reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Słyszałam że lepiej mieć niskie niż wysokie w ciąży.

w sumie ja zawsze miałam niskie ciśnienie, no może nie aż tak jak teraz, ale mnie niż norma.

witam sie z rana :)
ja tez slyszalam,ze w ciazy dla dziecka grozne moze byc zbyt wyskoie cisnienie....wiec z dwojga zlego lepiej miec hcyba niskie...choc nie wiem czy az tak niskie to dobrze...ja mam z tych nizszych razcej,ale w granicach normy :) ostatnio 110/70 chyba....a lekarz Wam nic nie mowil na tak niskie ciesnienie?

gugula jak byłam u lekarza tomi ciśnienie do góry skoczyło, bo się denerwowałam troszkę... ale mówiłam mu że zazwyczaj mam niskie, to nic nie powiedział.

witam dziewczyny, wczoraj mialam wizyte i z moja dzidzia wszystko jest w porzadeczku,pani mierzyla wszystko z 20 minut a ja bylam przerazona gdyz nic nie mowila.Ale wszystko jest ok. Malenstwo jest starsze o jeden dzien.A termin mam na 13.10.

aga, gratuluje dobrze roziwjajacej sie dzidziulki :) obysmy wszyskie tylko takie wiesci slyszaly zawsze...tego nam wszystkim zycze :-)

tez macie taka piekna wiosne jak ja? normalnie ulewa,wichura i 4 stopnie ...ehhh.....ja chce gdzies gdzie jest cieplutko.... :(

Niestety też, ale mam nadzieję że w przyszłym tygodniu pogoda już będzie ładniejsza.
ja to bym najchętniej w domu przesiedziała w takie ponure dni, po za tym zostało mi jeszcze 17 dni pracujących... i nie wiem czy wybierać się na zwolnienie czy nie? niby się dobrze czuję, ale powoli z dnia na dzień jest mi coraz ciężej... przychodzę z pracy wyczerpana, aby obiadek, prysznic i spać... i tak wygląda mój dzień...

reklama
u mnie znowu w druga strone, bo ja z dzieckiem w domu siedze, i juz w domu to cholery dostaje...i mlody z reszta tez....ale w taka pogoda paskudna to z nim nie wyleze przeciez....choc pewnie jak znam zycie bardziej ja bym narzekala, on szczesliwy,ze kazluze sa :-D no lae jakos nie moge sie zmusic do stania na deszczu..no i tak mam sobie cichutka nadzieje,ze w koncu i u nas zawita wiosna :-)

Do góry