reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

A ja byłam dZisiaj u kosmetyczki i jak mnie zobaczyła to stwierdziła ze max w ciagu tygodnia urodzę... Yhym...

Ja ze swoim mam układ ze juz od jakiegoś czasu nie pije % ale z okazji dnia chłopaka sama otworzyłam mu piwko:) taka dobra ze mnie żonka- ciekawe co na to córcia :)
Kurde dalej nie mamy imienia... :/

Marika- jak tam Twoja gwiazdka? Szaleje czy dalej grzeczna? Jak siostrzyczka?

Czarna- masz czas na nasze durne programy? :)

Ja mam zgage:( chyba zaraz znowu Zaliczę klozet...

reklama
Garmelka: a ja swojemu winko kupiłam z okazji dnia chłopaka.

Kaśku: no to witaj a klubie małych maluchów. Moja ma 2300 w skończonym 36 tc :tak:

Pscółka: ja dziś ostatnią luteinę wzięłam, magnez odstawiam w niedzielę.

Mroczko: jak tam poziom stresu? Trzymam kciuki za jutro :tak:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry kochane jeszcze śpicie pewnie ja juz wstałam i szybki prysznic śniadanko i jedziemy spałam moze z 4 godz i narazie to boli mnie głowa bo bym jeszcze poszła spac .... Mam stresa a zarazem sie ciesZe trzymajcie kciuki za mnie bede was informować w miarę możliwości

Mroczko kciuki zacisniete:))

Garmelka kobieto Ty sie wysypiaj - co karmie mloda i wchodze na forum to nie spisz:) Chyba ze sie juz przyzwyczajasz do nieprzespanych nocy:p

Mroczko powodzenia.
My nadal w szpitalu.Natanek jak się urodził miał 3900 i 59 cm
Wstanie po cc było ciężkie,teraz też bywają trudne chwile ale dajemy radę
Chciałam Wam dodać zdjęcie ale chyba z tel nie dam rady

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry,

Mroczko, kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&

Garmelka, no właśnie, kiedy Ty śpisz? :)

Ja zostawiam sobie Mateuszka dzisiaj i jutro w domu żeby poświecić mu 100 procent uwagi bo potem to już tak nie będzie, ehhhhhh, aż sie wzruszyłam :)

miłego dnia

Do góry