchy z naszych dzieci.

Dziewczyny ja juz nie daje rady...nakarmolam ja swoim mlekiem zsypalo ja doreszty:( po bebilonie jest spokojna a teraz mam piekło, drze sie wnieboglosy :(

reklama
Mizah - łącze sie z Tobą w bólu... Nie wiem co Ci poradzić moge tylko współczuć. Ja tez mam przesrane. Zanim mała skończy rok to albo osiwieje albo w zakładzie psychiatrycznym wyladuje... Nigdy nie byłam takA bezsilna

Do góry