reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

monia super, że wszystko w porządku po wizycie :) trzymaj się i oby te dolegliwości szybko ustąpiły :)
villander ja to póki co zamiast pisać pracę mgr to gadam tu z wami :) normalnie nie mogę się zabrać za pisanie. Sprzątanie też mnie czeka ale do tego też chęci brak... w ogóle ostatnio strasznie leniwa się zrobiłam przez to siedzenie na bezrobociu, nic mi się nie chce robić...

reklama
A ja nadal sie z wyra nie sciagnelam :( Zimno mi jakos :p
Ale sie usmialam z tego "pozdrowienia od Groszka" jak mi sie beknie to powiem do mojego "pozdrowienia od Oliwci" (chcemy bardzo miec core) :)

Sprzatanie, sprzatanie, krasnoludki nie chca posprzatac, ale mam czas bo moj nadgodziny dzis w pracy ma wiec wroci po 18 pewnie.

Spodnie tez sie robia troszke przyciasne, w leginsach nie lubie chodzic ;( wiec bede musiala kupic jakies spodnie juz ciazowe, albo jak wczoraj az lzy mialam w oczach to stwierdzilam, ze kupie worek na ziemniaki i w nim bede chodzila :p

Mam 168cm i startuje z waga 68-69kg.

monia super, że wszystko w porządku po wizycie :) trzymaj się i oby te dolegliwości szybko ustąpiły :)
villander ja to póki co zamiast pisać pracę mgr to gadam tu z wami :) normalnie nie mogę się zabrać za pisanie. Sprzątanie też mnie czeka ale do tego też chęci brak... w ogóle ostatnio strasznie leniwa się zrobiłam przez to siedzenie na bezrobociu, nic mi się nie chce robić...

Mam tak samo, staje sie takim leniem, ze szok a z drugiej strony sobie tlumacze ze mam na to jeszcze 6 miesiecy bo potem ani nie bede sie wysypiac i obowiazkow nas czeka po lokcie wiec korzystac trzeba !:)

Oj laski ja gazy tez mam, w nocy budze się na siku, i mogłabym tam siedzieć bo zrobię dojdę do łóżka i znowu mi się chce iść :/
Kurczę ale mnie dzisiaj spanie męczy. Własnie byli chłopcy z 1 zmiany z kwiatkami i słodkim poczęstunkiem którego już pochłonełam. Teraz czekam na drugą zmianę i nockę :p a cooo :p
Kobietki ja mam wizyte w poniedziałek u innego lekarza bo chcę zacząć bliżej chodzić zobaczymy jak to będzie. Na razie mi się ta "ciąża" strasznie wlecze ... ja chce do domu ;((( a tu jeszcze 3,5 godz. :(
Oj sprzątać to mi się też nie chce a to prasowanie ... zgroza ;( nieeeee lubięęęę. Niech się ta pogoda zmieni bo marudzę jak stara maruda.

ja strartuje z masakryczna waga 70 kg..mam 170 wzrostu...najgorsze jest to ze w dzien porodu z Mloda w brzuchu wazylam 60 kg...

no ale wsumie- mam to w zadzie:p

Nula- powodzenia w pisaniu pracy :) mi mgr szla jak bułka z maslem ale miałam switny temat i duze pole do popisu i badan- to bardzo fajnie wplywa na podejscie do pisania...a daaaaaaaaaaaawno to bylo..ze pewnie wszystkie zle wpsomnienia sie zatarly:p

Rajani- dzis dzien kobiet- ja tez leze i pachne- nie bede nic tutaj prasowac sprzatac itp...Groszek i ja mamy URLOP

die_perle ja tak miałam w nocy z gazami, a że na ogół śpimy z D na łyżeczkę, to latałam co chwilę do kibelka, żeby sobie ulżyć, bo nie chciałam tak centralnie w niego pierdzieć. :-D

Syfy, to kolejny objaw, którego nie mam… Miałam trochę na samym początku, a teraz zero.
Sikać też nie sikam jakoś strasznie często…
No i kurde znowu się stresuję tym brakiem objawów, bo dziś to nawet cycki mnie nie bolą. Gdyby nie te wzdęcia…

Vilandra, to może tym olejem z wiesiołka też masować można?

jak ja Wam zazdroszcze lenistwa :p
ja z domu wyszlam po 7 a wroce po 18 ;/ za nim ogarne wszystkich w domu i siebie bedzie 21 :p
sprzątać mam zamiar jutro z rana aby reszte dnia leniuchować :D

A powiem Wam że moj MoNż to zwariował i zabrania mi praktycznie wszytkiego- dzis zabronil mi jeździc tramwajami bo to wylengarnia zarazkow, nie moge myc bron boze w rekach garnkow- bo moze w plynie ejst cos szkodliwego, do zmywarki nic nie mam wkladac ani wyciagac bo to sie trzeba zabardzo schylac....ześwirzył mówie Wam- i jak mi robi cos jesc to sie pyta- a Ty możesz to jesc?? ostanio chcialam fasolke szparagowa a on ze nie- czytalem ze kobieta w ciazy powinna unikać strączkowych! no by go takkkk...

Kto mi da kopniaka zbliża się 12 na 12:50 lekarz, a my z córką jeszcze w łóżkach ;/. Lenia mam strasznego.

reklama
Cześć dziewczyny:) i wszystkiego co najlepsze :))
Ja dziś obudziłam się z nudnościami..i znów pierwszy posiłek poszedł do Wisły.. mam tak już prawie 14 dni..często też wymiotuję popołudniu.. Co do sikania, to sikam o wiele częściej niż zwykle (zazwyczaj sikałam 1 dziennie) a teraz z 5 razy dziennie, ale w nocy się nie budzę i nie muszę wstawać.
Mam tylko debilne sny.. dziś mi się śniło że mąż mnie zdradził:-p..oczywiście dostało mu się jak tylko się obudziłam.. no i OKROPNIE irytują mnie ludzie..bardzo łatwo mnie wyprowadzić z równowagi.. a normalnie potulna jak baranek byłam:sorry:- to zdecydowanie nowy objaw:-p

Do góry