reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

zabka26 najważniejsze, że córa jest zdrowa i stopniowo rośnie a to, że jest mała to chyba nie ma większego znaczenia? Co dokładnie mówili o tym radzeniu sobie z bólem porodowym?

reklama
hej kobietki
Żabcia jak dobrze, że wsio ok.
A mi się strasznie brzuch napina po kilka razy dziennie i dusi mnie na pęcherz ... ja pierdziu ... z Amelka jakos łatwiej mi było w ciązy i mniej dolegliwości miałam.
Już w pracy, potem nie wiem może dziś odpocznę przy basenie ... OBY !!
Kochane buziaczki dla Was :*

brzuch ma prawo napinać się do 10 razy dziennie, jeżeli jest tego więcej lub bolesne dobrze zgłosić lekarzowi....

Witam z rana....
mnie po calym dniu zawsze doskwiera brzuch najbardziej, w ciagu dnia tez daje o sobie znać....
dziś szaro i buro za oknem wiec jak narazie nigdzie sie nie wybieram... moze na szybko ogarne w garderobie i naczynia wstawie do zmywarki....
dziś mi się śńiło że wyleciały ze mnie skrzepy krwi i krew .. od razu sie obudziłam :szok:

Co tu taka cisza !!!!?????

no ja zamiast leżeć to umylam fronty w kuchni, wstawiłam zupe, ogarnełam garderobe, przemylam na szybko podłoge w kuchni.... a że miałam troche rzeczy pod reka to pizamy i bielizne spakowalam juz do torby do szpitala....
a teraz leże i nic nie robie o_O

Ostatnia edycja:
melduje, ze zyjemy:)
wizyte opisalam w odpowiednim watku. wczoraj nie mialam sily odpisywac, bo bylam starsznie wypluta.

zabka super, ze wizyta udana
madziarena trzymam kciuki za odpoczynek dzisiejszy
dzaga widze, ze odpoczywasz na calego;-) nie szalej kochana
aniula od samego patrzenia na te pysznosci cukier sie podnosi:-)
co do picia kawy moj gin mowi, ze jedna czy nawet dwie kawy dziennie nie moga zaszkodzic, oczywiscie wszystko w miare rozsadku. ja pije jedna kawe normalna bez mleka z ekspresu cisnieniowego dziennie i mysle, ze dzidzi to nie zaszkodzi.:-)
ide na sniadanko, m. sie dzisiaj postaral, kanapeczki z ricotta, rucola, pomidorkiem i oliwa z oliwek, poprostu to co tygryski lubia najbardziej:-)

witajcie!

ewelinkowska też czasem robię sobie taką kafffkę, dodaje tylko jeszcze trochę wody no i dużo lodu :D a najlepiej na wierzch gałkę lodów waniliowych ale to już wtedy konkretny deser :D
aniuuuula aaaaaaaale pyszności mniaaaaaaaaaaaaam ! zazdroszczę talentu mi ciasta jakoś średnio wychodzą a bardzo je lubię
joanna153 też swojego czasu hodowałam rybki, zaczęłam od dwóch z małej kulce ale szybko skonczyło się na sporym klimatyzowanym akwarium ! mam zamiar kiedyś do tego wrócić także zazdroszczę :) mnie rybki uspakajały :)
zabka ciesze się że z małą i szyjką ok, to jest najwazniejsze :)
madziarena miłego dnia! basen? oh tak tak tak.....
Dżaga przesyłam trochę słonka bo u mnie prawdziwy upał i bezchmurne niebo
osa smakowite kanapeczki :D

ja już w pracy, na razie cisza i spokój, wentylator trochę chłodzi więc da się wytrzymać, ale najchętniej poleżałabym nad wodą eh oh ah....
pozdrawiam i miłego dnia ! :-D

Witam się i ja:)

Ale wam fajnie ze u was goraco warszawa zachmurzona jakby miało padac.. i gdzie te 27 stopni?
Obstawiam ze w zwiazku z ta pogoda wstałam o 7 z mega bólem głowy napiłam sie wody i dalej poszłam spac i wstalam o 10 juz bez bólu i na śniadanko zjadłam parówki kurcze od jakiś 3 dni mam mega parcie na parówki a nigdy wczesniej ich nie jadałam.... No ale cóż kobietom w ciązy gusta sie zmieniają... Dzis postanowiłam ze spędze dzien na nic nie robieniu wczoraj sie narobiłam wiec dzis dzien laby:)

Pozdrawiam was serdecznie i zycze milego dnia:-)

Witam się i ja! :-)
Wróciłam z urlopu , troszkę Was podczytywałam w między czasie ;-) Cieszę się że u was wszystko w porządku maluszki rosną . ;-) Byłam wczoraj u swojej położnej i dowiedziałam się że mojego lekarza nie ma do odwołania, więc czeka mnie szukanie nowego ... ;/ wcale mi to nie na rękę.
Buziaki czas na śniadanko :)

reklama
hej,
Ja tam się ciesze, że upałów niema. U Nas dzisiaj pogoda jesienna:wietrznie, szaro, buro i chłodno, ale ja wole taką pogode niż 30stopni.
Moje dziecie dzisiaj jedzie do babci na ponad 2 tygodnie, już mi smutno i tęskno.
Mnie dzisiaj męczy zgaga. Bllee. Myślałam, że uda mi się uniknąć bo z Alą to była najgorsza dolegliwość ciążowa,ale niestety. Mam nadzieje, że chociaż Filip urodzi się z włosami:)

Do góry