reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Asionku to nie krwawienie, raczej dobijają się resztki totalnie brunatnej krwi zmieszanej ze śluzem. Nawet w toalecie wzięłam patyczek do uszu i zobaczyłam już końcówkę końcówki na szczęście. Nic nie boli. Chociaż wczoraj wieczorem tak dziwnie bolał mnie brzuch i jak spytałam ginki, że jest uczucie rozpychania i przy tym taki ból to powiedziała, że to sprawy jelitowe. Jak się dłużej zastanowiłam to faktycznie. Ból podobny do tego z @ ale taki schodzący z góry brzucha i gdy ma dotrzeć do podbrzusza, rozchodzi się po bokach a ja za chwilę męczę się by gazy wypuścić.
Na razie żadnej żywej krwi, więc jestem naprawdę dobrej myśli. Poza tym gdyby się coś działo, mam iść w piątek do niej. A tak nospa nospa i jeszcze raz nospa.

reklama
Witam Dziewczyny :-)
Nadrobiłam, ale nic nie pamiętam, co kto kiedy itd. Czuję się jak kobieta w ciąży ;-)
Ostatnio doszło masakryczne roztargnienie, zapominam o prawie wszystkim, senność, nie mogę się na niczym skupić....
Jak zasnę to budzę się w środku nocy wyspana, aby po przyjściu do pracy stwierdzić, że jestem tak senna i słaba że nie wiem jak ja wytrzymam 8 godzin, innym razem zasnąć nie mogę do późna i problem mam z porannym wstawaniem...

basia super ze pobadalas sie i serducho juz bylo, gratuluje!

klementinka mysle ze skora robi sie juz mniej elastyczna w pewnym wieku, ja mam 28 i tez sie o to martwie troche jak to zniesie organizm. Ale chcemy jeszcze jedna dzidzie wiec to dopiero poczatek :-)

Ja w maju mam 30-stkę i to też pierwsza moja dzidzia...życie różnie się układa...:)
Klementinka - teraz mam 33,ach no zobaczymy jak to bedzie ,ale smarować się będę napewno przez całą ciążę,żebym w przyszłości nie miała do siebie pretensji że nic nie robiłam za wczasu....

Hopee -oczywiście prześle,kobiecie w ciąży się nie odmawia(tak zawsze moja babcia mówiła)

Zacytuję to mojemu, gdy nie będzie mu się czegoś chciało zrobić...hehe

yustynia a ja niezależnie o której sie położę i ile bym spała, to bez problemu zasypiam...mogłabym spać całą dobę...jak niedźwiedzie zimą...

Ja tak wczoraj miałam od 17 polegiwałam w łóżeczku bo byłam zmęczona ale zasnąć nie mogłam, później kąpiel i tak ok 21 zasnęłam, a rano wcale wyspana nie byłam...

Za to miałam super sen, który podniósł mnie na duchu i dodał wiary ....

mnie juz brzuch prawie nie boli, tylko jak sie zestresuje czyms.
cwiczenia rozne, troche sklonow, przysiadow itd. zadna rewelacja, nie chce po prostu przyrosnac do krzesla :)

Ja tez chyba poważnie wezmę się za siebie, znaczy postaram się zapanować nad moim roztrzepaniem, bo strach popatrzeć... Mam zakaz jakiegokolwiek wysiłku, ale np ćwiczenia na wzmocnienie mięśni ramion mogę, a to się przyda na później :-)

A no na pewno bedzie trzeba troszke ponosic dzieciaczka :-) ja tez takie delikatne robie bo leze i musze troszke sie ruszac

Cześć Mamusie!
Trochę musiałam Was nadrobić- widzę dziś numer jeden na tapecie to mdłości- ja póki co nie doświadczam ich całe szczęście, ale za to jeść mi się chcę częściej i dalej mam problem, czego konkretnie mi się chce... :-) no i spaaać- tego mi sie chce cały czas i mam strasznego lenia- nic mi się nie chce robić...
Zauważyłam, że zwiększyła mi się ilość śluzu- jest mlecznobiały, ale jakoś więcej niż wcześniej- czy Wy tez tak macie?

Witajcie mamusie pazdziernikowych bobaskow, widze ze nie tylko ja jestem nie ogarnieta co sie wokol mnie dzieje w pierwszej ciazy nie mialam czegos takiego jak sennosc, teraz jestem taka zakrecona a nie moge za bardzo pozwolic sobie na spanie kiedy mi sie chce, przy zywiolowym synku nie ma jak uciac sobie drzemki;) do tego wszystkiego doszly mdlosci, jak sie schylam to masakra. Jak to ciaze moga sie roznic od siebie;)

reklama
Do góry