reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

reklama
Dzień dobry!!! Piękne słońce i czyste niebo mnie dziś przywitało, super!!!

Coś ciszej na forum, mniejsza produkcja się zaczęła, pewnie tylko dlatego, że weekend był. U mnie w mini ogródku na balkonie dojrzały się truskawki więc zapraszam na degustację :-) czas umyć głowę i trochę się ogarnąć a później poleniuchować. Miłego dnia!!!

Cześć,
ostatnio strasznie sie nie wysypiam, budzę się często, nie moge znależć sobie miejsca ehh
wczoraj zrobiłam z corka przez cały dzień 8km a dziś wszystko mnie boli i nigdzie się nie ruszam...
dobrze że narazie nie ma słońca to troche chłodniej jest :)
jutro z rana jade na badania na test obciążenia glukoza licze że będzie wszystko dobrze ... i maz mnie zawiezie zebym przypadkiem nie zemdlała w drodze autobusem ;]

dziś jeszcze mi się śnił poród o_O tragedia !! ;/ nienawidzę takich snów ...

czesc dziewczynki
Witam nowa kolezanke.
O niby na wyjazdach czlowiek odpoczywa.....ja sie zmeczylam:-) Rety objadlam sie 2kg na plusie wiec teraz musze byc grzeczna i troszke zrzucic balastu:tak:
Musze dzis odpoczac bo zle sie czuje glowa mnie boli no i uczucie pelnosci w zoladku dobija...
Trzymajcie sie dziewczynki jutro wpadne...

hej kobitki! nie odzywalam sie od piatku, strasznie sie czuje:-( przez sobote i niedziele cisnienie90/46, 94/46 m. wczoraj chcial mnie do szpitala wiezc, bo lezalam jak zwoloki. kardiolog kazal mi pic duzo wody, wipilam wczoraj 3,5 l i wiecej w siebie wcisnac juz nie moglam, a cisnienie dalej niskie:szok:. w srode zaloza mi holter to sie wszystko okaze, a wczwartek wizyta u gina. zapowiada sie tydzien z dotkorami, jak mowila moja zu.
takhisis paero super:)
iwona odpoczywaj, ja uczucie pelnosci tez mam tyle, ze od wody:szok:
dzaga snu nie zazdroszcze, a malza bierz koniecznie w taka pogode to w autobusie przekichane

oooooooo dzisiaj zaczal mi sie 25 tydzien:-)

Ostatnia edycja:
hej kobietki
witam się i ja odrazu przepraszam ale nie nadrobię poczytałam, ale już nie pamiętam co komu odpisać ;( wybaczcie ale niestety nie mam czasu ... wciąż pracuję, do tego mąz ciągle poza domem mała zajmuje mi cały czas :/ rzadko mam czas żeby włączyć kompa ... brzuch mi wywaliło okropnie i juz ledwo chodzę :/

Witajcie.
U mnie też piękne słoneczko, ale i hica na dworze. Wyszłam tylko po pieczywo i już sił brak. Najlepiej nad jeziorko jechać i się w cieniu wylegiwać. Jak wy znosicie te upały?? Ja mam nogi jak shreki, nawet po nocy opuchlizna mi nie schodzi. Chyba bym musiała z wodą ze spryskiwaczem chodzić i się co chwilkę schładzać.

Witam nowe koleżanki i co tak późno ;) My tu już połowa ciąży, a wy dopiero zawitałyście:-D

Upały są dobijające.... Miałam dzisiaj jechac do Bydg autobusem i tam zostać do piatku bo codziennie mam egzaminy ale teściowie powiedzieli ze zamordują mojego M gdy sie na to zgodzi abym po miescie w taki upał chodziła :p To bedzie mnie wozil bo ja po Bydg niestety jeździć nie potrafie. Prawko zdalam w malym miasteczku gdzie byly 3 ronda na krzyż i żadnych tramwajów :no:
osa_24 wczesniej mialas wyzsze cisnienie? No bo ja mam podobne jak Ty od poczatku ciazy. Przed ciaza górne cisnienie bylo w okolicach 100-110 a teraz to juz 80-90pare. Hm dlatego pije kawe dalej bo bez niej to mdleje niestety... A moze naturalnei podnies cisnienie? Pokrzycz na M, poczytaj w necie jakies kiepskie wiadomosci...
Ta pogoda nas wykonczy... A ja jutro mam test glukozy robiony :p

Witajcie...

Po przeczytaniu waszych rannych postów... Zaczynam ....

INFORMACJA Z MEGAFONU: PROSZĘ SIĘ NIE WYGŁUPIAĆ I DBAĆ O SIEBIE BO COŚ NIEBARDZO NAM SIE NA WATKU ROBI.
DOLEGLIWOSCI, SZPITALE I INNE. Normalnie nie zgadzam sie na to....
ZROZUMIANO?

Bo znowu bede sie stresować za kazda wyłamującą się a potem nie jest fajnie.

O swoich dolegliwosciach nawet nie chce pisać. bo dzis albo jutro jade do szpitala... zaczynam sie martwic o to co sie ze mna dzieje...

miłego dnia

reklama
cisnienie zawsze mam niskie, ale teraz to masakra, na podniesienie cisnienia trzeba duzo wody pic, ale ja juz do 3 l doszlam i nic:-( m. juz sie boi mi cisnienie podnosic, bo sie denerwuje a nic z tego;-) a jak jeszcze z litr w siebie dziennie wmusze to bede musiala spedzac caly dzien w toalecie;-):szok::-D
landrynka, juz nie narzekam:tak: chcialam tylko jakby sie usprawiedliwic, ze mnie nie bylo:zawstydzona/y: ale z dolegliwosciami juz obiecuje, ze koniec;-):-) a co sie dzieje, ze do szpitala musisz isc?

Do góry