Hej dziewczyny
Wczorajsza wizytę odpisalam na odpowiednim wątku- widziałam większość z was przeczytała
Dzis mam sesje brzuszkowa o 16 więc narazie jeszcze odpoczywam a potem muszę zanurzyć sie w szafę i poszukać odpowiednich ciuszkow na sesje
Wczoraj wstalam po 6 więc byłam troche zmęczona i nie miałam sił tu wchodzić... Byłam na chwile w galerii i kupiłam jeden sztywny stanik w Hm do karmienia (szary) długa czarna kiecke i jedna taka krótka w morskim kolorze
dzis napewno do wykorzystania w sesji
)
A ogólnie nie mam pojęcia co założyć :|
Karoola i mnie basen sie marzy!! Wczoraj troche pochodziłam i moj kręgosłup normalnie tragedia!! Tak bolal:/ co do skurczy to odpoczywaj i nie przesilaj sie za duzo, bo pamiętaj ze to jest coraz bliżej porodu!
Deli odpoczywaj i bycz sie ile sie da
wypocznij i za mnie troje nad morzem bo ja tak dawno nad morzem nie byłam
Die haha faktycznie wszystko przypadkiem pod kolor
ja nie wiem jak Ty to robisz
upały u nas tez sa ale jakoś żyjemy tzn ja
w domku mam o wiele chłodniej więc siedzę w domu jedyne co sie dzis wynurze z domu to na sesje
Teraz wpraszam sie do Ciebie na krokiety
Ty jak zwykle musisz mi zrobić apetyt nooooo
co do zawalenia rzeczami dla ksiezniczek tez mam taki kącik i tylko przybywa
ciuszkow mam jedna szuflade ale upchana na maxa a kurtki i sukienki wiszą ma małych ramiazkach bo nie mam juz miejsca na nie.... Musiałabym oproznic jedna szuflade ale to pod koniec juz jak S wróci i przeniesiemy sie na inny pokoj to wszystko znajdzie swoje miejsce
Madziarena ja mam zacząć liczyć skorcze i jak będzie wiecej niż 8 to przejdą na silniejsze leki.
Dzaga no właśnie zamiast odpoczywać to Ty juz od rana sprzatasz... Oj nie ładnie!! Teraz sie poloz i odpoczywaj do końca dnia
Osa ale pyszne sniadanko miałas
ja juz mam dość serkow białych i całej reszty na śniadanie więc muszę wymyślić coś innego na śniadania
Iguana30 a jadłas kiedys parowki w ciescie? Ja kupuje gotowe ciasto francuskie w biedronce koroie pasek ciasta owijam parowke i do piekarnika
mniam
i tylko takie jem parowki jesli juz
Warszawa zachmurzona a Poznań słońce na maksa...
Malta super ze wypoczelas!! O kurcze no to z lekarzem nie za ciekawie:/ najlepiej jakiś który pracuje w szpitalu w którym chcesz rodzic... Oby udało Ci sie znaleść kogoś odpowiedniego !!
Agnieszkala mały urlop od corci sie przyda a i stesknisz sie za nia bardziej
wspolczuje zgagi... Ja czasem mam ale żadko (odpukac) mam nadzieje ze dziewczyny włoski bedą miec
Dyskusja co do l4.. Każda praca inna, wymaga czegoś innego i wszystko zależy od tego jak przechodzimy ciążę... Ja sama pracowałam w przedszkolu plus korki (więc wchodzenie na 4pietro i dźwiganie książek) juz było nie dla mnie, zreszta ja od początku praktycznie tylko leże więc musiałam przejść na l4... Ale każdy sam o tym decyduje takie moje zdanie bo każdy zna swoją prace, i swoje ciało...
Aniula ale nam pysznosci pod nos podkladasz.... Nie ładnie
widze ze czas aktywnie spedzasz
u mnie ciuszki poprane a siostra poprasowala, a ja dzis tylko poprzestawialam w szafie bo jak ona ułożyły to hahaha połowa sie nie zamieściła xD
Koreczek nareszcie ze spokojem odpoczniesz
Joanna153 moja mama miała kiedys akwarium i mnie jakoś nie zachwycało... Nie mam nic do rybek sle one tylko pływają i nie można sie do nich przytulić ani nic
Zabka26 każde dziecko rośnie inaczej więc nie przejmuj sie... Moja mała tez miała duża różnice w wasze w porównaniu z siostra ale lezenie, dieta wysokobialkowa, medargin(do picia) i zastrzyki pomagają jej urosnac i teraz przybrała prawie 500g przez 2,5tyg!!
Tak piszecie o tym badaniu obciążenia glukoza i jak ja sie ciesze ze nie muszę tego robić ani nie musialam
miałam inne badanie pod tym katem i nie musiałam siedzieć w przychodni
Co do narodzin księcia moj S skomentował to tak "phi tylko jednego? Ja bede miec dwie księżniczki" hahaha usmialam sie równo
A ja jestem 13kg na plusie:| waże 73 kg!! Hahaha nigdy tyle nie wazylam w swoim życiu xD jeszcze jeden kg i bede cięższa od mojego S