reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Pscolka dodatkowo bilirubina jej skoczyla i 3x3h bedzie pod lampami. Plus taki ze wlasnie na sali mi montuja inkubator i w zasadzie po cycowaniu bedzie spala pod lampa a nie w lozeczku. To jest jakas masakra po prostu.
Ale neonatolog mowi ze lepiej ja ponaswietlac niz po antybiotykoterapii mialoby cos wyjsc i znowu bysmy do domu nie poszly.

reklama
kotulcia - no masz..., to już chyba zaliczyliście wszelkie możliwe przypadki okołoporodowe:cool:. Oby jednak w sobotę udało się Wam wyjść:tak:

A któraś chętna na poród dzisiaj? Ja tak dopiero od wtorku mogłabym rozważyć:-D

Hahha hja dzis nie rodze;-) jutro po południu ewentualnie.No bo dizs jade na zakupy wieksze a jutro z młodą do lekarza.W#iec po południu jutro ja jak najbardziej;-)

Ja dzisiaj tez odpadam :no:
Jutro przychodzi do mnie pani myć okna itd., a w sobotę rano fryzjer, ale po południu mam imprezkę u teściów więc wtedy może mnie ruszyć :-)

Zdrzemnęłam się 2,5h!!! :szok: a za oknem koleś młotem pneumatycznym coś na drodze robi - wcale mi to nie przeszkadzało :cool2:

Kotulcia i Mizzah -
Bardzo mi przykro, że musicie patrzeć jak Wasze Maleństwa cierpią... wierzę że to tylko przyspieszy ich powrót do zdrówka... zagryżcie zęby - tyle na nie czekałyscie, juz za kilka dni będziecie w domkach... :tak:

Pacolka ja jestem chetna i to bardzo, ale chyba moja corcia nie bardzo ma ochote na wyjscie. W sumie ma jeszcze kilka dni ale ja juz nie moge sie doczekac.

Wiedziałam, że tak będzie. Zacznie się październik i porodów nie będzie. Może Mroczko dziś urodzi?

Pscółka: ja z Tobą od przyszłego tygodnia mogę rodzić. Może uda się jednak spotkać na porodówce ;-)

Renisus:
zawsze tak jest, że jak człowiek chce, to nie wychodzi.

Powstrzymałam się od ubrania łóżeczka ale poukładanie kosmetyków w koszyczkach na przewijaku nie mogłam sobie odmówić:) IMG_0211.jpg

Załączniki

• IMG_0211.jpg
    IMG_0211.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 91
Pscółka ja dzisiaj się nie piszę ale jutro od południa nie mam na razie żadnych innych planów :-D Jutro jest właśnie mój dream day, który sobie zaklepałam. Zobaczymy czy się sprawdzi;-)

Babina cudny śpioszek:tak:

Garmelka no to troszkę pospałaś:-)

reklama
Dziewczyny, a mam pytanie z innej beczki ale na temat:)
Czy golicie/goliłyście krocze do porodu? Ja juz sama nie dam rady a mój mąż niewprawny jak mnie pozacina to będzie trochę głupio....

Do góry