reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

reklama
czesc dziewuszki
ktoras juz obecna?
tu mnie chyba jeszcze nie bylo...?
zatem jestem
przyszlam po wizycie i podziekowaniach jednej z was
milo bardzo
:)
mam nadzieje ze znajde tu pokrewne duszyczki
i uda sie nawiazac blizszy kontakt
mimo ze to tylko wirtualny swiat
zycze wam dobrego dnia
ja dzis wybieram sie na piknik rodzinny
mam nadzieje ze wroce w jednym kawalku a nie wyladuje po raz 11 w szpitalu...
trzymajcie kciuki i podzielcie sie swoimi planami na ten sloneczny dzien

Dzień dobry dziewczynki

joanna153 ja niedrapek nie mam, tylko się zastanawiam, czy opłaca się wysyłać same niedrapki w paczce. To chyba nie jest drogie?

djablica miłego dnia. Napisz coś więcej o sobie, bo to miło, że się udzielasz, ale chciałybyśmy Cię najpierw poznać.

dziendoberk kochane moje:)

mysmy wczoraj spontanicznie jak to my wybrali sie na "noc muzeów" - na jednym bilecie o nizszej cenie mozna bylo zlezc wsyztkie muzea w hannoverze- od 18 do 1 w nocy...oczywsice ze nie dalam rady zlezc wszytkiech bo tylko 3 :) ale do 23 dzielnie maszerowalam wsrod roznych eksponatow:) mloda o dziwo byla zachwycona :) lepek spal caly cza i obudzil sie dopiero jak wrocilam do domu i leglam na lozku:p. no tak czy siak...bylismy w muzeum sztuki nowoczesnej- tak jestem straszn aignorantką...bo najzwyczajniej w swiecie patrzac an bochomazy ...chodowana plesn, i inne bazgrolowe dziwadla no nie moglam dopatrzec sie tam ani ksztyny sztuki- nawet niskich lotow...a ja k juz patrzylam na zbalzowanych ludzi stojących na wprost takiego bohomaza ktyr wygladal jaby wyszedl spod reki rocznego dziecka - pochylajacych glowy w niemym zachwycie z podparta broda to mi slabo bylo- na szczescie moj małz pospieszyl na ratunek stanla w identycznej pozie na wprost drzwi ewakuacyjnych i zaczal je podziwiac z rownie zblazowana mina- wtedy nawet straznik pilnujacy eksponatow parskną smiechem:D
potem poszlismy do cuedownego muzeum natury i sztuki- najpeir dzaila na tura i arheologia- no niesamowite to bylo- cos pieknego od mineralow po eksponaty zwierzece diznozaury , pradawnych ludzi po wykoplaiska i znleziska - tam tez lepielismy z gliny egipske posazki ja ulepilam twarz nefretete a moja córke oko ra :) potem moze wstawei wam foteczki - to tak aporopos hand madu :p
nastepne muzeum to w zamku krolewskim- swiezutko otwarte z eksponatami z epoki portretami waladcow zamieszkujacych w hannoverze, oraz przeronze rzeczy z epoki :) chcialam jeszcze isc do jakiegos muzeum..ale moje nogi odmówily posluszenstwa a kregoslup powiedzial ze chyba w snach:p no i wrocilismy do domu :) ale bylo naprawde fajnie...teraz mykam do wanny na relaks a potem poczytam coscie tam napisaly :)

witam nowa forumke

asia czekam na zdjecie motylka

cynamonka- literki prawdopodbnie zamowie na allegro- w sensie drewniane niepomalowane wzory- potem podesle linka:) i je poprpstu pomaluje i ozdobie samodzielnie- wycinac chyba nie dam rady bo nie mam specjalstycznych narzedzi choc i o tym pomyslam- tylko malz mi odradzil bo powiedizal ze on zamiera ostatnio nawet jak ja cos kroje....:p pare razy skonczylo sie to krwawa kontuzja:p

Dzień dobry dziewczyny :), dzisiaj trochę dłużej pospaliśmy, chyba przez zmieniające się tutaj ciśnienie.

Antiope, niedrapki mogłabym wysłać jako list zwykły i zapewne tyle by kosztowało, ile znaczek na najtańszą kopertę z listem w środku, bo ta rzecz mało waży. :) U nas ze świąt zostało jeszcze sporo znaczków A, więc to żaden wydatek.

Landrynko, Perle, motyla dzisiaj umieszczę. :) Tylko go jeszcze poprawię igłą do filcowania.

Diablico, witaj. :) Musisz się bardzo oszczędzać, skoro są takie problemy. Znam to po sobie, musiałam zwolnić tempo życia o ponad połowę, bo inaczej kiepsko by było...

Edit: Perle, lubię zwiedzać galerie i muzea, ale też jak Ty nie pojmuję współczesnych bohomazów. To już mój kot by ładniej namalował, gdyby przeszedł się po płótnie zamoczonymi łapami w farbie. Stanowczo wolę sztukę dawną do przełomu wieków XIX/XX.

Ostatnia edycja:
Hej ho.

Nie miałam dziś fajnej nocy ale co tam...
Połozyłam sie koło 23. oblooknełam housa... i o 24 juz gotowa byłam do spania. A tu nagle zgaga siku potem kaszel. brzuch jak balon... Do 3 nie mogłam zasnąć. Mat obudził mnie ok 7. Patrzyłam na niego jednym okiem ale juz nie zasnełam.

U nas pogoda iście angielska... leje znowu i tak bedzie przez nastepne 2 tygodnie.

Perle noc wykorzystana... Zazdroszcze. Troche kultury wszystkim sie przyda:)) Chetnie bym z Toba połaziła.

Antiope masz racje z tą wysyłką niedrapek. Czy to się wogóle opłaca?

Djablica ty juz wyczerpałaś limit wizyt w szpitalu. Masz zezwolenie jeszcze tylko na 1 raz na poród. Na wiecej sie nie zgadzamy. (myśle że reszta się ze mna zgodzi:p) wstaw sobie suwaka:p bedziemy wiedzieć ile Ci jeszcze zostało.
Rozgość się:)

Joanna153 juz sie nie moge doczekać tego motyla:))

Wiec dla wszystkich życzę słonecznych pieknych niebek:) żeby wam dziś było tylko miło i przyjemnie.

Ostatnia edycja:
die_perle mnie też rzadko podoba się sztuka nowoczesna, więc wychodzi na to, że podobnie jak Ty jestem ignorantką. Bardzo fajnie spędziliście czas z mężem i córcią.

joanna153 to ile miałabym Ci pieniążków za te niedrapki dać? Miałabyś ze dwie pary? I przelewem na konto, czy jak?

Antiope, to będą naprawdę groszowe sprawy, więc za darmo wyślę. Większa prowizja chyba wyjdzie za sam przelew. :D Zresztą jak wolisz, najwyżej potem się rozliczymy. A jak kiedyś wspomniałam, kilka par łapek dostałam od koleżanek, gdy już miałam 3 pary ze sklepu dziecięcego, więc się mogę podzielić, bo mi te całkowicie wystarczą i nie wiadomo, czy maluch będzie je nawet tolerować. Poniżej daję zdjęcie par, którymi mogę się podzielić. :)

IMG_7197.jpg

PS Te białe mają gwiazdeczki.

Załączniki

• IMG_7197.jpg
    IMG_7197.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 32
Cześć dziewczyny!

Dzisiaj znowu tak na szybciutko bo teściowa ma urodziny i zaraz trzeba będzie ogarniać całą bandę dzieciaków (aż 11 sztuk.) Ich rodzice też będą, ale "kochana ciocia i jeszcze bardziej kochany wujek Tomek" zawsze trzymają nad nimi bata, żeby nie roznieśli nam domu ;p

djablica witam na forum i dołączam się do życzeń Landrynki !! Też jestem Tyszanką, tyle że obecnie z Bierunia :-p. Fajnie mieć kolejną osobę ze swoich okolic.

Życzę miłego dnia wpadnę wieczorem albo dopiero jutro.

reklama
joanna153 [FONT=&quot]to jeśli możesz tak wysłać, to super. Najwyżej ja Ci wyślę coś czego ja będę miała za dużo, albo jak się więcej rzeczy zbierze to się rozliczymy. W takim razie bardzo Ci dziękuję. Zaraz Ci wyślę adres na priv. [/FONT]

Do góry