Justyś1985
Fanka BB :)
Ide spać dziewczynki bo już mi się oko zamyka
Jutro już piąteczek ))) HURRRAAA !!!
Dobranoc:*
Jutro już piąteczek ))) HURRRAAA !!!
Dobranoc:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy korejs z was tez jest dosyc czesto slabo i ma uczucie ze zemdleje? Mi sie to zdarzalo do tej pory tylko rano, zaraz po przebudzeniu, posiedzialam kilka minut i bylo ok. Ale i wczoraj i dzis zrobilo mi sie slabo w srodku dnia (mroczki przed oczami itd). W przyszlym tygodniu odbieram wyniki badan, wiec zobaczymy - moze mam za malo zelaza?
Polozna mowila mi ze w ciazy objetosc krwi zwieksza sie o polowe i ze trudniej ta wieksza objetosc dotlenic... i rzeczywiscie czesto mi ciezko oddychac, kiedy chodze szybko albo pod gore (a gdzie mieszkam to albo z gorki albo pod gorke, drog "plaskich" nie ma). Czy ktos ma podobne doswwiadczenia?
Dziewczyny czy korejs z was tez jest dosyc czesto slabo i ma uczucie ze zemdleje? Mi sie to zdarzalo do tej pory tylko rano, zaraz po przebudzeniu, posiedzialam kilka minut i bylo ok. Ale i wczoraj i dzis zrobilo mi sie slabo w srodku dnia (mroczki przed oczami itd). W przyszlym tygodniu odbieram wyniki badan, wiec zobaczymy - moze mam za malo zelaza?
Polozna mowila mi ze w ciazy objetosc krwi zwieksza sie o polowe i ze trudniej ta wieksza objetosc dotlenic... i rzeczywiscie czesto mi ciezko oddychac, kiedy chodze szybko albo pod gore (a gdzie mieszkam to albo z gorki albo pod gorke, drog "plaskich" nie ma). Czy ktos ma podobne doswwiadczenia?
bóle to mam epizodyczne.. bolało mnie na jesieni, brałam zastrzyki.. zima spokój. Teraz nie ulżę sobie tabletką ale mąż mnie masuje i od 15go ide na masaz relaksujący z NFZ :-) bo zapisywałam się na zabiegi przed ciążą a szkoda mi było masaż odwołać.. nic innego z zabiegów nie wolno..
.. a pracę mam przy biurku :-( idę odpoczywać
Ja też przed ciążą sobie taki zajerzasty depilator zafundowałam i jechałam te moje przeszczepy na 2, 3 tyg miałam spokój, teraz próbowałam ale co ty jakoś mało wytrzymała jestem na ból, więcej nerwów niż to warte, biorę maszynę i jade z koksem ale co 2 dni i już kłaki jak puszcza wkrzańska, bardzo szybki mi rosną
Ahh mu babki mam przej..... jednym słowem
Z tym goleniem przewalone, ja wieczorem ogole a rano juz sa.
włosy z reszta tez bardzo szybko rosna!! balam sie malowac wlosy na poczatku to takie mialam odrosty.
no tak juz jest musimy przywyknac na pare miesiecy, a pozniej to pewnie nie bedzie czasu!!
Wiec cierpliwosci kobitki!!!
Mi sie zdazylo pare razy jak bylam na zakupach gdzie bylo duzo ludzi i generalnie zamieszanie. Mam nadzieje ze sie juz nie powtorzy, moze faktycznie to zelaza niedobor bo u mnie hematokryt w dolnych granicach normy wyszedl. Takze na pewno na nastepnej wizycie dostane tabsy do lykania.
Co do golenia to na szczescie zmobilizowalam sie w zeszlym tyg i potraktowalam nogi woskiem. Zawsze ciezko mi sie do tego zebrac ale potem wygoda niesamowita