Asionek31
Fanka BB :)
hej
jak tam dzionek ?? ja niedawno z wyrka sie zwleklam mam straszny problem ze spaniem wierce sie do rana prawie ... ehh moze przejdzie w koncu !!
spokojnie !! w koncu dzwonilas do lekarza i tez ci powiedziala , ze to moze byc od badania lub po sexie ... a krwawisz dalej ??
ja tez juz ryczalam od tego zlego samopoczucia tak to juz jest chyba teraz i trzeba jakos przez to przejsc
i nie mysl tak negatywnie !! wiem , ze ciezko , ale musisz sie postarac dla siebie i fasolki
moze po zlosci ci tak powiedziala , bo raczej tych 300g to nie widziala golym okiem
ludzie to maja pomysly i powiem wam , ze juz trzeba sie teraz powoli przyzwyczajac , ze znajda sie tacy co beda zawsze nam docinac , dolowac itd. :/ tacy to juz sa co niektorzy ...
ja tez z regoly musze jesc dosc czesto , bo jak nie to od razu mdlosci :'
ale miewam tez dni , ze najlepiej jakbym nic nie jadla ... wiec to roznie bywa
wow ukradli buty ?? !!!! myslalam , ze te czasy juz minely :/
dlatego ja nie wchodze wogole do kuchni trudno jakos przezyje , a przynejmniej nie zwiekszam mdlosci niepotrzebnie
moj maz teraz ma sie zajmowac zmywaniem , gotowaniem , nic mu nie bedzie
ale ty masz dziecko wiec pewnie nie da rady i tak czy siak musisz tam wejsc
w koncu nam przejdzie !!!
jak tam dzionek ?? ja niedawno z wyrka sie zwleklam mam straszny problem ze spaniem wierce sie do rana prawie ... ehh moze przejdzie w koncu !!
Ja się pół godziny temu obudziłam i zauważyłam brązowe plamy na spodniach...już się strachu najadłam...
Z resztą, ginka stwierdziła u mnie nadżerkę, wczoraj pobierała na cytologię, a w nocy jeszcze kochałam się ze swoim. Na szczęście dodzwoniłam się do niej powiedziałam, a ona kazała się uspokoić bo to po badaniu tak mogło wyjść, powiedziałam o stosunku, na to ona, że tym bardziej. Kazała leżeć i jeśli coś złego będzie się dziać, przyjść w piątek.....
Zwariuje zaraz....
spokojnie !! w koncu dzwonilas do lekarza i tez ci powiedziala , ze to moze byc od badania lub po sexie ... a krwawisz dalej ??
Hej
Wstalam. Mdli mnie od wczoraj wieczora okropnie. OKROPNIE!! Az wczoraj ryczalam :-( Nie smiejcie sie, nie krzyczcie ale ryczalam strasznie wczoraj :-( Bo przypomnialo mi sie, ze poprzednio mnie bardzo mdlilo jak juz bylo po wszystkim :-( Boje sie a tu jeszcze 5 dlugich dni...
No i cos mam chyba z watroba bo tu glownie boli i plecy...
Aelreda ja to mam zakaz seksu wlasnie z uwagi na ewentualne plamienia i bolesci...
Milego dnia
ja tez juz ryczalam od tego zlego samopoczucia tak to juz jest chyba teraz i trzeba jakos przez to przejsc
i nie mysl tak negatywnie !! wiem , ze ciezko , ale musisz sie postarac dla siebie i fasolki
Mi mam nadzieje ze juz przeszly na dobre mdlosci.Ale nie wrocil apetyt.Chociaz przyjaciolka wczoraj stwierdzila ze przytylam .Ale na wadze mam 300g wiecej .Mam nadzieje ze jej sie przewidzialo.
moze po zlosci ci tak powiedziala , bo raczej tych 300g to nie widziala golym okiem
ludzie to maja pomysly i powiem wam , ze juz trzeba sie teraz powoli przyzwyczajac , ze znajda sie tacy co beda zawsze nam docinac , dolowac itd. :/ tacy to juz sa co niektorzy ...
hey
u mnie lepiej,mdlości lekkie,ale znośne......wspołczuje tym co mają ............wrrr
ale codziennie mały pawik leci,bo to nagle taki impuls i musze do kibla....
akysz a kysz .......zasrane mdłości....
najbardziej mnie muli kiedy przez 3h nic nie zjem,wczoraj jak wracałam od koleżanki to myślałam,że pawia puszcze w aucie...tak mnie muliło,potem w domu zjadłam bagietkę i było już lepiej...
też tak macie??
jak wczoraj to mówiłam koleżance że musze co 2-3h coś jeść ,to ona wielkie oczy...na mnie
ja tez z regoly musze jesc dosc czesto , bo jak nie to od razu mdlosci :'
ale miewam tez dni , ze najlepiej jakbym nic nie jadla ... wiec to roznie bywa
Pa do pozniej jade kupic dzieciaka kostiumy na karnawal,bo cholera powyrastali!!Wczoraj przygotowalam 4 worki ciuchow ,bo wszystko za male.A jeszcze wczoraj ukradli jednemu buty w szkole!!!!!!!!Bankructwo mnie czeka.
wow ukradli buty ?? !!!! myslalam , ze te czasy juz minely :/
o kurcze,wspolczuje karolina
ja sie dzis czuje fatalnie...nie mam nawet sily narzekac,tak strasznie chcialabym juz wyjsc z tego letargu...
wlasnie zaczelam zmywac z dwoch dni(!!!!!!!!!)i tak mnie zemdlilo ze az usiadlam....plakac mi sie chce,ja sie tak nie czulam w pierwszej ciazy....buuuuu...
dlatego ja nie wchodze wogole do kuchni trudno jakos przezyje , a przynejmniej nie zwiekszam mdlosci niepotrzebnie
moj maz teraz ma sie zajmowac zmywaniem , gotowaniem , nic mu nie bedzie
ale ty masz dziecko wiec pewnie nie da rady i tak czy siak musisz tam wejsc
w koncu nam przejdzie !!!