Czesc dziewczynki- czytam tutaj o tych plamieniach i wizytach na oddzialach i troszke mnie to stresuje- ale wiem tez ze wpierwszym okresie ciazy plamienia bywaja czyms naturalnym i bardzo czesto nie maja zadnego wplywu na ciaze i rozwoj malenstwa- zatem sciskam mocno kciuki zeby tak wlasnie bylo u WAS!
Co do angielskiej sluzby zdrowia wiele sie juz naczytalam w internecie,oraz nasluchalam od znajomych mieszkajacych w uk, z tego co wiem podobna polityke prowadza rowniez panstwa skandynawskie....z jednej strony ma to "jakiśtam" sens....z drugiej dla nas matek jest niezrozumiale i ciezkie do zaakceptowania
Kurcez jeszcze sie niepołapalam i musze sobie otworzyć drugie okienko bo chcialam jakoś personalanie z Wami rozmawiać a ciągle mi nicki z głowy wypadaja
Mamartusiu kiedys dawno temu przechodzilam prze podobne dylematy- rozumiem to doskonale- ale człowiek jest silnieszy niz mu sie wydawać by mogło- a dzieci to najwieksze szczęście! A rozterki i strach byly, są i zawsze będą! i ja Ci gratuluje takiej cudnej duzej rodzinki!
La Mari gratulacje- oraz jestem pelna zachwytu taką malutką różnicą wieku- to prawie jak bliżniaczki super! trzymam kciuki za Twoją ciążę
Bardzo mi sie podoba Twoje zdrowe podejscie do witamijn diety - a juz najbardziej do październikwoej daty
ja sie tez bardzo ciesze na październik choć wolałabym troszke przetrzymac do 23 października żeby wskoczyć na SKORPIONKA zamiast wagi- może sie uda
Persefona ja rodzilam w pokoju do prodów rodzinnych a obok była głowna prodowka- na ktej rodziła jakaś kobietka- repertuarł jej okrzyków porodowych był dokładnie taki jak napisałas- ja się z tego strasznie smiałam- może przez to jakaś częśc porodu przeleciała niezauważona
Trzymam kciuki za szybki powrót męza do zdrowia oczywiscie!
Fifronka Persefona dobrze gada polać jej!- soczku
nie przeginać z porządkami- mysciem okien i firanami! zakaz!!!
Nnatalie Ty sie kompletnie nie przejmowaj ani niezdanym prawkiem ani męzem
słyszłąm ze teraz testy sa o wiele trudniejsze niz kiedys- ciekawe jakby podołał jakby miał zdawac teraz przy takich testach i zasadach egzaminacyjnych...ZDASZ! jak przyjdzie pora!- ze wzgledów na stres i pieniazki zycze oczywiscie zeby to bylo jaknajszybciej!
Call mnie tez suwaczek pokazuje troche inaczej niz kalkulator od NPR gdzie mierzyłamtemeprature w szczesliwym cyklu- tam mam troszke strasza ciąze ale tylko o jeden dzien
tak czy siak- usg chyba jest najbardziej miarodajne jesli chodzi o okreslanie wieku ciazy- a co ciekawe im wczesniejsze usg- tym dokładniej mozna okreslic wiek ciązy i ustalic mozliwie najbardziej zblizony termin porodu
Nulla ciesze sie ze po badaniu wszytko dobrze i ze serdulko slicznie tyka, co do duphastonu- ja lekarzem nie ejstem- ale kazdy lek jest zagrozeniem dla ciazy- wiec jelsi kazal odstawic to napewno wie co robi! czasem co prawda sa sytuacje ze trzeba polozyc na szali lek i ciaze- ja mam taka sytuacje np- i mimo ze leki ktore biore szkodzą dla dzidziusia- jeszcze wieksza szkodą bedzie ich odstawienie- mam tylko nadzieje ze uda mi sie utrzymac minimalna dawke jaka zazywam
Gucha trzymam za Ciebie i Fasolinke mocno kciuki- ale jak juz pisalam wyzej- plamienia w ciazy bywaja czyms calkowicie normalnym i mocno wierze ze wszytko bedzie dobrze- lez duzo i wypoczywaj!
Oxiczka równiez trzymam mocno kciuki za Was- a to że Ty czujesz że wszytko bedzie dobrze- mówcie co chcecie- ale moc kobiecej intuicji jest niesamowita! MATKA PO PROSTU WIE!
Anna czekam na relacje z usg!!! nie wiem czy moge zapytać- ale jest szansa na blixniaczki?? Moja przyjaciółka z polski w zeszłym tygodniu własnie urodziła parkę
takze po invitro - Pola i Mati- cuda małe dwa! urodziły sie w 33 tc- ale sa zdrowe i sliczne i ach o ch! oddychają już samodzielnie i mama tez czuje się swietnie!
TRZYMAM ZA CIEBIE KCIUKI!
SonySony-powodzenia na wizycie
Beecia serdeczne gratulacje
Takhisis- jesli sie boisz jedz do elkkarza sprawdzic- ale ja mysle ze to normalne lekkie plamienie- calkiem prawidlowe w ciazy!
Madzirena tez jestem ciekawa co u Ciebie bedzie widac- ja jestem ciutke wyzej (minimalnie) a pierwsza wizyte mam w piątek!
uffffffffffffffff....
Ja dalje w zasadzie bezobjawowo- generalnie czuje sie dobrze- wczoraj mnie tylko kolo 17 sen scinal- ale ostatecznie nie zasnelam