reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Hej!Ja dzisiaj czuje sie NORMALNIE!!!!!!!!!nawet mam sile robic!to machnelam zaleglosci,trzeba wykorzystac bo jutro moze znowu sie bede zle czula.I zaraz ide na zabawe karnawalowa z moja banda.Ja robie specjalistyczne badania genetyczne ,dopleritd mimo tego ze lekarka nie zalecala,a i przy poprzednich ciazach nie odczuwalam takiej potrzeby.A teraz tak!Mam leki i chce sie ich pozbyc,a to jedyna mozliwosc.
Hello!!!!
ja tez od wczoraj jestem "normalna"
Az mi mezus powiedzial,ze milo,ze wrocilam do swiata zywych!!!!Zero mdlosci,zlego samopoczucia,aczkolwiek podsypiam caly czas!!!!Ale usmiecham sie i normlanie czuje przyplyw energii:)))))

karolinka,milej zabawy,jak wrocicie,napisz jak bylo:)

Asionku-jestem tego samego zdania co Ty jesli chodzi o USG...

Boziu,dawno nie czulam sie tak dobrze!!!!

reklama
Asionku,no ja tez!!!!!Rozmawialam dzis z rodzicami na skypie i tata nie mogl sie na mnie napatrzec,mowil,ze tak mu milo widziec mnie w takim stanie!!!!!Oby nam tak zostalo,czego zycze Ci i reszcie forumek z calego serca!!!!Buziaki!!!!

ponko lepiej napisz ile dni po @ robilaś betę,to Ci powiem czy w normie!!!

Robiłam ok. 7tygodni od OM, ale babka powiedziała, że owulacje się przecież przesuwają. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i chociaż pewnie dzidzia będzie spóźniona o 2 tygodnie, niż myślałam wcześniej, to przecież najważniejsze, żeby była zdrowa ;))
We wtorek po wynikach bety kolejnej dowiem się, czy wzrosła i wtedy będę uspokojona zupełnie :)

witam dziewczyny....wielki mnie tu nie było....ale miałam mnustwo spraw do załatwienia i w domu mnie prawie nie było....nawet nie ma szans że nadrobię to co pisałyście....widzę tylko że niektórym z was przeszły mdłości, bardzo się cieszę....ja się czuję wyśmienicie....noo oprócz uporczliwych zaparć....:( noo cóż ale nie może być na 100% ok....

witam wszystkie dziewczyny który są u nas nowe...:) iii gratuluję

reklama
witam dziewczyny....wielki mnie tu nie było....ale miałam mnustwo spraw do załatwienia i w domu mnie prawie nie było....nawet nie ma szans że nadrobię to co pisałyście....widzę tylko że niektórym z was przeszły mdłości, bardzo się cieszę....ja się czuję wyśmienicie....noo oprócz uporczliwych zaparć....:( noo cóż ale nie może być na 100% ok....

witam wszystkie dziewczyny który są u nas nowe...:) iii gratuluję

fajnie , ze wpadlas :) a sledzie to wsumie tez bym zjadla ;)) dalas mi pomysl co kupic , bo mi juz brak weny jak malo co mi smakuje i na malo co mam ochote

Pospałam trochę...zjadłam dwie łychy nutelli i dalej idę spać...mogłabym tak cały dzień...:-D

hehe oj wyspisz sie moja droga za wsze czasy :-D

Do góry