reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

reklama
sony tak mi kardiolog kazal, powiedzial, ze jesli na dworze jest temperatura do 25 st. to mam pic 2 l, a na kazde nastepne 2 st. 0,5 l wiecej:szok: i tak sie nawadniam i siuram co minute;-)

Witajcie dziewczyny! Długo mnie nie było, a to za sprawą prawie tygodniowej wizyty mojej mamy u mnie :-)
W ogóle nie wchodziłam na neta, bo trzeba było nadrobić prawie roczną przerwę w rozmowach :-D
Mam nadzieję, że uda mi się nadrobić wątki :D Buziaki dla Was!

Landrynka jedziesz się położyć do szpitala czy tylko na badania? Kurcze omdlenia to niefajna sprawa, ani nigdzie samej wyjść, ani zostać w domu.

EDIT: ale mi przyszły smaki na wodę z syfonu z sokiem malinowym i pianką:) taką jak za komuny.

Ostatnia edycja:
witam w ten słoneczny poniedziałek :-)

Takhisis- świetne to pareo

osa24- ja takie niskie ciśnienie to przed ciążą miałam teraz o dziwo 120/80 :tak:

zaglądałam na wątek hand made... jeszcze filcowania nie próbowałam ale kto wie...

Dziewczyny trzymajcie się i dbajcie o siebie żebyśmy tylko dobrymi informacjami się wymieniały... je tez ledwo siedzę bo plecy bolą ale pocieszam się że wizyta na basenie wystarczy.
Ja w środę na połówkowe na godz. 18 idę i jak zwykle stres, mam nadzieję że wszystko dobrze i że w końcu poznamy płeć naszego malucha :-)
A no i cały czas zbieram się na wątek zakupowy żeby pochwalić się "powozem" jaki zakupiliśmy tylko muszę zdjęcia zrobić ;-)

Dobra wracam do pracy... a wam życzę miłego popołudnia :-D

reklama
cześć dziewczynki :) ponad tydzień mnie nie było ale po pierwsze nie miałam neta, po drugie była walka z czasem żeby zdążyć napisać pracę mgr w terminie ale uwaga uwaga: Zdążyłam :) praca napisana, podpisana przez promotora, w środę jadę złożyć do dziekanatu. Jestem mega szczęśliwa bo jeszcze tylko obrona w lipcu i można zapomnieć o studiach :) u nas wszystko dobrze, byliśmy na wizycie, Kuba rośnie i ma się dobrze :) buziaki dla Was :) postaram się teraz częściej bywać

Do góry