reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Cześć dziewczyny. Nie jestem w stanie na bierząco śledzic wszystkich wpisów a widzę że dużo się dzieje na forum. Ostatnio nietety widzę smutne wiadomości.. :-( Ja dzisiaj ide na drugą wizytę, kontrolną i po tych smutynych wiadomościach z forum trochę się boję co usłyszę :-( Mam nadzieję że będzie ok. buziaki dla wszystkich

reklama
rabbit - podczytywałam Was i widze, że kilku fasolek juz nie ma :-( więc wole nie zapeszać co nie zmiania faktu, że jestem dobrej myśli. nas koniec marca mam USG Genetyczne jak będzie okejoś to będę się chwalić ;-)

Hej....
Dziewczyny myslami jestem z Wami....
Po tych niesprawiedliwosciach tu, nawet mi sie pisac nie chce:-( Boje sie, tym bardziej, ze moje male zaczelo 8tc, ja 9tc a dzis zero objawow poza bolami jak na @ i cieplem na dole:-(

Hej dziewczyny stwierdzam ze chyba zaczynam sie powoli uzalezniac od tego forum ;-).Jesli dzis temat jedzenia to tez sie pochwale sniadanie pol lodowki, owocow i jogurtow nie licze,obiad zupa ogorkowa i placki ziemniaczane taka mam ochote na nie dzis ze masakra ale poczekam z nimi na meza.A teraz opracowalam tosty z salami serem i ketchupem ale malooo jak mi sie bedzie chcialo wstacc to sobie jeszcze zrobie.Mam ok 2h wolnego bo moja mala spi.Moge jesc do woli.
A pogode mamy paskudna mgla od rana mrzawka z domu nie chce sie wychodzic :-(.
Witaj u nas Miłka

Magda_Mr - weź sobie No-spę jak Cię brzuch boli i sie połóż,
sylwia_m - dzięki za przywitanie, przy pierwszej ciąży tez siedziałam cały czas na BB więc wiem o czym mówisz ;-)

Witam Milka.Musze isc gotowac a mi sie nie chce !Kazalam mezowi obrac ziemniaki ,a on zasna na kanapie !!!!!!Skopac go z niej czy przystawic mu budzik do ucha?To jest pytanie!

Miłka witaj na watku! Ja tez na zwolnieniu jestem bo mialam plamienia i wiekszosc czasu leze. Trzeba sie pooszczedzac i bedzie dobrze ;-) chociaz nie powiem, czasami miewam chwile zwatpienia bo zawsze bylam bardzo aktywna a tu teraz trzeba odpuscic.

Ja gotuje rosolek a z mieska z rosolu lazanki :-) jakas mnie taka ochota naszla, a co :p

Lilka bedzie dobrze na pewno, czekamy na info jak twoja wizyta i trzymam &&&&&

Magda moze sprobuj wiecej odpoczywac jak czujesz takie cieplo w podbrzuszu, no-spa tez nie zaszkodzi. Te smutne informacje wiem ze nie pomagaja nam ale trzeba wierzyc ze z naszymi fasolkami wszystko wporzadku!

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny chciałam dołączyć do Waszego grona Październikowych mam :-)

witaj i gatuluje :)

dziewczyny jaki ja mam już duży brzuch...moja siostra taki miała w 5 miesiącu.....ale jaja:p

oj moj brzuch do malych juz tez nie nalezy ;))

Cześć dziewczyny. Nie jestem w stanie na bierząco śledzic wszystkich wpisów a widzę że dużo się dzieje na forum. Ostatnio nietety widzę smutne wiadomości.. :-( Ja dzisiaj ide na drugą wizytę, kontrolną i po tych smutynych wiadomościach z forum trochę się boję co usłyszę :-( Mam nadzieję że będzie ok. buziaki dla wszystkich

napewno bedzie dobrze !!! trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Hej dziewczyny stwierdzam ze chyba zaczynam sie powoli uzalezniac od tego forum ;-).Jesli dzis temat jedzenia to tez sie pochwale sniadanie pol lodowki, owocow i jogurtow nie licze,obiad zupa ogorkowa i placki ziemniaczane taka mam ochote na nie dzis ze masakra ale poczekam z nimi na meza.A teraz opracowalam tosty z salami serem i ketchupem ale malooo jak mi sie bedzie chcialo wstacc to sobie jeszcze zrobie.Mam ok 2h wolnego bo moja mala spi.Moge jesc do woli.
A pogode mamy paskudna mgla od rana mrzawka z domu nie chce sie wychodzic :-(.
Witaj u nas Miłka

hehe pozniej to juz wogole bedziemy uzaleznione na maxa :))
chyba sie wprosze na obiad do ciebie :) pysznosci !!

Witam Milka.Musze isc gotowac a mi sie nie chce !Kazalam mezowi obrac ziemniaki ,a on zasna na kanapie !!!!!!Skopac go z niej czy przystawic mu budzik do ucha?To jest pytanie!

hehe ja obstawiam budzik :))
biedny mezus ;))

Kake moj synus przyszedl z goraczka ze szkoly.A tak sie wczoraj darlam zeby nie sciagali kurtek! I dzisiaj konsekwencje.Cholera a wczoraj mieli mnie gleboko w powazaniu.
Dobrze ze moj m. ma dzisiaj wolne to pojdzie on dla odmiany z drugim blizniakiem na trening .Korona mu z glowy nie spadnie.Ksiaze pier... spi!Budzik wylaczyl i powiedzial ze jestem wredna.Bo on ma dzisiaj wolne i ma prawo sie odprezyc.Napuszcze zaraz marcello zeby po nim poskakal.

reklama
Do góry