reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Cześć dziewczyny... Widze że dziś jakiś czarny dzień :(
Miałam dziś iść na usg, niestety w nocy zaczęłam plamić... Dziś Mój upragniony Skarbuś odszedł... Jutro idę na zabieg... Życzę wszystkim wszystkiego najlepszego i trzymam kciuki... Mamuśka przytulam mocno...

jejku ten dzien to rzeczywiscie jakis straszny , a w zasadzie kilka ostatnich dni :(
przykro mi bardzo !!!

reklama
Agi i znowu brak mi slow przykro mi bardzo.Az mi lzy same ciekna po policzkach.
Trzymajcie sie dziewczyny.
Oby to nie spodkalo juz zadnej z nas :-(.
Dobrej i spokojnej nocki dla wszystkich

agi jejku smutno :-(

Boze jakis fatalny tydzien u nas :-( masakra jakas... szkoda mi slow. Mam nadzieje ze juz zadnej z nas nic zlego nie spotka :no:

Agi, bardzo mi przykro
[*]
Mamuska, mialam nadzieje,ze jednak bedzie dobrze...przykro mi bardzo..trzymaj sie dzielnie kochana, bo masz dla kogo...
[*]dla Twojej Fasolki...
oby to juz byl koniec zlych wiadomosci...

my dzis z mlodym znow caly dzien poza domem...moj robil nadgodziny, wiec my pol dnia u kolezanki, a pozniej to tesciowej weszlam...i tak jak wyszlam z domu o 12, to na 20 bylismy z powrotem :D
a teraz padam na twarz juz powoli, wiec chyba ide spac zaraz :) dobrej nocy Kochane

Witam wszystkie Panie!
Przykro mi mamuska, agi ze przytrafilo sie wam nieszczescie... :(

mam nadziej,ze dla pozostalych mamus ten dzien bedzie sloneczny i pozytywny, tego wam i sobie samej zycze!!! :)

reklama
Do góry