Miłka o to tak jak ja :-)
sutki czy waga dziecka ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miłka o to tak jak ja :-)
milka, mi tez sutki pociemnialy..i w ogole takie duuze sai tak po pierwszej ciazy zostaly wieksze niz przed, ateraz znowu jakies wielkie takie i ciemne...ehhh.....uroki ciazy
![]()
ja juz dawno skonczylam z takim skakaniem obok mojego
jak z nim zamieszkaal chcialam zeby zawsze bylo czysto , dobry obiadek itd. , tylko to ja chcialam , bo jemu chyba zwisalo :/ wlazil do mieszkania swiezo posprzatanego ( kilka h harowki mojej ) i robil burdel w kilka minut :/ tlumaczylam mu itd. , ale nie dzialalo wiec olalamkilka razy zostawilam specjalnie zlew caly w naczyniach , ze nawet kawy nie mial sie w czym napic i wracal z pracy i jeszcze sprzatac musial
i o dziwo jakos nic nie mowil
tak wiec teraz juz nie spuszczam sie nad tym wszystkim , bo nie ma sensu , on tak samo ma sprzatac , gotowac i robic inne rzeczy
a teraz to i oporow nie mam zadnych zeby cos podal czy zrobil dla mnie
ja polecam luz , faceci ( nie wszyscy , ale wiekszosc niestety ) nie doceniaja i szybko przyzwyczajaja sie , ze baba zrobi poda , pozamiata :/ a jak od wielkiego dzwona sie ich o cos poprosi to figa z makiem ...