reklama
Kotulcia, Agniecha- nawet mnie nie wkurzajcie!!! myślicie ze ja bym nie chciała Sie wyspać? Wieczorami zasnąć nie moge... Po siusianiu tez potrzebuje chwilki, chłop mnie zawsze rano budzi jak idzie do pracy bo ma 3 budziki żeby nie zaspać no i tak to jest
Agniecha- super pomysł z młodym i wspólnym dniem
Laski - u mnie we freszu jest taka promocja (moze u was tez) soki drWitta tylko po 3,49zl ale jest porzeczka z granatem i podobno na mega działanie antyoksydacyjne i wcale az tak nie walą do nich cukru... Ja pije ten sok od jakiegoś czasu zamiast witaminek i wszystko git polexan
Agniecha- super pomysł z młodym i wspólnym dniem
Laski - u mnie we freszu jest taka promocja (moze u was tez) soki drWitta tylko po 3,49zl ale jest porzeczka z granatem i podobno na mega działanie antyoksydacyjne i wcale az tak nie walą do nich cukru... Ja pije ten sok od jakiegoś czasu zamiast witaminek i wszystko git polexan
agniecha83
Fanka BB :)
Ojjjj Garmelka, jak ja Cię rozumiem Wieczorem moi mężczyźni idą spać a ja oglądam tv, w nocy co godzinę sikać, i Mati dzisiaj o 6 przyleciał już mega wyspany. Ja w sumie te z juz sie wyspałam. Matka natura wie co robi. Od piatku to jeszcze więcej bezsennych nocy bedzie. Ale i tak juz się doczekac nie mogę. Bardzo z m jestesmy ciekawi jak ona wygląda. Mati to cały tato, wypadałoby żeby mala to była mamusia
A w dzień ucinasz sobie chociaz drzemki?
A w dzień ucinasz sobie chociaz drzemki?
Garmelka, dobrze cię rozumiem. Też wbrew woli pracuje na poważny deficyt snu. Z zalet: wlasnie pieczę sie zajebista ciabatta, jak pora sie zrobi sniadaniowa, będzie miło mieć świeże pieczywko.
Dziewczyny, coś mi sie stało w pachwine. Straciłam władze nad jedna nogą, ale niestety nie czucie w niej. Konkretnie nie dziala mi prawy przewodziciel. Wczoraj wieczorem miałam ze dwa skurcze, a potem ogarnął mnie tepy ból bioder ledzwi i ud plus pożar w klementynie. Dalszych skurczy nie było, bol ustąpił po jakiejś godzinie, wraca kiedy sie ruszam, np próbując zmienić bok. Jak wstawalam na siku w nocy to sie prawie poplakalam. Teraz sie zwloklam ponownie i nie wracam do łóżka bo to za daleko. Powlocze jedna nogą. Pewnie dziecko ucisla na jakiś nerw, ale czy to normalne?
Dziewczyny, coś mi sie stało w pachwine. Straciłam władze nad jedna nogą, ale niestety nie czucie w niej. Konkretnie nie dziala mi prawy przewodziciel. Wczoraj wieczorem miałam ze dwa skurcze, a potem ogarnął mnie tepy ból bioder ledzwi i ud plus pożar w klementynie. Dalszych skurczy nie było, bol ustąpił po jakiejś godzinie, wraca kiedy sie ruszam, np próbując zmienić bok. Jak wstawalam na siku w nocy to sie prawie poplakalam. Teraz sie zwloklam ponownie i nie wracam do łóżka bo to za daleko. Powlocze jedna nogą. Pewnie dziecko ucisla na jakiś nerw, ale czy to normalne?
Garmelka to wspolczuje po prostu mi nawet ciaza nie przeszkadzala byc spiochem.
Madzia gratulacje
Agniecha - nie ma sie co ludzic, nasz mlody caly maz (tzn wszyscy tak mowia ale ja jakos tego nie widze) i juz mowia ze mloda tez do niego podobna... Ehh meczysz sie w ciazy, rodzisz w bolach a dziecko nawet do ciebie nie podobne - co zrobic no...
Rjoanka ja mialam pod koniec ciazy tak ze mloda uciskajac na nerw powodowala skurcz po wewnetrznej stronie uda - lydke to ja rozumiem ale w tym miejscu momentami scinalo mnie z nog i myslalam ze sie przewroce
Madzia gratulacje
Agniecha - nie ma sie co ludzic, nasz mlody caly maz (tzn wszyscy tak mowia ale ja jakos tego nie widze) i juz mowia ze mloda tez do niego podobna... Ehh meczysz sie w ciazy, rodzisz w bolach a dziecko nawet do ciebie nie podobne - co zrobic no...
Rjoanka ja mialam pod koniec ciazy tak ze mloda uciskajac na nerw powodowala skurcz po wewnetrznej stronie uda - lydke to ja rozumiem ale w tym miejscu momentami scinalo mnie z nog i myslalam ze sie przewroce
agniecha83
u nas właśnie to samo, Mati to skóra z taty zdarta, oprócz nosa tylko ale to się cieszę
Kotulcia, czyli mam nie robić sobie nadziei
Mroczko, już jesteś na oddziale?
Kotulcia, czyli mam nie robić sobie nadziei
Mroczko, już jesteś na oddziale?
reklama
Mizzah
Hej Dziewczyny, wybaczcie ze się nie odzywam ale jestem strasznie zaoferowana małą. Próbujemy rozwinąć laktacji co łatwe nie jest mala czasem wymiotuje wodami plus swiszczy jej w nosku co jest ponoć normalne. Latamy 3x dziennie na antybiotyk i codziennie pobierają nam krew.
Marrika- wczorajsze badania były ok, maja dziś je powtórzyć i zadecydować co dalej.
Mroczko - Trzymam mocno &&&
Pscółka i spółka - Tak w koncu się zdecydowałam. I powiem tak, nie żałuję. Komfort nie do porównywania. Wzielam je jak bylo 2, 5 cm i poczulam się od razu jak w raju. Po 30 min mialam 5 cm po 2 h 7 cm i.....przestało działać błagałam o kolejna dawkę ale zaczelam czuc parcie na stolec i było po zawodach. 2 faza trwała 25 min.
Marrika- wczorajsze badania były ok, maja dziś je powtórzyć i zadecydować co dalej.
Mroczko - Trzymam mocno &&&
Pscółka i spółka - Tak w koncu się zdecydowałam. I powiem tak, nie żałuję. Komfort nie do porównywania. Wzielam je jak bylo 2, 5 cm i poczulam się od razu jak w raju. Po 30 min mialam 5 cm po 2 h 7 cm i.....przestało działać błagałam o kolejna dawkę ale zaczelam czuc parcie na stolec i było po zawodach. 2 faza trwała 25 min.
Ostatnia edycja:
Podziel się: