reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Kamcia pracowite popołydnie bedziesz mieć:)
Ale potem odpocznij.

Interesy interesy tu robicie:) I dobrze trzeba sobie pomagać:)

Na obiad zrobili ziemniaki z mizeria. chłopaki zjedli jeszcze jajo sadzone. wszyscy najedzenie i Bastek zadowolony fika znowu. Żeby tylko nie wykopał znowu przytulania.

EDIT: na poprawienie humoru:
leze własnie na kanapie i Bastian sie kreci... wiec go zaczepiam cześć mały co słychac? zaczepki typu najadłeś się obiadku. Dobre było... a mat siedzi kołomnie i gra na telefonie w angry birds.
TEXT MATA: EJ DZIDZIUS BEDZIESZ ZE MNĄ GRAĆ W ANGRY BIRDS?
patrzy brzuch faluje...
A Mat na to: EJ sorka ty nie jestes dzidziuś tu jestes sebastian... i klepie po brzuchu.

Az w brecht wpadłam. P. sie az opluł.

Ostatnia edycja:
reklama
Landrynka Mat jest świetny :-)

Deli i reszta dziewczyn co powiedziałybyście na dział "kupię, sprzedam, zamienię"? Jest już wprawdzie temat o zakupach, ale tam się bardziej chwalimy i doradzamy i w tym natłoku postów mogłyby się zgubić te z ofertami. A dział "kupię, sprzedam, zamienię" byłby bardziej jak tablica ogłoszeń.

Witam po wczasach!!!

Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej :-) Pogoda nam dopisała, więc trochę się opaliliśmy, a najlepsze z tego wszystkiego było to, że nasza córka była całe dnie na dworze, wychodziła rano jeszcze w piżamie, a wracała do domku ok 21-22. Super sprawa, my na tarasie grillowaliśmy a dzieci obok nas na plac zabaw. Polecam miejsce w 100%, cisza, spokój i komfortowe domki. No i czerwiec fajny miesiąc na wyjazd z dziećmi, bo nie ma jeszcze tłumów na plaży i chodnikach. Wiem, że nie nadrobię tego co napisałyście, ale postaram się wszystko poczytać i coś odpowiedzieć. Na plaży przebywałam w górze od dwuczęściowego stroju sprzed ciąży a do tego krótkie spodenki. No i duży filtr na brzuch, a jak leżałam na leżaku to brzuch przykrywałam koszulką.

Nasz ośrodek kasował sobie 250zł za domek za dobę (wyszło nam po 125 zł za 3 osoby za dobę), ale tylko do końca czerwca, bo później lipiec i sierpień to już 500zł. Domki max 9 osobowe. Ale super miejsce.
O nas

niewidzialna paskuda witam na forum!!
Takhisis gratulacje córci, moja gin tez mówiła, że przepływy w badaniu połówkowym są zbędne więc umawiając się na usg nawet o to nie pytałam, chyba, że jest w cenie to doktor zrobi, okaże się w środę. Będę miała usg połówkowe z echem serduszka dziecka.
Iwona Uzar no to gratulacje synka. Płeć jak płeć najważniejsze, że zdrowy i wszystko jest ok.
cynamonka20 mi w tym roku 33 stuknie, sporo już latek mam.
joanna_84 mnie też łapią skurcze łydek, najczęściej w czasie snu. Straszny to ból. Wyczytałam kiedyś, że to normalny i częsty objaw kobiet w tych tygodniach ciąży.
Rajani książka bardzo fajna, sama mam i czytałam przy pierwszej ciąży, teraz też pewnie będę. Wg mnie lepiej kupić na allegro używaną, bo nowa jest bardzo droga. Jest jeszcze w oczekiwaniu na dziecko (pierwsza część) i Drugi i trzeci rok życia dziecka. Ja mam nawet taki kalendarz pamiętnik z serii oczekiwanie na dziecko, fajna sprawa, przy pierwszym dziecku też miałam i teraz porównuję obie ciąże. Fajnie powspominać :-)

Dobrnęłam do końca, ufff... trochę tego było. Nie odpisałam na post każdej z Was, przepraszam, ale to było nie możliwe.

Kurna...dziewczyny...ja już totalnie wypadłam z obiegu:(

Antiope bardzo dobry pomysł i z chęcią poszłabym na taką wymianę, ale kurczę dopóki nie zobaczę pipki leżącej po porodzie na moim brzuchu to nie będę pewna, że dziewczynka w 100%...dlatego póki co boję się oddawać.

bosmanka Mój problem ze strojem kąpielowym rozwiązał się...kupiłam dzisiaj pareo, ale zakładane na ręcę...nie wiedziałam, że coś takiego istnieje...
http://allegro.pl/sukienka-plazowa-pareo-sarong-kolory-lato-2013-i3315359901.html coś takiego kupiłam, tylko cholera dałam 45zł...

Ostatnia edycja:
Takhisis super, że Cię wymiana interesuje. W sumie ja też mam pewne obawy, czy się nie pozbawię ciuszków, a po porodzie okaże się, że w jakiś dziwny sposób synuś jednak okazał się córeczką. Wrzucę co mam do zamiany na nowy wątek, a Ty zawsze będziesz mogła do tego wrócić po porodzie i jeśli wcześniej nie wymienię się z innymi dziewczynami, to będziemy mogły się powymieniać.
[FONT=&quot]
Super ta sukienka plażowa. Bardzo fajny wynalazek, też jeszcze czegoś takiego nie widziałam.[/FONT]

Djablica witaj! :)

Aniula boskie miejsce - niestety gdzie nie spojrzeć to ceny domków w sezonie są powalające!
Ale fajne miejsce na nasz zlot np. za rok ;) :) Choć lepiej byłoby znaleźć coś w bardziej centralnej Polsce, aby każdy miał w miarę blisko :)
Fajnie byłoby się spotkać w jakiś dłuższy weekend :)

Dobra ja już myślę co za rok... a tu się trzeba skupić na ważniejszych rzeczach ;)

Wczoraj byłam na pikniku naukowym - tłumy straszne. Żałuję, że nie mam zdjęcia jak jem hot doga, keczup cieknie mi po sukience, a ja trzymam w drugiej ręce probówkę z glistą końską i z wielką fascynacją się jej przyglądam ;)
Potem na szybko umówiliśmy się ze znajomymi, wyskoczyliśmy do outletu, a potem do kina na Kac Vegas 3 - idealny film na ten czas dla mnie. Sporo śmiesznych gagów, momentami wyłam ze śmiechu ;)

Dziś jakoś tak na spokojnie - obżarstwo górą :) Zjadłam jabłka w cieście (takim naleśnikowym) i makaron z truskawkami. Teraz leżę i masuję brzuch :) Małż jedzie na zlot zabytkowych samochodów zaraz, ale ja jakoś już nie mam siły się ruszyć...

Joanna153 widziałam Twojego motyla na handmejdowym wątku - świetny jest!!!

witajcie!
nie zaglądałam od piątku ale miałam zalatany weekend, bez mojego D. to szalałam z przyjaciółmi, chyba za dużo :/ trzeba zwolnić tempo
Landryna zdrówka!
Kamcia ja mam starsza babinę za ścianą która w ciepłe dni trzyma szczekającego psa na podwórku niemalże pod moimi oknami, ona ma z drugiej strony, pociesza mnie fakt że od przyszłej wiosny to może zapomnieć! wiem że jest stara i schorowana ale ma jakąś babę do pomocy co jej chodzi z psami więc na wiązanie na podwórku już nie pozwolę!
djablica witaj!
die fajna wyprawa taka noc muzeów, można się "odchamić" ;)
Landryna uh to ciężka nocka i poranek, współczuję ://
Kamcia 11 dzieciarków? powodzenia! mam nadzieje że impreza udana :)
aniula fajnie że pogoda ci się udała i wypoczęłaś :)
Takhisis fajna ta sukienka!

ja dziś 20 tydzień zaczynam za suwaczku :) chyba jako ostatnia no ale w końcu jest :)

pozdrawiam was i miłego wieczorku!

reklama
Do góry