reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

MartOocha miewam takie bóle choć od paru dni rzadziej. Miałam wczoraj wieczorem po parodniowej przerwie. Nie lubię bo to stresuje, ale trwa krótko, tak jak u Ciebie.
A mdłości też pojawiają się i znikają.

reklama
Ja też mam bóle brzucha jak na @ czasami kujące, ale z tego mówiłam lekarzowi są normalne. Co nie zmienia faktu stresowania się.
Mdłości mam non stop :-(.

Cześć Dziewczyny :)
Trochę mnie tu nie było jeszcze co wchodze i chcę coś napisać to mi sie internet wiesza.

martOocha- witam Ciebie w gronie przyszłych Mam :)
nnatalie- ciesze się że już jest ok i nie masz już plamień :)
pietrucha- Wszystkiego Najlepszego, chociaż najlepszy prezent nosisz już pod serduszkiem :) 100 lat
Gaga- trzymam kciuki, daj znać jak będziesz juz po. Ja mam jutro USG i też już się nie mogę doczekać i też mam małego stresa.

Dziewczyny piszecie że macie mdłości i żle się czujecie strasznie wam współczuje ;/. Na szczęście mnie to narazie omija i mam nadzieję że tak zostanie chociaż od niedawna zauważyłam że jestem wrażliwsza na zapachy.

Pisałyście rownież o 2 prowadzących lekarzach ja własnie się zastanawiam żeby nie zapisac się do lekarza w szpitalu w ktorym chcę rodzić żeby już go znac i żeby był ewentualnie jak zacznie się już poród. :)

Mnie raczej brzuch nie boli- pobolewal jak na @ na poczatku- teraz nie...choc dzis mam straszne parcie na pęcherz- jakby byl pelny caly czas go czuje...a i wieczorekim wczoraj ciupeczke mnie brzuszek pobolal- ale to krotkie bylo i w sumie jednorazowe.
Mdlosci dzis mam troche silniejsze niz dotychczas bo tabletka nawet niekoniecznie pomogla...ale nie wymiotowalam jeszcze:p poki co na szczescie- a co do jedzenia- mnie nie odrzucilo od niczego w zasadzie- dzis wtrazolilam kromeczke z pasztetem z indyczka:)
a co do magnezu- tez łykam! ponoc warto! no i JOD i KWAS FOLIOWY rzecz jasna:)

Normalnie niedogodzi. Jak są mdłości i wymioty to źle, a jak nie ma to też źle bo stres.

martOocha mnie częściej kłują jajniki a ból o jakim piszesz to miewam, ale bardzo delikatny i trwa dłużej niż 5 minut.

A cycki jeszcze Ci urosną, nic się nie martw :-)

die_perle jod i kwas foliowy też łykam

Kate witaj. Jak u Ciebie? Incydent z plamieniem mam nadzieję poszedł w niepamięć?

Antiope dalej mam plamienie ale jest ono bardzo małe i na szczęście nie jest to już krew tylko blado brązowy śluz. Jutro tak jak pisałam idę na usg i mam nadzieję że zobaczę maleństwo z bijącym serduszkiem i że będzie wszystko ok.

Kate trzymam kciuki. Na pewno wszystko będzie dobrze i jeszcze będziemy na spacerki z dziećmi razem chodzić (ja też z Krakowa :-)).

reklama
Do góry