reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Czesc mamuśki ;-)
Fajnie ,że kilkoro z nas juz sie lepiej czuje -czego nie mogę powiedzieć o sobie...kurka mam odraze do picia,tego jeszcze w żadnej ciąży nie miałam,na sama myśl o herbatce zbiera mnie na bleeee,tylko woda małymi łyczkami jakoś wchodzi-ale stwierdziłam że to moja ostatnia ciąża więc przejdę ją z uśmiechem mimo wszystkich dolegliwości :-)
A wogóle to własnie zjadłam wielką miseczkę budyniu pycha...tylko troche niedobrze mi teraz hihi

Co do zaparć to rzeczywiście są wkurzające ,ja jem rodzynki i duuużo jabłek troche pomaga.

Ja Usg będę miała gdzieś za 3-4 tygodnie (pierwsze),ciężko jest bo też już bym chciała wiedziec jak tam moje dzidzi.W pierwszej ciąży też długo czekałam bo wtedy usg w Polsce nie było jeszcze takie dostępne i do końca nie wiedziałam co się urodzi,fajna niespodzianka była,ale w drugiej ciąży już nie wytrzymałam i zapytałam,teraz też zapytam :-)

Pozdrawiam wszystkie październikowe mamuśki

dziewczyny a macie takie zaparcia?? jak sobie dajecie z tym rade??

ja sobie wsumie nie radze :/ zjadam jogurty , actimel, sliwki , ciemne pieczywo , duzo pije , jem jablka , a i tak mnie lapie ... ehh do tego brzuchol boli i az jakis klucia pozniej mam w srodku :(

Chcialam tylko Asionka i inne dziewczyny przeprosic za male nieporozumienie...

Na zaparcia?? Hmm duzo wody pic, a mnie pomaga magnez.
Tylko glowa peka nadal

nie no bez przesady nie masz za co przepraszac !!!!!!!!!!!!!

Gwiazdka wspolczuje , ale na pocieszenie moge ci powiedziec , ze wiele z nas lepiej sie poczulo po 8tc , a wiec juz niedlugo ;))

Kurcze Asionek masz rację, że w 8 tygodniu jest jakoś lepiej - ja wreszcie nie mam wieczornych nudności - tylko tego nie zauważyłam, bo mam w to miejsce katar, gorączkę i takie tam...;-)

No i cieszę się, że od dziś już 9tc, ten czas tak szybko leci - tuż po zrobieniu suwaczek wskazywał ledwie 4tc...

na zaparcia dobre jablka :) zjedz tak 3 wieczorem, rano powinno byc lepiej. a jak nie lubisz to moze chociaz sok jablkowy. mnie pomaga, z reszta nie tylko mnie

A ja nie mam spania!!!!!!!Nasiedzialam sie na imprezie karnawalowej z dziecmi,bylo fajnie.Niemcy maja swira na punkcie karnawalu.Zarowno dzieci jak i dorosli sie przebieraja ,maja krola i krolowa itd.I myslalam ze po tylu godzinach to padne a tu nic.Poczytam troch to moze mnie zetnie.

reklama
Kurcze Asionek masz rację, że w 8 tygodniu jest jakoś lepiej - ja wreszcie nie mam wieczornych nudności - tylko tego nie zauważyłam, bo mam w to miejsce katar, gorączkę i takie tam...;-)

No i cieszę się, że od dziś już 9tc, ten czas tak szybko leci - tuż po zrobieniu suwaczek wskazywał ledwie 4tc...

oj tak czas bardzo szybko leci :) sama w szoku jestem jak patrze na moj suwaczek :)
a tobie kochana duzo zdrowka zycze !!!!

dobranoc mamusie :)

Do góry