Coś mi nie idzie to sprzątanie
No, może kuchnię trochę ogarnęłam. Chyba musiałabym wyłączyć pudło. Ale ogólnie to mi się nie chce, bo czuję się tak jak ta pogoda za oknem - łeee...
nula kciuki za pisanie - pamiętam jak mi szło pisanie pracy; ale w grudniu nie miałam nawet pierwszego rozdziału, a w styczniu zapadła decycja o obronie w lutym i potem poszłooooo... Jej, kiedy to było....
I nie pytaj jak mój M do szpitala jechał - w aucie skurcze się nasilały; przeszło 35 km pokonał w niespełna 20 minut - szczęście, że niedziela była, to ruch był mniejszy, choć nie aż tak, bo akurat piękna wiosenna pogoda wtedy się zrobiła, to ludziska korzystali ;-)
Antiope synek miał tylko 3620g (ale szacowali, że ponad 4kg) i 57cm.
O olejku do masażu nie słyszałam, ale ogólnie, żeby masaż szyjki robić - ja próbowałam, ale coś mi cierpliwości brakowało ;-) Natomiast można pod koniec ciąży brać olej z wiesiołka - ma on pomóc w rozwieraniu szyjki; ja brałam i może dlatego poszło tak gładko?
Ja przez całą ciążę miałam przeczucie na dziewczynkę, ale wyszedł nam chłopaczek :-)
O rany! Nie tylko u mnie pożary ostatnimi czasy ;-) Ale u mnie z gapiostwa, to głównie wszystko z rąk mi leci. A dziś chciałam patelnię włożyć do umycia do... piekarnika
deli no piękna postawa Twojego Pana
Zdrówka dla Olusi
die perle brzuszki rosną - ja wczoraj guzik od spodni odpinałam, bo mnie już cisnął. Jak tak dalej pójdzie to za miesiąc będę wskakiwać w ciążowe, bo wyjścia nie będzie.
Gazy to jeszcze małe zło - są gorsze problemy
syfki tez mi się pojawiają tu i ówdzie (a już myślałam przez chwilę, że mi się cera poprawia - jak przy Rafale), ale ja przyzwyczajona jestm, bo to moja codzienność
monia super, że maluszek rośnie. No a mdłości kiedyś ustapią - oby jak najszybciej ;-)
Patrzy na mnie taka wielka sterta prasowania, a ja zerkam na żelazko i nie rozumiem czemu się samo poprasować nie chce