Garmelka napoje dr Witt faktycznie nie są aż takie słodkie, ale to pewnie dlatego, że ich pierwszym składnikiem jest woda, której jest w nich najwięcej, a soków jest jedynie 20%. Na początku ciąży też się nimi zachwycałam, ale jak zaczęłam czytać skład to trochę mnie rozczarowały
reklama
wawka2013
Fanka BB :)
Garmelka: biedna ty. Mnie też m budził więc od połowy ciąży śpimy osobno i od tego czasu się wysypiam.
Agniecha: moje pierwsze dziecię to czysty tata i liczę na to, że drugie po mnie będzie. Jest spora szansa bo jest dość małe i ja jak się rodziłam to mała byłam
Kotulcia: ale mnie załamałaś. Ja liczę, że jedno podobne do mnie będzie
Mizzah: u młodej to chyba ulewanie a nie wymioty? Jakie towarzystwo masz na sali? W ile leżycie?
Agniecha: moje pierwsze dziecię to czysty tata i liczę na to, że drugie po mnie będzie. Jest spora szansa bo jest dość małe i ja jak się rodziłam to mała byłam
Mizzah: u młodej to chyba ulewanie a nie wymioty? Jakie towarzystwo masz na sali? W ile leżycie?
pscółka i spółka
wawka - ja też w niedzielę magnez i nospę odstawiam. W sobotę M wyjeżdża to wolę być jeszcze "na wspomaganiu"
Madzia - to kawał chłopa, gratulacje
garmelka - a te soki nie są przypadkiem pasteryzowane? bo jeśli tak to już raczej tego działania nie mają
rjoanka - mi się zdarzało powłóczyć nogą i w ciąży i po, ale ja mam zwyrodnienie kręgosłupa
Madzia - to kawał chłopa, gratulacje
garmelka - a te soki nie są przypadkiem pasteryzowane? bo jeśli tak to już raczej tego działania nie mają
rjoanka - mi się zdarzało powłóczyć nogą i w ciąży i po, ale ja mam zwyrodnienie kręgosłupa
Mizzah
Garmelka: biedna ty. Mnie też m budził więc od połowy ciąży śpimy osobno i od tego czasu się wysypiam.
Wiesz co chyba ulewanie lub jeszcze jej zalegają wody. Lezymy w 3 plus noworodki osoby na sali dla max 2 osób jest hiper ciasno. Dziewczyny całkiem ok
mroczko218
Jestem w szpitalu za godz dopiero przyjma nas na oddzial pije my kawe w kafejce I pow wan ze jakos narazie Niemam stresa tylko spac mi sie chce malo w nocy spalam ... A mala sobie fika w najlepsze:-)
Agniecha- tak, mniej więcej jak mam okazje to co drugi dzien robie sobie drzemkę przed południem... Ale ja codziennie wstaje z mężem ok. 7 - robie mu śniadanie, kanapki- sama tez jestem juz bardzo głodna wiec co jem, pozniej muszę troche odczeKac bo mam mega zgage no i jak moge to sie kładę na godzine lub dwie... Ale sprawdzałam juz nieraz i to nie ma reguły czy śpię w dzien czy nie- w nocy pó prostu spac nie moge i juz- poty mnie oblewają, kwasy w gardle(zasypiam z rennie w buzi) itd... Ja to moze przekornie więcej bede spała jak sie mała urodzi no trudno, taki mój urok
Rjoanka- pocieszające ze nie jestem sama mniam... Ja tak kiedyś rano chałkę piekłam/ cudowny zapach co do ucisku to bardzo możliwe ze to nerw... Ja tak mam w prawej pachwinie czasami ze jak zmieniam pozycje w łożku to muszę zamach całym ciałem zrobić bo z nogi sie nie wybije hehe
Wawka- a jak Twoje samopoczucie? Piłaś syrop?
Kotulcia- kiedy wychodzisz? Jak cycowanie? Dogadujecie sie z mała?
Co do podobieństwa to moze i dobrze ze do chłopa te dzieci podobne, przynajmniej watpliwości nie ma...
Aha
Pscółka i Justine - w sumie nie wiem, poczytam jak wstanę z kanapy do lodówki oj tam oj tam... Sa pyszne w smaku i to jest najważniejsze
Rjoanka- pocieszające ze nie jestem sama mniam... Ja tak kiedyś rano chałkę piekłam/ cudowny zapach co do ucisku to bardzo możliwe ze to nerw... Ja tak mam w prawej pachwinie czasami ze jak zmieniam pozycje w łożku to muszę zamach całym ciałem zrobić bo z nogi sie nie wybije hehe
Wawka- a jak Twoje samopoczucie? Piłaś syrop?
Kotulcia- kiedy wychodzisz? Jak cycowanie? Dogadujecie sie z mała?
Co do podobieństwa to moze i dobrze ze do chłopa te dzieci podobne, przynajmniej watpliwości nie ma...
Aha
Pscółka i Justine - w sumie nie wiem, poczytam jak wstanę z kanapy do lodówki oj tam oj tam... Sa pyszne w smaku i to jest najważniejsze
Ostatnia edycja:
agniecha83
Garmelka, w sumie to masz rację, ja to wiadomo że mama a ojciec nigdy do końca nie wie ha ha, a tak to nie ma wątpliwości
Ja w dzień to jak tylko mam możliwość to śpię
Wawka, my jak teraz patrzymy na zdjęcia z usg to widzimy mamusię więc może może
Cyntia, c o tam u Ciebie?
Ja w dzień to jak tylko mam możliwość to śpię
Wawka, my jak teraz patrzymy na zdjęcia z usg to widzimy mamusię więc może może
Cyntia, c o tam u Ciebie?
Mizzah na rozkrecenie duzo pij - ja sobie zalozylam ze przed cycowaniem szklanka wody i po cycowaniu tez. Ale przez ten nawal polozna kazala mi ograniczyc picie. Tylko cholera czuje sie jak na mega kacu
Garmelka no przezylysmy ten nawal, cycuchy miekkie i nie bola, mloda super chwyta. Unormowalo sie w miare szybko.
Co do wyjscia zaraz obchod noworodkowy ale pewnie dzisiaj nie ma szans. Jutro bedzie 5 doba antybiotyku malenka za to swietnie przybiera bo 60-70g na dobe. Mowia ze to swiadczy o tym ze antybiotyk dziala i mloda daje sobie rade z infekcja bo jak jest zle to dzieci nie przybieraja. Przez to przybieranie i maly spadek na poczatku mloda wazy juz 3810g moj mlody po tygodniu naswietlania w szpitalu nie osiagnal wagi urodzeniowej a ona tak sobie pieknie tyje)
Garmelka no przezylysmy ten nawal, cycuchy miekkie i nie bola, mloda super chwyta. Unormowalo sie w miare szybko.
Co do wyjscia zaraz obchod noworodkowy ale pewnie dzisiaj nie ma szans. Jutro bedzie 5 doba antybiotyku malenka za to swietnie przybiera bo 60-70g na dobe. Mowia ze to swiadczy o tym ze antybiotyk dziala i mloda daje sobie rade z infekcja bo jak jest zle to dzieci nie przybieraja. Przez to przybieranie i maly spadek na poczatku mloda wazy juz 3810g moj mlody po tygodniu naswietlania w szpitalu nie osiagnal wagi urodzeniowej a ona tak sobie pieknie tyje)
reklama
Mizzah
Kotulcia staram się dużo pić od dzis jeszcze wiecej. Staram sie również przystawiac jak najczęściej bo i tak mam mega spiocha i często jest tak ze musze Pole lekko rozebrac zeby uaktywnila sie.
My znow po pobraniu krwi i gazometrii juz mam dosyć. ..normalnie płakać mi sie chce jak widzę ze ja tak kluja.
My znow po pobraniu krwi i gazometrii juz mam dosyć. ..normalnie płakać mi sie chce jak widzę ze ja tak kluja.
Podziel się: