reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Witajcie.

Trzymam kciuki za Wszystkie które mają dziś swój wielki dzień:-).
Po lekturze postów widzę ,że nie tylko ja się kiepsko wysypiam.
Ja grzecznie do piątku udaje salonowego leniwca, bo ślubny nie zaplanował w terminarzu mojego ewentualnego szpitala :no:,a z młodymi nie miał by kto zostać ,odebrać z szkoły ,zawieźć do szkoły angielskiego

reklama
Mizzah moja tez wlasnie na kolejna morfologie wzieli:(

Po obchodzie znaja grupe bakterii ale nie konkretna. I przy tej grupie do piatku na 100 proc. bedziemy i w piatek posiew a jak bedzie dobry to w sobote wyjdziemy a jak cos bedzie nie tak to dodatkowe leczenie. Chce mi sie wyc normalnie:((

Do tego na bioderko mamy szerokie pieluszkowanie i pewnie mlodej bedzie niewygodnie i bedzie marudna. Zaraz po pobieraniu krwi pocycujemy sie bo mloda uplakana strasznie, az zal tego sluchac:(

Garmelka: zanim zdążyłam kupić to mi przeszło :szok: Wieczorek wam napisałam, a rano już nic mi nie było :tak:

Agniecha: u nas dziecko z usg podobne do nikogo :szok: Ale czuję, że będzie do mnie podobna :tak:

Mizzah:
oj serce boli, jak maluszka kłują. Ale to dla jej dobra.

Kotulcia: zdrówka dla małej życzę. Oby wszystko szybko przeszło.

Ostatnia edycja:
Mój mały śpiących królewicz.
Jutro wychodzimy do domku. Dochodzę po mału do siebie po cc. Mały wynagradza wszystko. Jeszcze mam mało pokarmu ale mam nadzieje ze się wszystko rozkręci

Załączniki

• 1412152978090.jpg
    1412152978090.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 89
Babina słodki ten Twój Królewicz :)
Mroczko kciukasy zaciśnięte!

Ja postanowiłam nic nie robić dzisiaj:) 6 dni do końca, mam nadzieje że mała wyskoczy sama.

uwielbiam ten sok:) jest taki kwaśny rewelacja:)
Trzymam kciuki Mroczko&&&

Mój mąż mnie rozczula, przed wyjściem do pracy skreśla dzisiejszy dzień i mówi do brzuszka " widzisz synku dzisiaj już nie możesz się urodzić bo tatuś skreślił dzień" :)

kotulcia - tak mi przykro. Takie maleństwo i już tyle musi doświadczyć:-(

mizzah - oby wyniki były dobre i mogliście śmignąć do domu:tak:

wawka - to chyba na mnie przeszło, bo ja dzisiaj ledwo żywa i gardło nieco boli:cool:

babina - piękniusi:tak:

ruda - faktycznie kochany tatuś:-D

reklama
Do góry