Hej dziewuszki
no i mamy już wrzesień, jak ten czas leci, niecałe 2 miesiące i nasze maluszki będą z nami
Mnie od kilku dni zaczęły boleć plecy, wczoraj usłyszałam tekst od mężusia, że narzekam jak babcia, milusi nie ma co :/
W nocy też wiercę się i kręcę, a Kubuś razem ze mną ;P Ganiam do ubikacji z 3 razy w ciągu nocy i zaczęłam dziś rozkminiać, kiedy mam zrobić siusiu do badania moczu, które mam zrobić w przyszły poniedziałek ;/ wiem, że już kiedyś był poruszany ten temat, ale już nie pamiętam do jakich wniosków doszłyśmy :/
Cyntia ładniusia ta Twoja mata, a w literkach wprost się zakochałam
moja mata jeszcze nie skończona ale póki co tak się prezenuje
Pscółka i spółka podsunęłaś mi dobry pomysł, ostatnio zastanawiałam się w czym ja teraz będę chodziła ubrana w te chłodne dni, moje jeansy ciążowe już mnie trochę gniotą, a nawet nie wiedziałam, że są ocieplane legginsy ciążowe, muszę poszperać na necie i zamówić z 2 pary
Kotulcia ja też zawsze miałam opory przed noszeniem legginsów, jakoś wydawało mi się, że paraduje się w nich prawie jak z gołym tyłkiem ;P a teraz w ciąży najwygodniej jest mi właśnie biegać w tunikach i legginsach albo sukienkach