reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Dzień dobry dziewczynki. Ledwo się zwlokłam z łóżka i to tylko dlatego, że byłam głodna, a potem umówiłam się z koleżanką. Obudziliśmy się z D przed 9, ale potem leżeliśmy leniwie w łóżku i nikomu nie chciało się wstawać.

Kamea koniecznie odpoczywaj i jedź do gina w poniedziałek, nawet jeśli poczujesz się lepiej. Uważam, że lepiej dmuchać na zimne.

nnatalie gratuluję 24 tygodnia

reklama
czesc i czołem:))

wstala... bylo ciezko.
brzuch mnie boli czuje ciagle kłócie. młody wariuje w brzuchu.

nowy watek... super pomysł.
Moze wreszcie maszyne do szycia wyciagne:))

chetnie posciel do łózeczka uszyje na zmiane:) i ochraniacz:))

Koreczek odpoczniesz troche... juz nie długo:)

żaba
przekupstwo... M wie jak cię zmiekczyć:p niedobruch:p hehe

nataliee 24 tydz. super:) gratki juz coraz blizej do przytulania z dzieczynkami.
Ja mam troche planów. chce ogarnac chałupe. ale to zalezy jak bedzie mnie boleć brzuch i czy wogole mi sie uda cos zrobić.

Deluszka chorowitku. szybko wracaj do nas.
I juz nie smarkaj...

Joanna ja chetnie wszystkie cudeńka pooglądam. Nie zabardzo mam dusze artystyczna ale smigam na maszynie proste sprawy:)

Antiope ja tez dzis leniwie wstawłam z łózka...

witam weekendowo

wczoraj w pracy nie było chwili żeby zajrzeć a dziś rano wzięłam się za pranie i sprzątanie i dopiero włączyłam kompa z myślą że do Was zajrzę.... zaglądam a tam 3 strony do nadrobienia :-)

ja chwilę odpoczywam i lecę bo jeszcze kilka spraw do załatwienia...

co do strojów kąpielowych to ja na razie mieszczę się w "przed ciążowy" ;-)
na leczo narobiłyście mi ochoty....

za wątkiem hand made jestem za co prawda ja ostano nie mam czasu na takie zabawy ale chętnie popatrzę co robicie i może zgapię :-D

muszę zajrzeć na wątek zakupowy i pochwalić się nowym naszym wózkowym nabytkiem....

na razie uciekam na zakupy i jakiś obiad wykombinować

pogodnej i spokojnej soboty:-)

Witam... nadszedł weekend i jak zawsze mało wtedy piszecie :) to dobrze :p

nnatalie - tak jest nas 3 :) miło nie być najmłodszą :) gratuluję rozpoczęcia 25 tygodnia!

die - mam pytanie odnośnie tych literek, czym będziesz miała zamiar je wycinać no bo chyba nie nożem :p

kamea - tak myślę, że jak wrócę do PL to lecę po szydełko i zacznę się uczyć :) jak coś to liczę na Twoją pomoc

joanna - te filcowanie nie wydaję się być takie trudne :)

deli - ja się też zgłąszam jako ta starająca się coś robić sama, zobaczymy jak wyjdzie :)

Ostatnia edycja:
Cynamonko, filcowanie to prościzna i bardzo relaksujące zajęcie. Szczególnie filcowanie na sucho, bo wystarczy Ci wełna, gąbka i igła do filcowania. Dzisiaj robię monochromatycznego motyla dla malucha. :)

cynamonka nie jesteś najmłodsza bo o ile dobrze pamiętam na samym początku była tabela z naszym wiekiem i była dziewczyna która ma 20 lat, ale już nie pamiętam nicku. W każdym bądź razie nie udziela się na forum.

joanna bardzo lubię motywy motyli więc z niecierpliwością czekam na zdjęcie twojego dzieła :)

Bożeee moja sąsiadka uracza nas śląskimi szlagierami MASAKRA :wściekła/y:już wolałabym słuchać disco polo. Najgorsze jest to, że nie zamknę okna bo w domu jest strasznie gorąco ;/ Stare pryki zachowują się głośniej niż młodzi:wściekła/y: Pociesza mnie fakt, że za kilka lat po placu będzie mi biegać gromadka wrzeszczących dzieci i w tedy ona i jej "przyjaciel" będą musieli tego słuchać:-D Jestem wredna, ale tylko ta myśl koi moje nerwy.

Normalnie dziś dzień kanapowy - śpiący.
Nic nie robię ... ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Zaraz dalej wpadam pod kocyk i może jakiegoś komara zalicze...
ahhhh

Wróciłam właśnie od koleżanki. Pierwszy raz byłam w ich nowym domu. Bardzo ładny, ale malutki, bo 130m2. Nie mają jeszcze zrobionego ogrodu, ale jak tylko pojawi się trawka, to obiecali zrobić grilla. To będzie pewnie początek sierpnia, więc myślę, że spokojnie będę jeszcze w stanie wziąć w tym udział. Koleżanka dała mi trochę ciuszków dla małego, ale na razie tylko kilka, bo wcześniej po swoim synku dała już koleżankom. Teraz one chcą jej oddawać, więc obiecała, że będzie zbierać i mi dawać. Dostałam też trochę rzeczy po jej starszej córce. Głównie to ubranka na 1,5-2 latka, dla dziewczynki. Tak się właśnie zastanawiam czy któraś z forumowych mamuś, która ma starszego synka i teraz czeka na córeczkę chciałaby się powymieniać ciuszkami, ja oddam dla dziewczynki, a w zamian dostanę dla chłopca. Jeśli któraś jest zainteresowana, to dajcie znać.

reklama
Ufff, nabziubziałam się tą igłą do filcowania i w końcu motyl jest. :) Już go nie męczę, bo mi jeszcze wyfrunie. :D Jutro go jeszcze poprawię przy lepszym oświetleniu i obfotografuję. :)

Bardzo dobry pomysł z tą wymianą i może któraś z mamuś skorzysta. :) Ja mogę się doczepić do tematu, bo chętnie odstąpię niedrapki, gdy któraś z Was nie ma, a będzie chciała mieć z parę do szpitala. :)

Do góry