reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

reklama
sony tak mi kardiolog kazal, powiedzial, ze jesli na dworze jest temperatura do 25 st. to mam pic 2 l, a na kazde nastepne 2 st. 0,5 l wiecej:szok: i tak sie nawadniam i siuram co minute;-)

Witajcie dziewczyny! Długo mnie nie było, a to za sprawą prawie tygodniowej wizyty mojej mamy u mnie :-)
W ogóle nie wchodziłam na neta, bo trzeba było nadrobić prawie roczną przerwę w rozmowach :-D
Mam nadzieję, że uda mi się nadrobić wątki :D Buziaki dla Was!

Landrynka jedziesz się położyć do szpitala czy tylko na badania? Kurcze omdlenia to niefajna sprawa, ani nigdzie samej wyjść, ani zostać w domu.

EDIT: ale mi przyszły smaki na wodę z syfonu z sokiem malinowym i pianką:) taką jak za komuny.

Ostatnia edycja:
witam w ten słoneczny poniedziałek :-)

Takhisis- świetne to pareo

osa24- ja takie niskie ciśnienie to przed ciążą miałam teraz o dziwo 120/80 :tak:

zaglądałam na wątek hand made... jeszcze filcowania nie próbowałam ale kto wie...

Dziewczyny trzymajcie się i dbajcie o siebie żebyśmy tylko dobrymi informacjami się wymieniały... je tez ledwo siedzę bo plecy bolą ale pocieszam się że wizyta na basenie wystarczy.
Ja w środę na połówkowe na godz. 18 idę i jak zwykle stres, mam nadzieję że wszystko dobrze i że w końcu poznamy płeć naszego malucha :-)
A no i cały czas zbieram się na wątek zakupowy żeby pochwalić się "powozem" jaki zakupiliśmy tylko muszę zdjęcia zrobić ;-)

Dobra wracam do pracy... a wam życzę miłego popołudnia :-D

reklama
cześć dziewczynki :) ponad tydzień mnie nie było ale po pierwsze nie miałam neta, po drugie była walka z czasem żeby zdążyć napisać pracę mgr w terminie ale uwaga uwaga: Zdążyłam :) praca napisana, podpisana przez promotora, w środę jadę złożyć do dziekanatu. Jestem mega szczęśliwa bo jeszcze tylko obrona w lipcu i można zapomnieć o studiach :) u nas wszystko dobrze, byliśmy na wizycie, Kuba rośnie i ma się dobrze :) buziaki dla Was :) postaram się teraz częściej bywać

Do góry