mroczko218
Fanka BB :)
Magda jesli chodzi o nadcisnienie to masz troche podwyzszone kontroluj je jesli w ciagu dnia bedzie slakac do 160-170 I do tego bedziesz miala bole glowy , Mroczki przed oczami , uczucia goraca i Zimna omdlenia zglos sie koniecznie do szpitala !!!!! Mizzah trzymam kciuki za ciebie wiem co czujesz ja za 2 dni bede na twoim miejsce I tez bede Trzas majtkami to normalne :-) glowa do gory Kochana jestem z toba trzymam &&&&&&&. Kotulcia ale ci ZazdroszcZe ze za nie dlugo juz bedziesz w domku z malenstwem :-) jak ty sie czujesz ? Ucaluj szkraba Od cioci Mroczko :-) Serdecznie pozdrawiam. Renisus dzien dobry Kochana dziekuje ze pamietasz o mnie ? Jestem jestem jak ty sie czujesz ????? Cyntia85 jak super ze juz w domu z malenstwem :-) pozdrawiam. Kochane nieodzywa lam sie bo przez te dni czulam sie fatalnie I powiem wam ze jakas deprecha mnie dopadla. W piatek bylismy z mezem w szpitalu w tym ci mam rodzic na badaniach kontrolnych oczywiscie moje cisnienie raz w gore raz W dół sprawdzali mi co 10 min ... Bylam przygotowana ze moge zostac torby juz czekaly w aucie ......wkoncu zwiekszyli mi lek na 200 mg do srody mam ja brac .... Lekarz omowil w skrocie jak bedzie wygladalo wywolywanie porodu I poinformowal ze w standardzie do 24 godz dzuecko jest juz na swiecie zdarzaja sie prZypadki do 48 godz zalezy wszystko jak organizm zareaguje na podane hormony .... W sobote I wcZoraj lezalam plackiem w lozku Nogi I stopy mialAm jak u slonia I do tego Bol glowy straszny moj maz co chwile do mnie przychodzil a to woda , hherbatka masowal stopy jest Kochany ..... Dzis mam rozkaz lezec I nic nierobic :-) a wiec tak bedzie ...... Do srody musze wytrzymac mala kopie I sie wierci ostatnio bardzo duzo czuje juz chyba ze opusci ciasnote :-) ..... W srode moj wielki dzien na 7 rano mam sie wstawic w szpitalu .... Od 2 dni strasznie bola mnie piersi I sutki czy to normalne ? Bardzo bym chciAla karmic piersia bo to jest najcenniejsze dla maluszka...... Kochane ide zjejsc sniadanie I bede sie odZywac buziaki dla Tych jeszcze 2w1 I dla swiezo upieczonych mam :-)))))
Ostatnia edycja: