reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

A ja byłam dZisiaj u kosmetyczki i jak mnie zobaczyła to stwierdziła ze max w ciagu tygodnia urodzę... Yhym...

Ja ze swoim mam układ ze juz od jakiegoś czasu nie pije % ale z okazji dnia chłopaka sama otworzyłam mu piwko:) taka dobra ze mnie żonka- ciekawe co na to córcia :)
Kurde dalej nie mamy imienia... :/

Marika- jak tam Twoja gwiazdka? Szaleje czy dalej grzeczna? Jak siostrzyczka?

Czarna- masz czas na nasze durne programy? :)

Ja mam zgage:( chyba zaraz znowu Zaliczę klozet...

reklama
Garmelka: a ja swojemu winko kupiłam z okazji dnia chłopaka.

Kaśku: no to witaj a klubie małych maluchów. Moja ma 2300 w skończonym 36 tc :tak:

Pscółka: ja dziś ostatnią luteinę wzięłam, magnez odstawiam w niedzielę.

Mroczko: jak tam poziom stresu? Trzymam kciuki za jutro :tak:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry kochane jeszcze śpicie pewnie ja juz wstałam i szybki prysznic śniadanko i jedziemy spałam moze z 4 godz i narazie to boli mnie głowa bo bym jeszcze poszła spac .... Mam stresa a zarazem sie ciesZe trzymajcie kciuki za mnie bede was informować w miarę możliwości

Mroczko kciuki zacisniete:))

Garmelka kobieto Ty sie wysypiaj - co karmie mloda i wchodze na forum to nie spisz:) Chyba ze sie juz przyzwyczajasz do nieprzespanych nocy:p

Mroczko powodzenia.
My nadal w szpitalu.Natanek jak się urodził miał 3900 i 59 cm
Wstanie po cc było ciężkie,teraz też bywają trudne chwile ale dajemy radę
Chciałam Wam dodać zdjęcie ale chyba z tel nie dam rady

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry,

Mroczko, kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&

Garmelka, no właśnie, kiedy Ty śpisz? :)

Ja zostawiam sobie Mateuszka dzisiaj i jutro w domu żeby poświecić mu 100 procent uwagi bo potem to już tak nie będzie, ehhhhhh, aż sie wzruszyłam :)

miłego dnia

Do góry