reklama
Kotulcia no to się dopiero jutro okaże czy do domku pójdziemy. Ale ufam pani dr ze wie co mówi. Widać że im tu mamusie które muszą zostać z maluszkiem w czarną rozpacz zawsze wpadają bo traktują mnie jakbym to ja była ciężko chora. Tłumacza i podnoszą na duchu. Widać że pani dr wykonuje swoją pracę z powołania. Co jakiś czas przychodzi zapytać czy wszystko ok jak ma dyżur. Wogole tutaj naprawdę dobra opieka :-) wszyscy mili i uprzejmi :-)
renisus
Fanka BB :)
Kurcze powinni miec oddzielne pokoje dla tych biednych kobiet, tu tragedia a tu szczescie innej kobiety.
Cos okropnego. No to co? Dwa dziedziaczki dzisiaj? Mizzah, Babina kciuki trzymamy. A propo cisnienia, Mroczko chyba nie odezwala sie od wizyty u poloznej. Moze juz tuli niunie, Mroczko daj znac czy wszystko ok u Ciebie. Ja tez juz chce rodzic, zostal mi tydzien do terminu jeszcze
Cos okropnego. No to co? Dwa dziedziaczki dzisiaj? Mizzah, Babina kciuki trzymamy. A propo cisnienia, Mroczko chyba nie odezwala sie od wizyty u poloznej. Moze juz tuli niunie, Mroczko daj znac czy wszystko ok u Ciebie. Ja tez juz chce rodzic, zostal mi tydzien do terminu jeszcze
Magda mi tez dretwialy palce, wrecz bolaly i puchlam. Teraz po porodzie zakladam normalnie kapcie ktorych ubrac nie moglam i celulitu nawet nie ma juz)
Marrika tez nie narzekam, wszyscy mili i wogole. U nas posiew kontrolny sroda czwartek i moze sie uda wyjsc
Mizzah mi takie czopki przy takim rozwarciu jak Twoje mlodego ruszyly i szybko sie ewakuowal z brzuszka
Z ostatniej chwili: pepek odpadl))
Marrika tez nie narzekam, wszyscy mili i wogole. U nas posiew kontrolny sroda czwartek i moze sie uda wyjsc
Mizzah mi takie czopki przy takim rozwarciu jak Twoje mlodego ruszyly i szybko sie ewakuowal z brzuszka
Z ostatniej chwili: pepek odpadl))
Renisus ja też myślałam właśnie o Mroczko. Może już rzeczywiście niunia jest z nią :-)
U nas pępek wpadający i trochę będzie zachodu z nim zanim odpadnie :-/ muszę go jej tam maltretowac a ona się drze strasznie.
U nas pępek wpadający i trochę będzie zachodu z nim zanim odpadnie :-/ muszę go jej tam maltretowac a ona się drze strasznie.
Ostatnia edycja:
Marrika ja pepka nawet nie ruszalam, pielegniarka co wazy codziennie mloda i ja przebiera psikala czyms pepek i ogolnie rzecz biorac ona sie tym zajmowala ja boje sie (i przy mlodym tez tak bylo) pielegnacji pepka jak ognia, teraz mam juz z glowy
Mroczko moze sie odezwie niedlugo
Mroczko moze sie odezwie niedlugo
enya81
Fanka BB :)
Nika gratuluję synusia na świecie!!!! Powiększyłyśmy grono mamusiek:-) Czekamy na kolejne A mój poród trwał 1 godzinę 55 minut więc szybka piłka;-)
madziula78
Zaciekawiona BB
Mizzah, Babina mam nadzieję, że już niedługo będziecie miały maluszki przy sobie
Enya powiem Ci, że wzruszyłam się czytając Twój opis porodu, pozdrów Basię, też myślałam o tym imieniu dla mojej córki :-)
Enya powiem Ci, że wzruszyłam się czytając Twój opis porodu, pozdrów Basię, też myślałam o tym imieniu dla mojej córki :-)
reklama
Nika ty miałaś dokładnie taka sama sytuacje jak ja. Pilne cięcie a teraz infekcja i żółtaczka :-( ja pytałam dr czy to może być dlatego że dziecko z brzucha wyrwane ale powiedziała mi że infekcja z cięciem w parze nie idzie. Ewentualne zaburzenia oddychania mogą mieć takie dzieci gdzie cc wykonuje się bez rozpoczętej akcji porodowej.
Podziel się: