Asionek31
Fanka BB :)
No to juz wiem co jutro na obiad -Pierogi- wielkie dzieki narobilyscie mi smaka i jutro spedze pol dnia w kuchni.
W piatek chcialam babskiego grila zrobic ,ale nie wiem jak moj bedzie pracowal.Uwielbiam takie zloty czarownic
Rabbit chwala za to ze jest wszystko w porzadku ,lez plackiem i nie swiruj.Domowe obowiazki zrzuc na slubnego.Z blizniakami to nie ma zartow,naprawde trzeba byc ostroznym ,pomysl ze ty masz juz podwojny ciezar w macicy niz my pozostale.Lezec i sie lenic prosze
mozesz tez dla mnie nalepic troszke )
dzięki karolinko...hehe będę leżeć i odpoczywać tak jak wy mamuśki mówicie....
najgorsze jest to że mam całkowity zakaz bara-bara.... i kto mówił że w ciąży jest tak pięknie.....
lez , lez kochana
moze niedlugo bedziesz juz mogla bara bara )
Hej Kobitki
siedze w domciu i próbuję zwalczyć przeziębienie...a ono trzyma mocno...
Jutro mam USG połówkowe i echokardiogram płodu w CZMP w łodzi...mam stresa...
P.s maluch mało się rusza i mnie stresuje
dobrze bedzie !! kuruj sie i duzo zdrowka )
Siedzę sobie na naszym forum i szperam w starych tematach. Doszukałam się czegoś takiego https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...aj-moze-uratowac-zycie-twojego-dziecka-19582/
VASA PREVIA – SKRYTY ZABÓJCAA wystarczy moment by zdiagnozować ŻYCIE
Nie powiem zrobiło to na mnie wrażenie bo nie miałam pojęcia, że coś takiego może się zdarzyć. Skoro już wiem to na pewno na połówkowym każę się pod tym kontem przebadać, lepiej dmuchać na zimne
kiedys to czytalam jeszcze przed ciaza .. juz nie czytam , jakbym zaczela szperac po necie to bym takie cuda znalazla , ze powinnam byc non stop u mojego gina i sie badac pod kazdym mozliwym kontem , a nie da sie niekiedy uchronic dziecka niestety ((
ja wierze , ze bedzie dobrze i , ze gin wie co robi !!
dobrej nocki