reklama
Dzień dobry!!! Piękne słońce i czyste niebo mnie dziś przywitało, super!!!
Coś ciszej na forum, mniejsza produkcja się zaczęła, pewnie tylko dlatego, że weekend był. U mnie w mini ogródku na balkonie dojrzały się truskawki więc zapraszam na degustację :-) czas umyć głowę i trochę się ogarnąć a później poleniuchować. Miłego dnia!!!
Coś ciszej na forum, mniejsza produkcja się zaczęła, pewnie tylko dlatego, że weekend był. U mnie w mini ogródku na balkonie dojrzały się truskawki więc zapraszam na degustację :-) czas umyć głowę i trochę się ogarnąć a później poleniuchować. Miłego dnia!!!
Dżaga
Fanka BB :)
Cześć,
ostatnio strasznie sie nie wysypiam, budzę się często, nie moge znależć sobie miejsca ehh
wczoraj zrobiłam z corka przez cały dzień 8km a dziś wszystko mnie boli i nigdzie się nie ruszam...
dobrze że narazie nie ma słońca to troche chłodniej jest
jutro z rana jade na badania na test obciążenia glukoza licze że będzie wszystko dobrze ... i maz mnie zawiezie zebym przypadkiem nie zemdlała w drodze autobusem ;]
dziś jeszcze mi się śnił poród tragedia !! ;/ nienawidzę takich snów ...
ostatnio strasznie sie nie wysypiam, budzę się często, nie moge znależć sobie miejsca ehh
wczoraj zrobiłam z corka przez cały dzień 8km a dziś wszystko mnie boli i nigdzie się nie ruszam...
dobrze że narazie nie ma słońca to troche chłodniej jest
jutro z rana jade na badania na test obciążenia glukoza licze że będzie wszystko dobrze ... i maz mnie zawiezie zebym przypadkiem nie zemdlała w drodze autobusem ;]
dziś jeszcze mi się śnił poród tragedia !! ;/ nienawidzę takich snów ...
Iwona Uzar
czesc dziewczynki
Witam nowa kolezanke.
O niby na wyjazdach czlowiek odpoczywa.....ja sie zmeczylam:-) Rety objadlam sie 2kg na plusie wiec teraz musze byc grzeczna i troszke zrzucic balastu
Musze dzis odpoczac bo zle sie czuje glowa mnie boli no i uczucie pelnosci w zoladku dobija...
Trzymajcie sie dziewczynki jutro wpadne...
Witam nowa kolezanke.
O niby na wyjazdach czlowiek odpoczywa.....ja sie zmeczylam:-) Rety objadlam sie 2kg na plusie wiec teraz musze byc grzeczna i troszke zrzucic balastu
Musze dzis odpoczac bo zle sie czuje glowa mnie boli no i uczucie pelnosci w zoladku dobija...
Trzymajcie sie dziewczynki jutro wpadne...
osa_24
hej kobitki! nie odzywalam sie od piatku, strasznie sie czuje:-( przez sobote i niedziele cisnienie90/46, 94/46 m. wczoraj chcial mnie do szpitala wiezc, bo lezalam jak zwoloki. kardiolog kazal mi pic duzo wody, wipilam wczoraj 3,5 l i wiecej w siebie wcisnac juz nie moglam, a cisnienie dalej niskie. w srode zaloza mi holter to sie wszystko okaze, a wczwartek wizyta u gina. zapowiada sie tydzien z dotkorami, jak mowila moja zu.
takhisis paero super
iwona odpoczywaj, ja uczucie pelnosci tez mam tyle, ze od wody
dzaga snu nie zazdroszcze, a malza bierz koniecznie w taka pogode to w autobusie przekichane
oooooooo dzisiaj zaczal mi sie 25 tydzien:-)
takhisis paero super
iwona odpoczywaj, ja uczucie pelnosci tez mam tyle, ze od wody
dzaga snu nie zazdroszcze, a malza bierz koniecznie w taka pogode to w autobusie przekichane
oooooooo dzisiaj zaczal mi sie 25 tydzien:-)
Ostatnia edycja:
madziarena
Mamusia Amelki
hej kobietki
witam się i ja odrazu przepraszam ale nie nadrobię poczytałam, ale już nie pamiętam co komu odpisać ;( wybaczcie ale niestety nie mam czasu ... wciąż pracuję, do tego mąz ciągle poza domem mała zajmuje mi cały czas :/ rzadko mam czas żeby włączyć kompa ... brzuch mi wywaliło okropnie i juz ledwo chodzę :/
witam się i ja odrazu przepraszam ale nie nadrobię poczytałam, ale już nie pamiętam co komu odpisać ;( wybaczcie ale niestety nie mam czasu ... wciąż pracuję, do tego mąz ciągle poza domem mała zajmuje mi cały czas :/ rzadko mam czas żeby włączyć kompa ... brzuch mi wywaliło okropnie i juz ledwo chodzę :/
Witajcie.
U mnie też piękne słoneczko, ale i hica na dworze. Wyszłam tylko po pieczywo i już sił brak. Najlepiej nad jeziorko jechać i się w cieniu wylegiwać. Jak wy znosicie te upały?? Ja mam nogi jak shreki, nawet po nocy opuchlizna mi nie schodzi. Chyba bym musiała z wodą ze spryskiwaczem chodzić i się co chwilkę schładzać.
Witam nowe koleżanki i co tak późno My tu już połowa ciąży, a wy dopiero zawitałyście
U mnie też piękne słoneczko, ale i hica na dworze. Wyszłam tylko po pieczywo i już sił brak. Najlepiej nad jeziorko jechać i się w cieniu wylegiwać. Jak wy znosicie te upały?? Ja mam nogi jak shreki, nawet po nocy opuchlizna mi nie schodzi. Chyba bym musiała z wodą ze spryskiwaczem chodzić i się co chwilkę schładzać.
Witam nowe koleżanki i co tak późno My tu już połowa ciąży, a wy dopiero zawitałyście
szczęściara13
Upały są dobijające.... Miałam dzisiaj jechac do Bydg autobusem i tam zostać do piatku bo codziennie mam egzaminy ale teściowie powiedzieli ze zamordują mojego M gdy sie na to zgodzi abym po miescie w taki upał chodziła To bedzie mnie wozil bo ja po Bydg niestety jeździć nie potrafie. Prawko zdalam w malym miasteczku gdzie byly 3 ronda na krzyż i żadnych tramwajów
osa_24 wczesniej mialas wyzsze cisnienie? No bo ja mam podobne jak Ty od poczatku ciazy. Przed ciaza górne cisnienie bylo w okolicach 100-110 a teraz to juz 80-90pare. Hm dlatego pije kawe dalej bo bez niej to mdleje niestety... A moze naturalnei podnies cisnienie? Pokrzycz na M, poczytaj w necie jakies kiepskie wiadomosci...
Ta pogoda nas wykonczy... A ja jutro mam test glukozy robiony
osa_24 wczesniej mialas wyzsze cisnienie? No bo ja mam podobne jak Ty od poczatku ciazy. Przed ciaza górne cisnienie bylo w okolicach 100-110 a teraz to juz 80-90pare. Hm dlatego pije kawe dalej bo bez niej to mdleje niestety... A moze naturalnei podnies cisnienie? Pokrzycz na M, poczytaj w necie jakies kiepskie wiadomosci...
Ta pogoda nas wykonczy... A ja jutro mam test glukozy robiony
Landrynka_80
Witajcie...
Po przeczytaniu waszych rannych postów... Zaczynam ....
INFORMACJA Z MEGAFONU: PROSZĘ SIĘ NIE WYGŁUPIAĆ I DBAĆ O SIEBIE BO COŚ NIEBARDZO NAM SIE NA WATKU ROBI.
DOLEGLIWOSCI, SZPITALE I INNE. Normalnie nie zgadzam sie na to....
ZROZUMIANO?
Bo znowu bede sie stresować za kazda wyłamującą się a potem nie jest fajnie.
O swoich dolegliwosciach nawet nie chce pisać. bo dzis albo jutro jade do szpitala... zaczynam sie martwic o to co sie ze mna dzieje...
miłego dnia
Po przeczytaniu waszych rannych postów... Zaczynam ....
INFORMACJA Z MEGAFONU: PROSZĘ SIĘ NIE WYGŁUPIAĆ I DBAĆ O SIEBIE BO COŚ NIEBARDZO NAM SIE NA WATKU ROBI.
DOLEGLIWOSCI, SZPITALE I INNE. Normalnie nie zgadzam sie na to....
ZROZUMIANO?
Bo znowu bede sie stresować za kazda wyłamującą się a potem nie jest fajnie.
O swoich dolegliwosciach nawet nie chce pisać. bo dzis albo jutro jade do szpitala... zaczynam sie martwic o to co sie ze mna dzieje...
miłego dnia
reklama
osa_24
cisnienie zawsze mam niskie, ale teraz to masakra, na podniesienie cisnienia trzeba duzo wody pic, ale ja juz do 3 l doszlam i nic:-( m. juz sie boi mi cisnienie podnosic, bo sie denerwuje a nic z tego;-) a jak jeszcze z litr w siebie dziennie wmusze to bede musiala spedzac caly dzien w toalecie;-)
landrynka, juz nie narzekam chcialam tylko jakby sie usprawiedliwic, ze mnie nie bylo ale z dolegliwosciami juz obiecuje, ze koniec;-):-) a co sie dzieje, ze do szpitala musisz isc?
landrynka, juz nie narzekam chcialam tylko jakby sie usprawiedliwic, ze mnie nie bylo ale z dolegliwosciami juz obiecuje, ze koniec;-):-) a co sie dzieje, ze do szpitala musisz isc?