reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Hej Dxziewuszki,

U mnie dzis słonecznie i fajnie ale też jak monika nie wiem jak dam radę w lato chyba wykopię jaką ziemiankę i przesiedzę tam do pazdziernika :-)
Sylwia- naprawdę masz przekichane w UK nie rozumiem tamtych ginów dawaj gazem do Polski na badania
Rabit- Leż kochana i wypoczywaj dobrze ze szyjka sie nie skraca ja mam fioła na tym punkcie i mam nadzieję że mnie to ominie.

A mnie coś sutki nawalają a poza tym różne kucia z każdej strony czasami lekkie bóle to normalka dnia codziennego.
Co do ruchów dzidzi to z tym różnie raz czuję ze 2 kopniaczki a raz zupełnie nic, niech juz podrośnie i fika sobie u mamusi w brzusiu :tak:

reklama
rabbit ciesze sie ze z maluchami wszystko dobrze!

Rudson powodzenia na wizycie!

u mnie ladnie i slonecznie, ale mam lenia i nie chce mi sie nawet na balkon wyjsc. witamin zadnych nie biore, jem duzo owocow i mysle ze to wystarczy. z reszta bede miala badana krew za pare dni to sie dowiem

dzieki sivi , pocieszylas mnie :) nie bede sie zmuszac, a witaminy i tak w domu mam i omega 3 :)

a co do upalow - myslalam ze co jak co ale w Krainie MIkolaja to sie nie roztopie z goraca,ale wszystko sie zmienia - zima dluuuuuga i bardzo mrozna a potem upalne lato, w tamtym roku myslalam ze ducha wyzionem,a w ciazy nie bylam...trza byc dobrej mysli :)

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny za wsparcie.Ja w Londynie jestem.Tu jest gorsza opieka nad ciezarnymi niz moze sie wydawac wiem cos o tym po pierwszej ciazy.Lece do Pl 18 czerwca do 20 sierpnia mam nadzieje ze bede mogla wrocic wogole bo to juz 32 tydz bedzie.Juz nie moge sie doczekac a najbardziej chyba wizyty u mojej p gin bo jest super.
A ja biore witaminy wszystkie tzn a-z praktycznie bo tu tylko takie sa nie ma wyboru jak w Pl na mieso tez popatrzec nawet nie moge czasem sie zmusze ale nie wchodzi.Ryby to juz wogole odpadaja.
W pierwszej ciazy zywilam sie niemalze ponaranczami i mandarynkami i o dziwo do dzis nie moge na nie patrzec hehe.Smaki sie zmieniaja.
A jak Wasza waga dziewczyny i wielkosc brzusiow.U mnie masakra duuuzy bo leze i jem wiec rosnie hehe.Srednio o 3 miesiace wiekszy niz w pierwszej :)

hej,

u mnie upały takie, że wyzionąć ducha można :-D mam zamiar się dziś popalać na balkonie :cool2:

ja też biorę Prenatral Classic i mam też brać magnez jak odejdzie mi duphaston :tak:

sylwia, glowa do gory :) jak nie masz sily,to nic nie rob,tylko lez...a cala robote niech odwala w domu maz...Dla Ciebie najwazniejszy jest dzidzius a nie porzadek w domu ;-) i tylko dzidzia jest w 100% zalezna od Ciebie,z cala reszta ktos moze pomoc,wiec sie skup,zeby jak najlepiej bylo dzidziusiowi :)
dobrze,ze szykuje Ci sie tez wyjazd do Polski,to jak porobisz badania to bedziesz spokojniejsza na pewno...u nas to w ogole przez cala ciaze nie ma ani jednego badania ginekologicznego...wiec jakby byly problemy z szyjka czy cokolwiek, to ja bym w ogole nie wiedziala....kurde,niby w Polscy wszyscy narzekaja na nfz i w ogole sluzbe zdrowia,ale jak sie to porowna z innymi krajami,to, przynajmniej w ciazy, w Polsce to luksus :p A taka UK albo Norwegia,niby takie kraje bogate,a opieka w ciazy to na poziomie sredniowiecza...

ale sie wczoraj wkurzylam na mojego :/ kazalam mu kupic truskawki, to nam po obiedzie zrobilam deserek z truskawek, budyn zrobilam i w ogole...i pozniej go poprosilam,zeby mi hermate zrobil,bo juz mi sie nie chcialo....i co? i go..no:/ siedzial na kanapie , 3 razy uslyszalam "zaraz pojde" az w koncu zasnal....co za debil...chyba mysli,ze sobie sluzaca znalazl...kuzwa,to ja zapieprzam w chalupie caly dzien, bo tu trzeba posprzatac, tu ugotowac, i mlodym sie zajmowac ciagle, jeszcze glupia mu deserek zrobilam a nawet na pieprzona herbate nie moge liczyc,jak juz sobie usiade....i on jeszcze zdziwiony,ze jestem zla na niego...debil :/
Wasi rozumieje,ze kobieta (juz nawet nie tylko w ciazy,co w ogole kazda) potrzebuje czasem odpoczac i poczuc sie rozpieszczana? bo moj to chyba po slubie zapomnial o takich rzecach...a w lipcu mamy 4 lata od sluby, to ciekawe co bedzie za kolejne 4 :/

reklama
gugula nie przejmuj sie. moj czasem tez zasypia, zwlaszcza jak chce porozmawiac to nagle staje sie senny...
dziewczyny wam tez wyszedl pepek?

Do góry