reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Ja tez powiem juz dobranoc bo jutro bedzie problem ze wstawaniem.A moi chlopcy jak maja wolne to wstaja bardzo wczesnie.A jak maja isc do szkoly to ich z lozek nie moge wyciagnac.Milej nocy.

reklama
Dzień dobry! dzisiaj to ja rano wstałam, hehe karolina1978 ja jestem podobna do twoich dzieci, to pracy rano ani rusz, za to w niedzielę z samego rana już latam:)

Dziewczyny jak Wam udaje się nie spać do tak późnej pory...ja o 20:00 to już śpie na stojąco...

Jem na śniadanko bób z masełkiem i odrobiną czosnki granulowanego...i kilka migdałów...i zaraz dalej idę spać...Trzeba zbierać siły na kolejny tydzień pracy..

Witam się z rana , mało tu ostatnio zaglądam bo się ciągle źle czuje , nie mogę się doczekać 13 tygodnia mam nadzieje,że wszytko mi przejdzie .

Witam nowe dziewczyny i gratuluje !!:tak:

Dziś wybieram się do teściowej na obiad i pewnie cały dzień tam będziemy siedzieć , będą musieli znosić moje humorki :crazy:
Hoppe- ja tak samo chodzę spać miedzy 20 a 21 :szok:
Miłego dnia dla was dziewczyny !!

Dzien dobry niedzielnie :-) No ja wstaje pozno ale zasnac mi sie udaje przewaznie dopiero kolo 2 w nocy :eek: juz sama nie wiem co lepsze sennosc czy to. Dzis dzien w miare ok oprocz mdlosci, na szczescie z godzinke po sniadaniu mi przechodza. Wiec wcielam juz jogurt owocowy z ziarenkami :-)

Hopee ciekawe sniadanie, bob z maslem :-)

hejo
ja tez wczesnie usypiam i wczesnie wstaje - :szok: - normalnie jestem nocnym markiem

barylka juz w domku - coz za absorbujacy szczur :rofl2: rademenes (nasz kocur) do wszystkich sie lasi okropnie - na mnie chyba sie pogniewal :sorry2:

ide czytac o szczeniakach, bo to malenstwo dopiero 7 tygodni ma i troche jestem zielona.

Ja się kładę o różnych porach ale zawsze się budzę raz o 6:30 - o tej porze mój chłopak w dni powszednie wstaje do pracy i już reaguję na budzik bez budzika, a potem o 8:00... i już nie mogę zasnąć. Dzisiaj jakoś tak przeleżałam w łóżku godzinkę - dość.
A dzisiaj ja idę do mamy na obiad, bo robi placki po cygańsku, których mój chłopak nie lubi i dla samej siebie mi się nie chce. Nawet na rynek po ziemniaki się ruszę specjalnie, żeby tylko to dostać, taką mam zachciankę ;)

reklama
Cześć Wam dziewczynki:)
Widzę że każda z Was czuję się inaczej. U mnie na szczęście bez zmian i mam nadzieje że tak już zostanie :)Prócz rzadkich bólów w dole brzucha to nie czuję w ogóle jakbym była w ciąży:)
Wam też już powoli zmienia się figura w okolicy brzuszka ?? Bo ja zauważyłam że tak mi się boczki zaokrągliły haha śmiesznie :)

Do góry