reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Szyciej laktatorem jesy, ale uzywajac laktatora pobudzasz laktacje bo ile wypompujesz tyle naprodukujesz. To znak dla organizmu ze melko zostalo zjedzone i trzeba produkowac. A jak rozmasujesz to nie ma takirgo efektu. Tak ja to rozumiem.

Mizzah - && za dzis ! Nie boj sie bedzie dobrze. Latwo sie mowi ale instynkt robi swoje :)

Magda - ja nie mam problemow z cisnieniem wiec nie pomoge niestety. Moje max cosnienie to 100/65 wiec ja raczej mam ok

Babinaaa - &&&&&&

No i pazdziernik sie zbilza a Wy jak szalone zaczynacie, tez juz bym chciala ;)

reklama
Magda mysle ze jesli ktoras mialaby pojecie o cisnieniu na pewno by Ci odpisala. Ja osobiscie mam bardzo niskie wiec co mam Ci napisac ? Niech na IP sobie mowia ze jestes panikara, ja bym jezdzila do oporu jesli by mnie cos niepokoilo...

Mizahh babina trzymam mocno kciuki&&&

Ja dzisiaj juz nie biore tabletek, ajjj ciekawa jestem kiedy ta moja gwiazda bedzie chciala wyjsc ;p

Magda pamiętaj żeby zanim zmierzasz ciśnienie usiąść i 5 minut odpocząć. Zawsze też po jedzeniu będzie zawyżone. A przede wszystkim jak cię coś niepokoi to do lekarza dzwon. Bo z ciśnieniem nie ma żartów. Obrzekow nie masz?

Babina &&&&&& żeby szybko poszło!

Mizzah, jesli lezysz na pato, to nie obrazaj sie na towazystwo. Tam czasem są na prawdę potworne historie, a widok laski z brzuchem i zdrowym dzieckiem w środku rozrywa wtedy serce...
Mam nadzieję, ze szybko trafisz na zuuuupelnie inna salę :-).

Magda mi lekarz przy cisnieniu 137/85 powiedzial ok. Jak nie ma do tego obrzekow i innych niepokojacych objawow to ja bym kontrolowala bo nie jest caly czas zle. A Ty sie denerwujesz to cisnienie skacze.

Chcialam wrzucic zdjecie mlodej ale nie chce sie wgrac:/ glupia aplikacja i glupi wolny internet:/

Kotulcia u nas dzisiaj od 22 godz też 4 karmienia i 4 kupy :-D ja już przez ten tydzień zużyłam 2,5 paczki pieluszek. Dady 1 po 28szt. Z tym że Aurelka dostaje antybiotyk który działa tak że dupcia szybko się odparza i muszę średnio co godzinę zmieniać pieluchy jak tylko jest kupa.

Obchód był i Pani dr neonatolog zadowolona mówi ze jest w szoku ze mała tak pięknie na samej piersi przybiera :-) obiecała że na 99% jutro pójdziemy do domku bo crp już napewno będzie w normie

Rjoanka ma rację z tą patologia. Sama leżałam w pierwszej ciąży i przyjęli dziewczynę w 13tyg która poronila w nocy leżąc z nami na sali. Płakała i co chwilę wyzwala pielęgniarkę ze ma skurcze regularne i strasznie ją boli. Dopiero rano ja wzięli na łyżeczkowanie. Ja byłam wtedy w 10tyg i do końca ciąży nie mogłam przez tą sytuację spokojnie spać.

Marrika zazdroszcze ze do domku. Tez bym chciala. No u mnie mowia ze antybiotyk moze miec wplyw na taka czestotliwosc kupek.
My dzisiaj zaczelysmy druga paczke dady 28szt.:) fajne pieluszki. Zreszta widze ze tu pierwsza pieluszke zakladaja sami tez dade, ksiazeczka zdroowia z logo dada:) hehe i na niebieskim pudelku tez widzialam ze dada sie tam reklamuje:) tzn jeszcze nie dostalysmy:p

reklama
Do góry