reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
gugula z kad ja to znam:/ facet zawsez musi byc obsłuzony..rozpieszczony..wtedy przynajmniej sie nie czepia ,a kobieta nie moze miec ani odrobiny przyjemnosci..moj tez tak zazwyczaj robi jak go o cos prosze to idzie mala polozyc i juz nie wstaje..ale teraz ja sobie na to nie pozwole..chodze obrazona nawet kilka dni:D i to jest najlepsza kara..obiad jakis biedny robie i nic poza tym:):)a jak sie domysli ze cos mi jest i przeprosi to wtedy ja mu daje bobu:):)godzina kazania i na tydzien ustawiony jak w zegarku:)

U nas ze zdrowkiem coraz lepiej:) odliczam dni bo juz tylko 6dni i wizyta:)po takim dlugim czasie..juz sie nakrecam jak nic..dzis to mi sie wgl taki koszmar przysnil:/:/ze dzidzi trzeba usunac bo chore i juz ledwo zyje:(:( mowie wam,co dzien to gorszy sen..ale ten to juz przegiecie:(ale tlumacze sobie ze sny sa przeciwienstwem :)i sa!! Mam nadzieje ze i tym razem sie tak stanie(wgl nie dopszczam innej mysli:):):))!!

pepus mi wychodzi ale nie zawsze,czasem sie jeszcez chowa:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mi tez wywala pepek juz :D ale w ogole po poprzedniej ciazy zostal mi taki jakis dziwny, plaski....bo zawsze mialam taki wklesly pepek, a teraz to mam taki dziwaczny :/

karolina1978 Ja przyjmuję witaminy Pregna Plus. To nie są typowe smieciowe witaminy, w ktorych daja wszystko nawet te które i tak w pokarmie dostarczamy.
W skład moich wchodzą: olej rybi, witamina B6, witamina B12, kwas foliowy, żelazo, cynk, jod. Bardzo fajnie,że sa tu kwasy omega-3, których w wiekszości preparatów nie ma, a ja ryb jakoś często nie jem. Niestety tanie nie są 35-40zł za opakowanie 30 tabletek. Ale polecam gorąco!

Cześć.
Bierzecie jakies witaminy w drugim trymescie?
Bo ja nie i niejestem pewna czy moja dieta jest bogata we wszystko.A lekarka nic nie mowila o lekach ,a w poprzednich ciazach nic nie bralam i teraz nie wiem czy pojsc i cos kupic czy nie:baffled:

Ja biorę prenatal ale chyba przerzucę się na te, które Ati poleca i do tegoolej lniany tłoczony na zimno wzbogacony w kwasy omega-3 Olej lniany budwigowy nieoczyszczony, płyn, 500 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie. I Olej dodaje do sałatek albo serka białego.

reklama
Do góry