reklama
esi
Fanka BB :)
Nigdy nie mówcie nigdy. Ja też wcześniej wręcz nienawidziłam biegać, bo właśnie zadyszkę szybko miałam i ogólnie to było nudne dla mnie. A teraz doceniam to, że bieganie nie wymaga żadnych nakładów (buty i dres każda z nas ma), a efekty widać bardzo szybko. Właśnie zadyszka znika po kilku tygodniach marszobiegu. Ja w zeszłym roku jak zaczęłam to bardziej to wyglądało jak szybki marsz niż bieganie. Po miesiącu (biegałam 2 razy w tygodniu około 40 minut do godziny) byłam w stanie w czasie pól godziny przebiec około 5 km i to tylko z trzema "przystankami" na złapanie oddechu. Więc doceniłam ten sport. Ale dla tych nieprzekonanych polecam też zumbę - super zabawa - wydaje się łatwa, a jak się naprawdę przyłożysz do ćwiczeń to z sali wychodzisz mokra jak z najcięższego treningu. DLa mnie jest to o wiele ciekawsze niż zwykły fitnes.
Ciekawe czy po urodzeniu dzidzi wrócę do tego.
No nic idę zrobić obiad. Dzisiaj barszczyk czerwony i warzywa na patelnię z podsmażonym mięskiem. Przynajmniej szybko się robi. Miłego popołudnia!
Ciekawe czy po urodzeniu dzidzi wrócę do tego.
No nic idę zrobić obiad. Dzisiaj barszczyk czerwony i warzywa na patelnię z podsmażonym mięskiem. Przynajmniej szybko się robi. Miłego popołudnia!
Ja tam lubię biegać i zawsze można to robić z wózeczkiem, dużo ludków tak robi
Co do zumby to rzeczywiście jest to fajna sprawa. Teraz jest cała masa różnych sposobów na zrzucenie kilogramów, które są przyjemne
Taniec, fitness, basen, rolki, rower, sauna...i można tak w kółko wymieniać. Ponoć jak się karmi piersią to też się chudnie, dziecko "wyciąga" z nas nadmiary...
Co do zumby to rzeczywiście jest to fajna sprawa. Teraz jest cała masa różnych sposobów na zrzucenie kilogramów, które są przyjemne
ulala
próbowąłam zumby ale ja mam problemy z koordynacją ruchów nienadanżałam i wolałam chodzic na inne zajęcia grupowe
ale podobało mi sie jak inne dziewczyny na zumbie szalały i chyba najwiecej te zajęcia .
chodziłam do perfect gym i byłam bardzo zadowolona ale widzisz elutka za dużo brzuszków robiłam i teraz mam mega brzucholek heheheheee
chodziłam do perfect gym i byłam bardzo zadowolona ale widzisz elutka za dużo brzuszków robiłam i teraz mam mega brzucholek heheheheee
Hehehe...dobre
ależ się wesoło tutaj robi momentami
jak już wszystkie urodzimy proponuję stworzyć grupę wsparcia i same wymyślimy jakiś nowy styl
a ja się normalnie zakochałam...mam nadzieję, że w miarę szybko się z M przeprowadzimy, bo już mam pomysł jak urządzić mieszkanie(jeszcze nie mam pomysłu za co...
)
Sypialnia ukończona - Projektowanie i aranżacja wnętrz - Deccoria.pl - ogrody, wystrój wnętrz, dekoracje, projekty ogrodów, architektura, co o tym myślicie?? sypialnia mnie urzekła, zresztą reszta mieszkania też...tylko skąd tą kasę wziąć :/ ehh...mam nadzieję, że nie dostanę ochrzanu za zaśmiecanie forum takimi rzeczami
jak już wszystkie urodzimy proponuję stworzyć grupę wsparcia i same wymyślimy jakiś nowy styl

a ja się normalnie zakochałam...mam nadzieję, że w miarę szybko się z M przeprowadzimy, bo już mam pomysł jak urządzić mieszkanie(jeszcze nie mam pomysłu za co...

Sypialnia ukończona - Projektowanie i aranżacja wnętrz - Deccoria.pl - ogrody, wystrój wnętrz, dekoracje, projekty ogrodów, architektura, co o tym myślicie?? sypialnia mnie urzekła, zresztą reszta mieszkania też...tylko skąd tą kasę wziąć :/ ehh...mam nadzieję, że nie dostanę ochrzanu za zaśmiecanie forum takimi rzeczami

Majeczka26
margot moze to oznaka zblizającego sie rozwiązania - połozna mowila na SR ze to czesto wystepuje, taka niemozność zebrania mysli, rozdraznienie, wręcz rozbicie z niewiadomego powodu
esi kolezanka chodzi na zumbę, ponoć szaleństwo tam jest, a wszystkie mokre jak kury wychodzą
Elutka to kompletnie nie moj styl ta sypialnia, ale jak CI sie podoba to czemu nie? kasa.. w totka trzeba grac;-)
W basenie moge zrobic kilometry bez przystankow, ale biegać niecierpię. I nawet wiem z czego to wynika - jak kazdy sport wymaga dobrej techniki by sie nie zamęczyć, a nawet ułożenie stóp i odpowiednie buty są ważne - niestety nie znam tego tajnika, brakuje mi tchu, stąd moja niechęć..
esi kolezanka chodzi na zumbę, ponoć szaleństwo tam jest, a wszystkie mokre jak kury wychodzą

Elutka to kompletnie nie moj styl ta sypialnia, ale jak CI sie podoba to czemu nie? kasa.. w totka trzeba grac;-)
W basenie moge zrobic kilometry bez przystankow, ale biegać niecierpię. I nawet wiem z czego to wynika - jak kazdy sport wymaga dobrej techniki by sie nie zamęczyć, a nawet ułożenie stóp i odpowiednie buty są ważne - niestety nie znam tego tajnika, brakuje mi tchu, stąd moja niechęć..
Witam i ja :-)
Majeczka - jeśli chodzi o KTG to jak lekarz Ci mówi że jeszcze nie czas to trzeba mu ufać
moja ginka jest młoda i z tego co widzę woli dmuchać na zimne i dlatego mam KTG i wizytę co tydzień
ale to w ramach NFZ więc korzystam
tak jak i korzystam z tej położnej środowiskowej - skoro macierzyńskie mi się nie należy to przynajmniej w ten sposób od państwa coś wyciągnę:-)
i mowa była o totku - otóż zapomniałam wam oznajmić że we wtorek to my z M. wygraliśmy!!!:-)
Majeczka - jeśli chodzi o KTG to jak lekarz Ci mówi że jeszcze nie czas to trzeba mu ufać

i mowa była o totku - otóż zapomniałam wam oznajmić że we wtorek to my z M. wygraliśmy!!!:-)
reklama
Wow! Karola gratuluję wygranej
ja niestety nie wygrałam:-(
Majeczka to jest jeden ze stylów, które lubię..taki mi się przytulny wydaje
niestety kosztowny :-(zdradzisz co ci się podoba...?:-)
Stopniowo wszystko się kupi...
Majeczka to jest jeden ze stylów, które lubię..taki mi się przytulny wydaje
Stopniowo wszystko się kupi...