reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Jejku, jak tylko wstałam to od razu weszłam na forum. Tak mi przykro mamuśka23. ale dobrze że nie jesteś sama, trzymaj się.

a ja dzisiaj spać nie mogę, nie dobrze mi jest...
za tydzień będę robić już komplet badań zleconych przez lekarza, ah wysiedzę się w tej przychodni.

No nie :-:)-:)-( Agi tulę cię mocno :*****

ehh.. tak mi przykro aż nie wiem co pisać.. zaczynam się złościć na los, że tak się dzieje :wściekła/y:

muszę zmienić avatar, drażni mnie moja usmiechnięta mina fasolkowa :no:

ja nie mam słów... strasznie mi przykro dziewczyny. mamuśka, agi trzymajcie się jakoś. teraz trudny okres przed Wami, ale jeszcze zza chmur wyjdzie słońce... juz ja o tym wiem...

karolina u mnie szaro za oknem więc dzisiaj nic mi się nie chce i się lenie.....właśnie jem budyń....kurde ja to mam smaki:)

U mnie dzisiaj tez strasznie ponuro za oknem i odrazu mam lenia. Chyba zupelnie przeleze caly dzien przed tv i kompem. Ja wcinam jogurt z owocami bo wczoraj zrobilam miche salatki owocowej i zostalo troszke :-)

reklama
Do góry