reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Szyciej laktatorem jesy, ale uzywajac laktatora pobudzasz laktacje bo ile wypompujesz tyle naprodukujesz. To znak dla organizmu ze melko zostalo zjedzone i trzeba produkowac. A jak rozmasujesz to nie ma takirgo efektu. Tak ja to rozumiem.

Mizzah - && za dzis ! Nie boj sie bedzie dobrze. Latwo sie mowi ale instynkt robi swoje :)

Magda - ja nie mam problemow z cisnieniem wiec nie pomoge niestety. Moje max cosnienie to 100/65 wiec ja raczej mam ok

Babinaaa - &&&&&&

No i pazdziernik sie zbilza a Wy jak szalone zaczynacie, tez juz bym chciala ;)

reklama
Magda mysle ze jesli ktoras mialaby pojecie o cisnieniu na pewno by Ci odpisala. Ja osobiscie mam bardzo niskie wiec co mam Ci napisac ? Niech na IP sobie mowia ze jestes panikara, ja bym jezdzila do oporu jesli by mnie cos niepokoilo...

Mizahh babina trzymam mocno kciuki&&&

Ja dzisiaj juz nie biore tabletek, ajjj ciekawa jestem kiedy ta moja gwiazda bedzie chciala wyjsc ;p

Magda pamiętaj żeby zanim zmierzasz ciśnienie usiąść i 5 minut odpocząć. Zawsze też po jedzeniu będzie zawyżone. A przede wszystkim jak cię coś niepokoi to do lekarza dzwon. Bo z ciśnieniem nie ma żartów. Obrzekow nie masz?

Babina &&&&&& żeby szybko poszło!

Mizzah, jesli lezysz na pato, to nie obrazaj sie na towazystwo. Tam czasem są na prawdę potworne historie, a widok laski z brzuchem i zdrowym dzieckiem w środku rozrywa wtedy serce...
Mam nadzieję, ze szybko trafisz na zuuuupelnie inna salę :-).

Magda mi lekarz przy cisnieniu 137/85 powiedzial ok. Jak nie ma do tego obrzekow i innych niepokojacych objawow to ja bym kontrolowala bo nie jest caly czas zle. A Ty sie denerwujesz to cisnienie skacze.

Chcialam wrzucic zdjecie mlodej ale nie chce sie wgrac:/ glupia aplikacja i glupi wolny internet:/

Kotulcia u nas dzisiaj od 22 godz też 4 karmienia i 4 kupy :-D ja już przez ten tydzień zużyłam 2,5 paczki pieluszek. Dady 1 po 28szt. Z tym że Aurelka dostaje antybiotyk który działa tak że dupcia szybko się odparza i muszę średnio co godzinę zmieniać pieluchy jak tylko jest kupa.

Obchód był i Pani dr neonatolog zadowolona mówi ze jest w szoku ze mała tak pięknie na samej piersi przybiera :-) obiecała że na 99% jutro pójdziemy do domku bo crp już napewno będzie w normie

Rjoanka ma rację z tą patologia. Sama leżałam w pierwszej ciąży i przyjęli dziewczynę w 13tyg która poronila w nocy leżąc z nami na sali. Płakała i co chwilę wyzwala pielęgniarkę ze ma skurcze regularne i strasznie ją boli. Dopiero rano ja wzięli na łyżeczkowanie. Ja byłam wtedy w 10tyg i do końca ciąży nie mogłam przez tą sytuację spokojnie spać.

Marrika zazdroszcze ze do domku. Tez bym chciala. No u mnie mowia ze antybiotyk moze miec wplyw na taka czestotliwosc kupek.
My dzisiaj zaczelysmy druga paczke dady 28szt.:) fajne pieluszki. Zreszta widze ze tu pierwsza pieluszke zakladaja sami tez dade, ksiazeczka zdroowia z logo dada:) hehe i na niebieskim pudelku tez widzialam ze dada sie tam reklamuje:) tzn jeszcze nie dostalysmy:p

reklama
Do góry