reklama
osa_24
Fanka BB :)
sony tak mi kardiolog kazal, powiedzial, ze jesli na dworze jest temperatura do 25 st. to mam pic 2 l, a na kazde nastepne 2 st. 0,5 l wiecej i tak sie nawadniam i siuram co minute;-)
osa_24
dzaga wiem, wiec ja oprocz tych plynow w jedzeniu, kawie kompotach, sokach, herbacie i owocach wypijam te 3l;-) resztki celulitu jakie mam poplyna jak nic;-)
Landrynka_80
Osa... mdleje od wczoraj i mam zawroty głowy. mam ziztyre o 1,30 dzis...
osa_24
landrynka mam nadzieje, ze to nic powaznego trzymam kciuki zeby tak bylodaj znac co i jak po wizycie
ewelinkowska
Witajcie dziewczyny! Długo mnie nie było, a to za sprawą prawie tygodniowej wizyty mojej mamy u mnie :-)
W ogóle nie wchodziłam na neta, bo trzeba było nadrobić prawie roczną przerwę w rozmowach
Mam nadzieję, że uda mi się nadrobić wątki Buziaki dla Was!
W ogóle nie wchodziłam na neta, bo trzeba było nadrobić prawie roczną przerwę w rozmowach
Mam nadzieję, że uda mi się nadrobić wątki Buziaki dla Was!
Landrynka jedziesz się położyć do szpitala czy tylko na badania? Kurcze omdlenia to niefajna sprawa, ani nigdzie samej wyjść, ani zostać w domu.
EDIT: ale mi przyszły smaki na wodę z syfonu z sokiem malinowym i pianką taką jak za komuny.
EDIT: ale mi przyszły smaki na wodę z syfonu z sokiem malinowym i pianką taką jak za komuny.
Ostatnia edycja:
witam w ten słoneczny poniedziałek :-)
Takhisis- świetne to pareo
osa24- ja takie niskie ciśnienie to przed ciążą miałam teraz o dziwo 120/80
zaglądałam na wątek hand made... jeszcze filcowania nie próbowałam ale kto wie...
Dziewczyny trzymajcie się i dbajcie o siebie żebyśmy tylko dobrymi informacjami się wymieniały... je tez ledwo siedzę bo plecy bolą ale pocieszam się że wizyta na basenie wystarczy.
Ja w środę na połówkowe na godz. 18 idę i jak zwykle stres, mam nadzieję że wszystko dobrze i że w końcu poznamy płeć naszego malucha :-)
A no i cały czas zbieram się na wątek zakupowy żeby pochwalić się "powozem" jaki zakupiliśmy tylko muszę zdjęcia zrobić ;-)
Dobra wracam do pracy... a wam życzę miłego popołudnia
Takhisis- świetne to pareo
osa24- ja takie niskie ciśnienie to przed ciążą miałam teraz o dziwo 120/80
zaglądałam na wątek hand made... jeszcze filcowania nie próbowałam ale kto wie...
Dziewczyny trzymajcie się i dbajcie o siebie żebyśmy tylko dobrymi informacjami się wymieniały... je tez ledwo siedzę bo plecy bolą ale pocieszam się że wizyta na basenie wystarczy.
Ja w środę na połówkowe na godz. 18 idę i jak zwykle stres, mam nadzieję że wszystko dobrze i że w końcu poznamy płeć naszego malucha :-)
A no i cały czas zbieram się na wątek zakupowy żeby pochwalić się "powozem" jaki zakupiliśmy tylko muszę zdjęcia zrobić ;-)
Dobra wracam do pracy... a wam życzę miłego popołudnia
reklama
nula1988
cześć dziewczynki ponad tydzień mnie nie było ale po pierwsze nie miałam neta, po drugie była walka z czasem żeby zdążyć napisać pracę mgr w terminie ale uwaga uwaga: Zdążyłam praca napisana, podpisana przez promotora, w środę jadę złożyć do dziekanatu. Jestem mega szczęśliwa bo jeszcze tylko obrona w lipcu i można zapomnieć o studiach u nas wszystko dobrze, byliśmy na wizycie, Kuba rośnie i ma się dobrze buziaki dla Was postaram się teraz częściej bywać