reklama
gwiazdka77
Początkująca w BB
Hej
U mnie też ponuro na dworze,chętnie bym poleżała ale też dziś do pracy trza ehhh......
A co do budyniu to moje ostatnio ulubione jedzonko mniam.....i winogron taaak
Miłego dnia Wam życzę
U mnie też ponuro na dworze,chętnie bym poleżała ale też dziś do pracy trza ehhh......
A co do budyniu to moje ostatnio ulubione jedzonko mniam.....i winogron taaak
Miłego dnia Wam życzę
Anulka8700
Fanka BB :)
Witam dziewczyny.... Mało sie udzielam ale nadal wole z tym poczekac, wiem jak jest , pamietam to pisanie cieszenie sie dzidziusiem a potem zawod,placz i wole jeszcze poczekac.... czytam Was i cierpie razem z mamami ktore traca swoje fasolki mam nadzieje ze teraz juz bedzie dobrze.. dla nudzacych sie polecam zobaczenie bardzo ciekawego filmiku o 9 miesiacach zycia maluszka w brzuszku Życie przed życiem - Film Online - VoD w Onet.pl
Asionek31
Fanka BB :)
hej mamusie
u mnie tez ponuro i do tego humor jakis nie teges :/
jasne , ze byc
hehe no wlasnie trzeba sie szanowac
ja juz kilka razy slyszalam o tym filmie , ale nie moge go obejrzec , bo jest tylko w Pl dostepny ... a szkoda :/
u mnie tez ponuro i do tego humor jakis nie teges :/
Dzien Dobry wszystkim,pije kawke i sie zastanawiam byc czy nie byc leniem dzisiaj?
jasne , ze byc
jedzmy dziewczyny tyle naszego...i leżmy brzuchami do góry....trzeba się szanować....(jem jabłko)
hehe no wlasnie trzeba sie szanowac
Witam dziewczyny.... Mało sie udzielam ale nadal wole z tym poczekac, wiem jak jest , pamietam to pisanie cieszenie sie dzidziusiem a potem zawod,placz i wole jeszcze poczekac.... czytam Was i cierpie razem z mamami ktore traca swoje fasolki mam nadzieje ze teraz juz bedzie dobrze.. dla nudzacych sie polecam zobaczenie bardzo ciekawego filmiku o 9 miesiacach zycia maluszka w brzuszku Życie przed życiem - Film Online - VoD w Onet.pl
ja juz kilka razy slyszalam o tym filmie , ale nie moge go obejrzec , bo jest tylko w Pl dostepny ... a szkoda :/
a tu macie fajny kalendarz ciąży tydzień po tygodniu
Kalendarz ciąży: 10 tydzień ciąży - www.mamazone.pl
;-)
Kalendarz ciąży: 10 tydzień ciąży - www.mamazone.pl
;-)
reklama